RE: Moda za trudnice (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

ana77 -> RE: Moda za trudnice (8.4.2012 21:10:55)

Zene, danas sam bila u C&A i gledam tamo one kupace kostime za trudnice. Kao imaju donji deo odvojen, a gornji je kao neka vrsta majce koja onako komotno ide preko stomaka, s tim sto je na grudima ipak nesto u formi brusa. To bi mi vise odgovaralo nego jednodelni kupaci samo ne znam da li neko ima iskustva sa tim i da li neko mozda konkretno jos negde video kupace za trudnice. Posto planiram da na moru provedem bar mesec dana, a bicu sedmi mesec, pa da bas ne plasim ljude po plazi :).

Koliko u H&M ima lepih stvari, pa stvarno nije fer sto smo zadnja rupa na ovom svetu za sve sto je fino i povoljno.... Moracu da emigriram (ne samo zbog toga).

http://www.hm.com/hr/subdepartment/LADIES?Nr=4294928831

Anoniman -> RE: Moda za trudnice (8.4.2012 21:13:25)

Sto da plasis ljude , bas si blesava [sm=smiley1.gif] Obuci bikini ko covek i uzivaj [sm=smiley1.gif]

Ova hm haljinica plava , sto ima i neke tufnice je preslatka!

ana77 -> RE: Moda za trudnice (8.4.2012 22:11:12)

IZVORNA PORUKA: ribizla

Sto da plasis ljude , bas si blesava [sm=smiley1.gif] Obuci bikini ko covek i uzivaj [sm=smiley1.gif]

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Mozda si u pravu :) :) :)

Sanchy -> RE: Moda za trudnice (8.4.2012 22:20:02)

Pa vi se spremate za more[sm=smiley1.gif]...kako je to divno...ja ove godine sipak..eto ...strasno me to nervira ali mnogo ce biti mali bebac ne mogu da ga cimam...ako uspem do Ade da odem krajem avgusta bice super a kupaci...svi su mi bikini..imam jedan sa korpama gore ali sad mi je verovatno mali posto sam 8+ kg...tako da bezveze skroz...sto se tice svakodnevnog oblacenja nista spoecijalno trudnicko nisam kupila..sve nosim uz telo ,naravno samo da je malo duze da ide preko stomaka i to je sve...haljinice uvek i eto...ne volim te modele sto se sire u predelu stomaka svaka zena u tome izgleda jos veca nego sto jeste...

JAmy -> RE: Moda za trudnice (18.4.2012 14:40:35)

Eto,ja imam bar tu olaksavajucu okolnost,ne razmisljam o trudnickoj modi[sm=smiley36.gif]
Od 15-te nedelje meni su potrebne samo pidzame i spavacice[sm=jezicek.gif]
Zaboravila sam sta znaci obuci se normalno i izaci u set_nju...[sm=smiley13.gif]

Sanchy -> RE: Moda za trudnice (18.4.2012 15:13:49)

A pa Jamy i tu ima mode,na primer meni ves ,carape a nekad i papuce moraju da se slazu jedno sa drugim ,maksimum tri boje ...[sm=smiley36.gif]..takva sam sta cu...a ti odrzavas trudnocu u bolnici koliko sam razumela?U kojoj si bolnici?Kad je termin?Predpostavljam kako ti je...ja uglavnom odrzavam ali kuci s tim sto poneekad odem na sat vremena maksimum do nekog shoping centra i kad se vrnem opet u krevet...[sm=smiley13.gif]

marince1 -> RE: Moda za trudnice (18.4.2012 16:09:22)

IZVORNA PORUKA: JAmy

Eto,ja imam bar tu olaksavajucu okolnost,ne razmisljam o trudnickoj modi[sm=smiley36.gif]
Od 15-te nedelje meni su potrebne samo pidzame i spavacice[sm=jezicek.gif]
Zaboravila sam sta znaci obuci se normalno i izaci u set_nju...[sm=smiley13.gif]

:(
Bas bzv,ali vidim da jce uskoro tome kraj i da ces da grlis svoju bebu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

JAmy -> RE: Moda za trudnice (18.4.2012 18:10:35)

Sanchy,to je opsta bolnica u CG,da joj ne pominjem ime,posto sam je u nekim temama zestoko ''ishvalila''[sm=jezicek.gif]
Termin mi je 30 maj,al ja se trudim da izdrzim bar do prvog maja,a tesko da cu i do tada,pa o terminu ne razmisljamEvo primam infuziju,stalno imam bolove,na silu pokusavam da zadrzim bebu bar jos malo da ne izadje.
U pravu si za modu pidzamica i ostale 'opreme' za lezanje u krevet[sm=smiley1.gif],i ja se trudim da spavacica ili pidzama bude u tonu sa svim i svacim,cak i sa posteljinom...Do sada nisam nista kupila u butiku za trudnice osim takvih stvari,pa mogu da se pohvalim bogatim arsenalom takvih stvarcica...
Marince,to me i hrabri kad shvatim koliko je proslo a koliko je ostalo.Sve sto je vec proslo brzo zaboravljam,kao sto cu ubrzo zaboraviti i ovaj dan i buduce koji ce mi u pidzami proci...[sm=smiley1.gif]

Bebilina -> RE: Moda za trudnice (18.4.2012 22:38:29)

IZVORNA PORUKA: ana77

Zene, danas sam bila u C&A i gledam tamo one kupace kostime za trudnice. Kao imaju donji deo odvojen, a gornji je kao neka vrsta majce koja onako komotno ide preko stomaka, s tim sto je na grudima ipak nesto u formi brusa.

Ja sam takav uzela- zove se tankini i mogu ga preporuciti [sm=smiley1.gif] Nosim ga od pre 3-4ned jer vise nisam mogla da stanem u jednodelni Speedo (rastegao bi se oko stomaka i guza mi nije bila u najboljoj poziciji [sm=smiley36.gif])
U prvoj sam na plazi nosila bikini, ali mi se tankini sad ucinio primerenijim za bazen, da ne delujem previse obnazeno [sm=smiley1.gif] Za plazu bice kombinacija oba... U tankiniju planiram i u bazen za porodjaj [sm=smiley1.gif]

Odri Hepbern -> RE: Moda za trudnice (18.4.2012 23:08:20)

Devojke gde mogu u Bg-u da nadjem trudnicke farmerke? Bila sam u C&A i u Eleni, nista mi se ne svidja. Ja inace nosim replay, miss sixty i killah farmerke pa mi sve ove sto sam videla deluju bezveze. Bas bi mi dobro dosle u ovim kisovitim danima, sada nosim samo trenerke i suknje i definitivno mi fale jedne farmerke.
Videla sam da na nekim Facebook stranama prodaju trudnicke farmerke, ali nisam sigurna koliko je to pouzdano i sigurno. Ima li neko pozitivno iskustvo sa nekom od tih strana?

Sanchy -> RE: Moda za trudnice (18.4.2012 23:11:36)

Cula sam da ih ima i u Zari,,ja imam jedne tanke prolecne a prolece nikako da stigne vreme je grozno....

Odri Hepbern -> RE: Moda za trudnice (18.4.2012 23:13:35)

Hm zara mi nije pala na pamet. Pogledacu ovih dana. Thanks!

marijana22 -> RE: Moda za trudnice (19.4.2012 0:26:03)

Odri ,vec pisah al ajd da ponovim, u butiku u piramidi (ne znam kako se zove ali to je radnja koja gleda na sine, tj J.Gagarina) imaju super pantalone i farmerke. Imaju onaj lastis koji mozes da podesavas, kao na decijim pantalonama, i meni su se bas svidele. Ali cena im je oko 5 000. Mnogo su lepe mozes i kasnije da ih nosis, ali meni je to preskupo.

JAmy gledaj to sa vedrije strane. Te pare koje ne potrosis na trudnicku garderobu ostace ti za stvari za bebu......... Pa kad onda krenes u kupovinu......[sm=smiley1.gif]

ana77 -> RE: Moda za trudnice (19.4.2012 8:03:23)

Ja sam u Uscu uzela katalog iz Mother care. Nisam ulazila jer sam bila sa mojom (nemirnom) cerkom ali u katalogu bas ima lepih primeraka :D! 

marince1 -> RE: Moda za trudnice (19.4.2012 9:24:40)

IZVORNA PORUKA: Bebilina

IZVORNA PORUKA: ana77

Zene, danas sam bila u C&A i gledam tamo one kupace kostime za trudnice. Kao imaju donji deo odvojen, a gornji je kao neka vrsta majce koja onako komotno ide preko stomaka, s tim sto je na grudima ipak nesto u formi brusa.

Ja sam takav uzela- zove se tankini i mogu ga preporuciti [sm=smiley1.gif] Nosim ga od pre 3-4ned jer vise nisam mogla da stanem u jednodelni Speedo (rastegao bi se oko stomaka i guza mi nije bila u najboljoj poziciji [sm=smiley36.gif] )
U prvoj sam na plazi nosila bikini, ali mi se tankini sad ucinio primerenijim za bazen, da ne delujem previse obnazeno [sm=smiley1.gif] Za plazu bice kombinacija oba... U tankiniju planiram i u bazen za porodjaj [sm=smiley1.gif]

Jel bi ti bio problem da stavis sliku?

Anoniman -> RE: Moda za trudnice (19.4.2012 9:31:46)

Kupaći za trudnice KLIK

Bebilina -> RE: Moda za trudnice (19.4.2012 15:01:12)

Marince ovako nesto:
KLIK
S tim sto moj nema masnice sa strane na sorcicu...
Ima ih i sa sundjerima kao korpicama, ali je meni ovakav lepse stajao [sm=smiley1.gif] a i sorcic mi se vise dopao.

marince1 -> RE: Moda za trudnice (19.4.2012 15:12:55)

iza ovog klik ti ne stoji nista [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

ana77 -> RE: Moda za trudnice (19.4.2012 18:28:43)

Ukucaj "tankini swimwear" u google pretrazivac i potrazi slike, ima puno raznih modela, otprilike tako izgleda. C&A nemaju katalog na netu, a da ja mogu da ga nadjem :D :D :D!

ana77 -> RE: Moda za trudnice (19.4.2012 18:31:33)

A mozes i "pregnant swimwear", pa opet odes na slike ;)!!!

Bebilina -> RE: Moda za trudnice (19.4.2012 22:50:34)

Kako ne stoji marince, meni otvara [sm=zmeden.gif] Jel i ostalima nece da otvori?
Evo dugackog linka:
http://www.google.co.uk/search?hl=en&client=safari&gl=uk&tbm=isch&sa=X&ei=tAmQT8DUJYe_8APHmNiHBA&ved=0CDEQBSgA&q=mothercare+stripe+navy+tankini&spell=1&biw=320&bih=416#i=2

Danas sam kompletirala kombinaciju za plazu sesirom i torbom [sm=smiley1.gif] Isprobala sam jedno 15 sesira [sm=smiley36.gif], a torba im je bila poslednja [sm=bravo.gif]
Kupila sam i bokserice 3kom, one plitke koje oko nogu i pojasa imaju cipkicu umesto lastisa. U trudnoci samo takve nosim. Jos cekam da mi stignu dve haljine sto sam narucila i spremna sam. E i helanke bele i crne krace cu da uzmem, i to mi fali... A haljina jedna koja mi treba za vencanje i svecanije varijante je ova: http://www.seraphine.com/maternity-clothes/maternity-dresses/butterfly-sleeve-dress-purple.html

marijana22 -> RE: Moda za trudnice (19.4.2012 23:33:46)

Haljina je divna[sm=bravo.gif]

meni ne otvara ovaj drugi link, koliko sam shvatila trazi google chrome

Bebilina -> RE: Moda za trudnice (20.4.2012 22:36:36)

A ovaj?
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51VJng0oB6L._SX315_.jpg
Nije slika najsjajnija, slican je model, al mozda otvori za ideju...

Bebilina -> RE: Moda za trudnice (20.4.2012 22:59:33)

E i hvala na komplimentu za haljinu Marijana [sm=smiley31.gif] Stigle danas obe haljine i moje dete se odusevilo kako mami stoje [sm=smiley36.gif]

marince1 -> RE: Moda za trudnice (17.5.2012 18:19:10)

Imam 10. godina mature juna,a bicu 7. mesec.I ogromna sam [sm=smiley13.gif]
Imate neki predlog za haljinu?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>