Brand new mama -> RE: Da li vas hvata strah od starosti? (13.3.2014 11:42:08)
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Uopšte nemam osećaj starenja. Kada me neko pita koliko godina imam, zbunim se, moram da računam, i uglavnom krenem da kažem 25, tamo sam zapela. [sm=smiley36.gif] Po nekada me zbune borice oko očiju, i stomak koji neće da izgleda onako kako bih ja želela, ali to je sve kratkog daha. Ista:) Fotografisala sam se prije par nedjelja za CV,i kad mi je covjek pokazao slike samo sto nisam rekla-to nisam ja:) Iznenadile su me borice:) Ne bojim se starosti, a sa druge strane, nisam ni u razisljanjima-jao,jedva cekam da vidim moje unucice:) Imam male klince i jos ce punnnooo vode proteci dok do unucica dodje(ili nece,ko zna sta ce ovi moji mrvuljci da "naprave" u pubertetu), a tad cu ipak biti u "najboljim godinama". Procitala sam prije neki dan simpaticnu izjavu-da se starenja plase samo one koje osim figure nista nisu drugo stvorile u zivotu... nadam se da cu u starosti moci isto reci za sebe... Ali nadam se da drugi kad me gledaju ne misle:"Nema gore od lepe zene koja ostari,a to ne prepozna"[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|