RE: Moda za trudnice (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

branki* -> RE: Moda za trudnice (15.11.2014 15:57:02)

choopo,super su ove pantalone[sm=smiley1.gif]

Njica -> RE: Moda za trudnice (15.11.2014 17:35:18)

Bas su super pantalonee!
I ja se provukoh cele trudnoce, od marta pa i do sad - prelepo vreme, za ovo malo hladnog vremena sto ga je kao bilo u Beogradu sam kupila veliki duks-kaputic koji mogu da zakopcam, jakna do porodjaja ako bas bude snega ali cisto sumnjam... Lakse je na leto, nosila sam haljine stalno. A sad jedino sto mogu su tanke trenerke i muzevljeve potkusulje one bele, toliko su udobne.

madre -> RE: Moda za trudnice (15.11.2014 17:43:36)

choopa, super su lone, ja imam slicne[sm=smiley1.gif] jedva cekam da ih ponovo nosim[sm=9nebesa.gif]
nego, ti crni donji delovi me nekada uzasno nerviraju, svaka truncica se za njih hvata i vrlo brzo blede[sm=smiley13.gif]
nego, ja sam se napalila da u sledecoj trudnoci kupim trudnicke farmerke[sm=zz_wub.gif] zao mi je sto ih i u prvoj nisam kupila, bas sam se nesto ustekala za te stvari[sm=zz_furious.gif]

soni -> RE: Moda za trudnice (16.11.2014 8:25:43)

TRcoslava a jel mozes ginlonke debele?? Ima za trudnice...A mozes i helanke ispod haljine sta fali bude kao tunika...

Madre onda pozuri [sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: Moda za trudnice (16.11.2014 8:43:26)

Soni, ma neću kupujem za 2 meseca - šta posle sa njima da radim [sm=jezicek.gif]

Što kaže Njica preko leta je najbolje. Prvu trudnoću sam zatrudnela u februaru, tj kraj februara. Celo leto u haljinama, suknjama (sve mi takve da mogu ispod stomaka) i jesen bila lepa - čak i kad sam se porodila je bilo sunce. A to mu dođe 5 godina pre za 4 dana :O

Po kući sam nosila muževljevu pižamu hahahahaha ni trenerku nisam kupovala - samo trudničke farmerke. Imam ove jedne helanke. I trudničke farmerke i dosta. [sm=jezicek.gif] Jedino sam razmišljala da li da uzimam čarape za vene ako krene da me zezaju, ali to je sreća zimske trudnoće - nema oticanja i tolikog pritiska na vene - tako da ću i bez toga da prođem izgleda, a posle nek mi Bog u pomoći [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Moda za trudnice (16.11.2014 16:59:13)

Hvala ženske :-) madre u pravu si mada sve zavisi do materijala. Iako ja imam onaj roll-on ljepljivi pa pokupim tu i tamo dlačice sa robe na kojoj se vidi.

Ja i dalje ne nađoh jaknu. Meni bi odgovarala i neka pelerina Vidjeh da ih je bilo prošle godine u TFY, ali kod nas nema ič ove godine [sm=smiley36.gif]

Blažile se ljetnje trudnoće :) Haljina, japanke i komplet si obučen [sm=smiley36.gif]

soni -> RE: Moda za trudnice (17.11.2014 14:03:10)

ja necu biti trudnica u leto ..ako neko hoce da proda jeftino zimsku jaknu [sm=jezicek.gif]

lesica -> RE: Moda za trudnice (20.11.2014 10:19:34)

Ja sam letos kad sam saznala da sam trudna na rasprodaji u H&M-u uzela 1 crne pantalone i troje farmerki ( teget, sive, skroz svetle), Realno bile su baš baš jeftine 600-1000 dinara. Imam nekolicinu tunika, helanke, Dokupila par pamučnih majica dugih rukava ( nešto duže nego inače) Imam i od ranije nekolicinu onih finih zimskih haljina i to je to.

A jaknu sam svakako morala za ovu sezonu da uzmem, pa je izbor pao na ovu
[img]http://www4.slikomat.com/13/1120/cow-128007.jpg[/img]

Nije trudnička, ali je dovoljno široka da taman i kad budem 9. mesec ću moći u nju da se smestim ( tad će već biti lepo vreme ali ajde) Uglavnom ima učkur po sredini inutra, pa je vrlo fina i laka za manipulaciju. I topla je [sm=smiley1.gif]

choopa choops -> RE: Moda za trudnice (20.11.2014 13:03:38)

lesice super je [sm=smiley1.gif] A o tko jeftinim a dobrim pantalonama, ja mogu samo da sanjam [sm=smiley36.gif]

Ja mislim da će stomak da mi bude veliki kao sa L. A sad se mislim, ako budem morala da ležim do kraja, šta će mi jakna? [sm=zmeden.gif] I to što ću izać jednom mjesečno, bolje da nosim svoju jaknu raskopčanu i da nabavim neki dobar debeli šal...

soni -> RE: Moda za trudnice (20.11.2014 21:33:17)

lesice pametno !!!!!

mati -> RE: Moda za trudnice (20.11.2014 23:31:40)

IZVORNA PORUKA: mati

Ja nemam trudnicku garderobu... I u prvoj trudnoci nisam nista specijalno kupovala. Sada uglavnom nosim sorcice i helanke, obicne sa spustenim strukom. Na par stvari sam izvadila lastrez i to je to. Majce inace volim duze, ne volim go stomak, tako da za sada me polovina dobro prekriva. I dalje kupujem obicnu garderobu i ne planiram da predjem na trudnicku.
Kad zahladi to ce i dalje biti helanke, za gore bodici kratkih i dugih rukava i preko tunike na zakopcavanje, pamucne i vunene...
Brus za dojenje imam iz prve trudnoce, nisam ga nista posebno koristila, samo kad idemo u goste i to ne uvek. Vise sam nosila atlet majcice,a sada sam narucila one ah-bra, brus-majce, valjda se tako zovu.

Ovo sam nasla u drugoj temi, pisala sam na pocetku trudnoce. Tako je i bilo do porodjaja, nosila sam sve ovo sto sam nabrojala i nista specijalno nisam kupovala.
[img]http://www4.slikomat.com/13/1005/9vu-S30000.jpg[/img][/url]
Uglavnom sam se ovako oblacila.
Kupila sam jedino jedan mantilic, ali to zato sto me mm ubedio i kostao je 1600din na rasprodaji. Pre par dana sam ga stesnila za 300din i sad je super.

soni -> RE: Moda za trudnice (22.11.2014 20:41:21)

super mati...

srculence25 -> RE: Moda za trudnice (27.11.2014 0:30:16)

ove pantalone sam ja prepravila u trudnicke
[img]http://www.dodaj.rs/t/3T/c7/3Kbjf9Ne/img20141126231910.jpg[/img]
[img]http://www.dodaj.rs/t/1y/Hr/38sTRi0b/img20141126231920.jpg[/img]

choopa choops -> RE: Moda za trudnice (27.11.2014 11:14:47)

srculence odlično! [sm=bravo.gif]

soni -> RE: Moda za trudnice (27.11.2014 11:16:26)

Super srculence..
Ja sam dalavjyce da mi se suze u donjem delu nogavice od starih trudnickih...ne migu da ih uvucem u cizme...

mati -> RE: Moda za trudnice (27.11.2014 23:43:48)

Hvala Soni... Ovo je vec bio osmi mesec, stomak do kolena. [sm=smiley1.gif]
Srculence super si napravila.
Meni eno puna fioka sirokih lastreza sto sam poskidala u trudnoci, jos nisam vratila, sve uglavnom ima dosta elastina.

*boka* -> RE: Moda za trudnice (8.1.2015 13:21:26)

Ja sam vec dugo u potrazi za dobrim helankama. Kupila sam do sada 4-5 pari, ali ni jedne mi ne odgovaraju sasvim jer nisu dovoljno duboke, nekako mi se lastis useca, a ako uzmem veci broj, u nogama su mi sire. Ja sam u onoj fazi trudnoce u kojoj se stomak samo nazire pa ako spustim lastis nisko, smeta mi, a ako ih navucem skroz onda mi se useku po sred stomaka. I tako redom pitam devojke ko zna gde ima dobrih i kvalitetnih helanki, spomenem to na jednom casu i jedna od ucenica mi rece, ja prodajem super helanke, donecu ti sutra da pogledas. Kad sam ih videla i probala raspametila sam se. Debele su, taman za ovo vreme, pamuk fantastican, pojas nema, odnosno nema lastis nego ih navuces dokle zelis, mogu se nositi nisko, a mogu se navuci preko celog stomaka do ispod grudi. Toliko su elasticne, da nemam reci. Uzela sam jedne braon i jedne crne jer sam toliko para imala tad, a planiram da kupim svetlo i tamno sive. Ma fantasticne su!
Ako nekome treba, mogu vam u P/P dati njen kontakt.

jess021 -> RE: Moda za trudnice (28.3.2015 10:46:09)

Ja sam sportski tip, tako da i sad nosim samo helanke i trenerke. Dobila sam za rodjus trudnicke helanke, super su. Za jaknu i ne razmisljam, jer ide sve lepse vreme. Nemam nameru da kupujem neku posebnu trudnicku garderobu.
Sta ostale trudnice nose?

jabudic -> RE: Moda za trudnice (28.3.2015 10:53:44)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Ovo je od glave do pete u mom stilu, ovako se uglavnom oblacim, i najudobnije osjecam [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
[img]http://www4.slikomat.com/10/0125/7ro-matern.jpg[/img]

Ja sam i ovog puta u ovom stilu.
Uopte nisam sportski tip, niti nosim patike (sem nekad starke), ni trenerke.
Uglavnom helanke, tunike, haljinice koje mogu preko, kapute, čizme i to je to.
Sad će ljepše vrijeme pa ću baletanke, helanke i tanje tunike.
A ljeti neke 3/4 helanke i valjda se porodim u medjuvremenu [sm=smiley1.gif]

superm -> RE: Moda za trudnice (28.3.2015 11:25:26)

Ja volim haljine. Moram da sašijem par trudničkih.

Anoniman -> RE: Moda za trudnice (28.3.2015 12:31:31)

I ja obozavam haljine, sa U sam ih slatko iznosila, i bas volim sto je opet isti period, sada mi najvise odgovaraju helanke, i primetila sam da mi ves sa jacim lastisem i farmerke vec smetaju, iako stomacic nemam.

jess021 -> RE: Moda za trudnice (28.3.2015 14:58:24)

O da, ves mora da se obnavlja. I grudnjaci i gacice, sve mi je malo.

jabudic -> RE: Moda za trudnice (28.3.2015 15:18:52)

Ja gaćice još uvjek mogu, a grudnak nema šanse da mogu onaj od prije trudnoće. Našla sam neke za dojenje što sam ranije koristila, i taman su mi. Moraću kupiti još nekolika.

superm -> RE: Moda za trudnice (28.3.2015 21:35:15)

Gaćice su mi ok, pa čak i grudnjaci. Još uvek ulazim i u farmerice ali samo kada idem u šetnju bez sedenja!

Anoniman -> RE: Moda za trudnice (28.3.2015 21:52:18)

ulazim i ja u farmerke, kg nisu mrdnuli, ali mi smetaju kada sedim, jer nosim plitke modele.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>