jabukica -> RE: Moda za trudnice (15.12.2011 7:15:34)
|
Ivas ja tek sad vidim tvoju poruku, još uvek mogu ući u prošlogodišnju jaknu. Što se tiče toga sa žurbom si skroz u pravu, jer ja sam isto tako mislila za moju kratku jaknicu (isto M) još početkom oktobra da je neću još dugo moći nositi, a još uvek mogu ući u nju, tako da kad nije jako hladno (a decembar nam topao ) još uvek može i ona da mi koristi. Ipak sam baš juče kupila novu, da me zima i praznici ne bi iznenadili, naime ta moja jakna (sad pričam o dužoj prošlogodišnjoj, dužoj) je malko vrećasta u stomaku pa bi još i izdržala, ali mi u grudima postaje uska. Uglavnom, jakna koju sam kupila je extra moderna, i što je najbitnije može da se iskoristi i kasnije, tako sam srećna što sam je našla, a koštala je svega 3500 din. Ima one štepove koji se šire i kaiš koji mi sada neće biti potreban pa se može izvući, a za kasnije će dobro poslužiti. Htela sam i naći nešto praktično što može poslužiti i kasnije, a ne da kupim neku ogromnu jaknu u kojoj bi mi ramena visila do laktova, rukavi prekrili šake totalno (kažem jer sam probala takvu, katastrofa) i u kojoj bih izgledala kao tenk, a posle je nikad više ne bih obukla.
|
|
|
|