dunja RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (2.10.2012 22:50:08)
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Zašto je MiniVB rečeno da ne daje stručne savete? Šta se desilo? Ako ja nekome dam neki savet iz svog posla da li ću i ja dobiti po nosu?! Stvarno sam razočarana! Nećeš ukoliko ne budeš preterivala sa savetima, totalno neadekvatno poređenje. Jutros u 3 sam otišla na UZ zbog VTO u Segedin i sada se vratila te fizički nisam mogla ranije da odgovorim. Evo ovako, neće me biti neko vreme jer idem na VTO. Pisaću ovo sada i više ne. Mini nije rečeno da ne daje savete, to je možda vama izvučeno iz konteksta i tako prenešeno. Rečeno joj je da ne preteruje u tome jer nam stižu mnogobrojne žalbe korisnica a mi svakako nismo stručni forum, niti to želimo da budemo. Na pp mi je stiglo BEZBROJ poruka stalnih članica koje mi se žale na minino izlaganjeje mišljenja, neke su mi pisale da ih mina bukvalno progoni po temama i nameće svoje stavove. Apsolutno neću navoditi ko mi je pisao, u pitanju su trudnice, mame ... Obzirom da nisam na forumu često zbog svojih obaveza oko VTO, zatražila sam savet moderatora koje više prate forum i duže rade ovaj posao. Oni moderatori koji su tu bili kada smo pričali o ovoj situaciji, složili su se da se mini mora poslati opomena. Neki moderatori su bili za to da joj se pošalje javna opomena. Ja ipak nisam poslala javnu opomenu već opomenu putem privatne poruke, ali je mina sama ovu opomenu učinila javnom, pritom ne rekavši tačno šta je navedeno u opomeni. Zbog toga ću ja to sada napisati: "Nakon sagledane situacije i sa moje strane, i sa strane moderatora, složili smo se da u ovom slučaju moramo biti objektivni. Iako si nam draga, složili smo se da je opomena neizostavno rešenje. Pokušaj molim te da ne bude PREVIŠE ubeđivanja zašto je ovo/ono dobro ili nije, ovo je forum i članice su žene raznih profila. Znamo svi da si stručna, ali stručna mišljenja su u većini zastupljena i primerenija stručnom skupu a ne forumu o roditeljstvu, gde zaista ima žena raznih profila. Mi ne trebamo nikom po svaku cenu nametati svoja mišljenja. Svrha foruma i jeste da svako napiše svoje mišljenje, a na članovima je pravo izbora." Nakon ove opomene mina je odlučila da se povuče sa foruma, njen izbor i njeno pravo. Niko je nija banovao i slično. Molila bih da se ova rasprava ovde završi SADA. Problem je POSTOJAO, jer da nije, tolike poruke mi ne bi stizale na pp, i ne bi nastajale rasprave na pojedinim temama.
|
|
|
|