JMPM -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.4.2011 22:17:34)
|
IZVORNA PORUKA: Ana007 IZVORNA PORUKA: *Alexx* Isidora, citiram odgovor koji sam dobila: Ova pogreska moze da bude radi 2 razloga: 1. Korisnici nemaju internet 2. Ima problem sa internetom na server Kažu da im se niko drugi nije žalio, pa zaključuju da nije do RR. Vrlo je moguće da je do internet provajdera. Na žalost, tu RR ne može pomoći [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ja rekoh da se i meni dešava i to često da neće da otvori stranicu.Internet mi u tom momentu radi,sve mi drugo otvara kao od šale.Mislim da nema to veze sa internet provajderom,nešto je do vas. I meni se ovo desava i na poslu i kod kuce.Identicno pise kao sto je Isidora napisala da se kod nje pojavljuje.S tim sto sam ja evo sada uspela opet da se prikacim preko Chroma,a ne Mozille na kojoj mi je aktivno uvek i mailovi i FB.Chrome ne volim,komplikovan mi je,a uvek me prevodi sa kojekakvih jezika [sm=smiley36.gif],tako da bih volela da mogu opet da se ulogujem sa Mozille.Pisala sam sta je moj problem (upisem ime i lozinku,kliknem da me zapamti i prijavi i vrati me na ta ista prazna polja)
|
|
|
|