Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 7.8.2017 22:11:10
|
|
|
|
Sarav
|
Da❤️dešava se da me neki miris podseti na detinjstvo i budem setna što je prošlo a više nikada neću biti tako bezbrižna.
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 7.8.2017 22:15:46
|
|
|
|
krin 40
|
Pa i ne nešto posebno.Znam da ne bih volela u školu da se vratim.Ni u osnovnu ni u srednju
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 7.8.2017 22:44:26
|
|
|
|
Sarav
|
Meni i škola nedostaje Volela sam da učim, valjda ću uskoro da dobijem opet priliku
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 7.8.2017 22:46:33
|
|
|
|
krin 40
|
Ma nije mi učenje problem.Prosto ne bih volela da ponovo prolazim kroz "odrastanje".Ili zamisli opet da preživim gubitak nevinosti Bljak
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 7.8.2017 22:50:57
|
|
|
|
Sarav
|
Gde ga nađe gledala sam skoro moj tzv. život i sad se tripujem da bi sve opet izgledalo tako.. Kad bolje razmislim u prvi mah se i ne setim gomile događaja, ali ipak se sa setom sećam svega..
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 1.9.2017 23:14:59
|
|
|
|
dddaca
|
Nije bas da mi nedostaje, ali lep je to period bio kad mi je najveci problem bio da li dase igram sa lutkom ili cemo lastisa
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 4.9.2017 21:40:58
|
|
|
|
krin 40
|
Sarav pa realno..zamisli sve to prodješ iznova..neka hvala
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 5.9.2017 13:58:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Naravno, ali sa par nekih izmena 😊😊
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 7.9.2017 9:09:34
|
|
|
|
krin 40
|
Bilo je sjajnih stvari
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 7.9.2017 22:42:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Nedostaju mi neki ljudi iz detinjstva sada, posebno baka i deke, neki prijatelji....
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 8.9.2017 8:24:39
|
|
|
|
krin 40
|
Joj mama jo ne pominji..to me rastuži
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 8.9.2017 9:30:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Sorry ako sam probudila uspomene... i meni je zastala knedla u grlu kada sam napisala...
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 8.9.2017 9:33:09
|
|
|
|
krin 40
|
Nema veze..mislumo o lepim stvarima
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 8.9.2017 9:35:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Naravno i secamo se samo lepih 😍❤
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 8.9.2017 9:36:50
|
|
|
|
krin 40
|
Baš tako
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 10.9.2017 12:18:44
|
|
|
|
Dragce86
|
Svako vreme ima svoje breme :) Manje mi nedostaje detinjstvo nego sto mi fali sloboda kada smo muz i ja mogli otici gde god zelimo i na koliko god pozelimo. Ovako smo uz nase mace ograniceni dok malo ne odskoci i bude mogla svuda sa nama. Ali eto, to mi fali, malo vise slobode :)
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 12.9.2017 14:32:54
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Nedostaje mi onaj spokoj kada mi je bilo bitno da imam neku lutkicu i po nešto slatko...a sada već razmišljam samo o detinjstvu ovog mog malog švrće,kakvo će biti i da li ćemo mu moći sve priuštiti kao što želimo...
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 26.2.2018 1:39:10
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ponekad.
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 26.2.2018 4:45:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Najlepse uspomene ♥️
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 26.2.2018 7:12:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Da i ja kad pomislim na detinjstvo prvo pomislim na babu i dedu. PA tek onda na neke stvari vezane za drustvo i skolu. Baka i deka su mi sinonim za detinjstvo. Nekako valjda ta bezbriznost. Ma tati sam mom nedavno rekla mene je deka naucio i da brojim i da gledam na sat i kad sam rodjena i da vezem pertle, rekoh sta ste vi naucili decu osim sto ste ih razmazili
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 26.2.2018 8:04:29
|
|
|
|
jocajaca
|
Što sam starija sve više, ne nedostaje mi sve ali mi nedostaju neke stvari. U posljednje vrijeme često sanjam predjele, šume, puteljke kojima sam prolazila i gdje sam se igrala, a tim puteljcima nisam prošla posljednjih 20 godina najmanje.
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 26.2.2018 9:00:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
Citiram Dragce i Tatjanu ..
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 26.2.2018 9:13:56
|
|
|
|
AnaTamara
|
Nedostaje mi drustvo iz parka,svako je otisao na svoju stranu, sloboda koju smo imali, nestasluci koje smo pravili, " velike " kazne :) ( 7 dana nema napolje )
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 26.2.2018 9:27:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma i dan danas se zalelim mame i tate koji zive relativno blizu i uhvati me tuga, jedva cekam da odem da ih vidim... tako i mnogi ljudi iz detinjstva isto
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 26.2.2018 9:48:07
|
|
|
|
Dora89
|
Nedostaje, ne nešto preterano, ali stvarno je bilo super kad mi je sve bilo obezbeđeno, kad mi je svaki dan bio ispunjen sadržajima i doživljajima, a jedina obaveza bila da idem u školu i da učim.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?