RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> O portalu

Poruka

Sanja90 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (22.3.2013 16:19:29)

Ja imam jedan drugi problem,ubacila sam tiker u delu gde stoji status i sad ne mogu da ga obrisem[sm=smiley19.gif] Sta da radim????

Lu -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (28.3.2013 11:44:52)

Ko je postavio album sa kolačima, ja sam tražila recept za dva kolača i sad ne mogu da se sjetim kod koga sam gledala, u svoj onoj frci[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Pliiiiz neka mi se javi krivac[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

wivern -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (28.3.2013 15:00:16)

A mozda aplikacija za android? [sm=smiley2.gif]

Trcosava -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (28.3.2013 15:44:03)

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ko je postavio album sa kolačima, ja sam tražila recept za dva kolača i sad ne mogu da se sjetim kod koga sam gledala, u svoj onoj frci[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Pliiiiz neka mi se javi krivac[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]izvinjavam se, nisam ja! Ali nisam mogla da odolim

dunja RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (28.3.2013 20:32:25)

Sanchy, ako čitaš i ako i alje imaš problem, pisala sam programerima, javljam sutra.

Trcosava -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (29.3.2013 8:06:43)

E ja da javim za dnevnike. Par sam uspela da obrišem, druge neće da obriše[sm=zmeden.gif]

Azra_ -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (1.4.2013 0:13:20)

Ja volim RR....ALI...ponekad u sebi kažem ˝Zemljo,! otvori se, progutaj ovaj RR i vrati onaj od pre godinu-dve˝. [sm=smiley19.gif] Mnoooogo je sporo, mnooogo često koči. Koliko sam samo kilometarskih poruka napisala i koliko vremena potrošila, i ništa...jednostavno trokira. Lepe su vaše reklame, ali ja volim naš forum.

dunja RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (1.4.2013 0:21:26)

Azra, nnije do reklama, već se jako povećala posećenost, sada imamo 1.600.000 otvorenih strana mesečno, a pre dve godine je bilo 1.000.000. [sm=smiley1.gif]

Meni RR sada bolje radi nego pre mesec-dva, imamo novi server. Probaj da obrišeš cookies, ctrl i F5.

Azra_ -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (1.4.2013 0:42:08)

Hahahahah...evo napisala odgovor od pola strane i kvrc..šipak, da izvineš...

Ja mu dođem specijalista mrežnih tehnologija, tehnički sve razumem. Ali kad se ima malo vremena, a svuda bi da progvirim i nešto napišem, to je već domen naučne fantastike. A tek ono skupljanje poena za nagradnu igru...to je bila ludnica...

dunja RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (1.4.2013 0:45:33)

Nešto sporija RR bude kada se šalju mailinzi, a to je ponedeljak, pa zatim kraj nedelje, kada šaljemo editorial.

Dada81 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (1.4.2013 1:14:19)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Azra, nnije do reklama, već se jako povećala posećenost, sada imamo 1.600.000 otvorenih strana mesečno, a pre dve godine je bilo 1.000.000. [sm=smiley1.gif]

Meni RR sada bolje radi nego pre mesec-dva, imamo novi server. Probaj da obrišeš cookies, ctrl i F5.

Ovo bas lepo zvuci ,jako pozitivno,neka tako i ostane ,jer mnogi ce shvatiti da RR udje pod kozu i jaako prija,sa ovoliko divnih dama i podrske..[sm=bravo.gif] Pa ce valjda i iz tog razloga da se pobrinu da ima sto manje smetnji ovde [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (1.4.2013 8:11:48)

IZVORNA PORUKA: Azra_

Ja mu dođem specijalista mrežnih tehnologija, tehnički sve razumem. Ali kad se ima malo vremena, a svuda bi da progvirim i nešto napišem, to je već domen naučne fantastike. A tek ono skupljanje poena za nagradnu igru...to je bila ludnica...

To da se nekad izgubi post je bilo i pre 2 godine. Kada pišem te kilometarske postove, obavezno kopiram sve, pa ako se izgubi samo ctrl/v i ne brigam.
Nego ima li nešto novo oko dnevnika?

little_one -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (1.4.2013 8:13:34)

IZVORNA PORUKA: Azra_

Meni se ovo ponekad desava kad pisem poruku, pa odem da nesto uradim, pa se vratim i nastavim....kao da sesija istekne u stvari...i onda obavezno ctrl+a pa onda ctrl +c (u prevodu kopiiram poruku) pa ako se ne objavi onda otvorim novu poruku i samo kopiram prethodni sadrzaj i onda se objavi....mozda je u tome problem sto predugo treba da objavis kilometarski post...pokusaj ovako...

Verolina -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (1.4.2013 9:38:12)

Niti mogu da posaljem PP niti mi stize[sm=zmeden.gif]

nata11 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (1.4.2013 19:45:46)

IZVORNA PORUKA: wivern

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] To ja kaze jos odavno al nesto slabo ove nase moderatorke prenose poruku dalje [sm=smiley2.gif]

Anoniman -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (3.4.2013 13:50:56)

Na osnovu cega odredjujete koje teme imaju opciju "prati",a koje ne? Bas one koje ja zelim da pratim,a ne ucestvujem u njima,nemaju tu opciju [sm=smiley24.gif]

Jos nesto me zanima: Jel postoji mogucnost kad udjem na temu,da me forum odvede na prvu poruku na temi koju nisam procitala,a ne na zadnju,pa da moram da listam unazad i trazim sta nisam ,a sta jesam procitala?

Torbica -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (4.4.2013 13:51:08)

Kod mene je zaglavljen zahtev za prijateljstvo - niti mogu da ga primim niti odbijem!!! Pomagajte!

nata11 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (4.4.2013 16:46:38)

Jel postoji mogucnost kad udjem na temu,da me forum odvede na prvu poruku na temi koju nisam procitala,a ne na zadnju,pa da moram da listam unazad i trazim sta nisam ,a sta jesam procitala?

E to nam treba!!!

Modessty -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (4.4.2013 21:13:29)

IZVORNA PORUKA: nata11

IZVORNA PORUKA: wivern

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] To ja kaze jos odavno al nesto slabo ove nase moderatorke prenose poruku dalje [sm=smiley2.gif]

[sm=bravo.gif]
jao i ja mučim muku sa telefonom! Mogu da čitam ali ne i da odgovorim jer treba da se za odgovor otvori novi prozorčić a kod mene to pravi problem. Možda bi stvarno mogli da porade na nekoj android aplikaciji!

dijana1* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (5.4.2013 23:09:14)

Pokusavam da se ulogujem sa laptopa I nikako ne mogu. Prijavi se I postani clan uopste ne reaguju.

wivern -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (5.4.2013 23:24:41)

Probaj preko google chroma, meni preko njega radi super...

dijana1* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (6.4.2013 0:02:22)

Preko njega pokusavam I ne moze [sm=zmeden.gif]

dijana1* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (6.4.2013 0:08:00)

uspela sam preko explorera ali je uzasno sporo.

wivern -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (6.4.2013 0:32:40)

Meni preko explorera nece da otvori prozor za komentar..svi imaju neki drugi problem, zato nam treba aplikacija za android :)

nata11 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (12.4.2013 13:50:32)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Pokusavam da se ulogujem sa laptopa I nikako ne mogu. Prijavi se I postani clan uopste ne reaguju.

I meni je problem kada probam sa drugog komp. na kome nisam zapamcena, radi mi na chrome.

Dijana posto si RR aj urgiraj za android aplikaciju [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>