RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> O portalu

Poruka

*Alexx* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (9.9.2011 11:14:53)

Kako vam ide sad sa prozorom za odgovor? Meni otvara baš brzo (pre 10 min je otvarao baš sporo, isto kao i vama).

Anoniman -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (9.9.2011 11:16:56)

Evo izbrojah čak 19 sekundi dok je otvorilo prozor [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

Ana RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (9.9.2011 11:21:33)

I meni jako sporo otvara.

degu -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (9.9.2011 11:22:30)

Meni kako kad, evo sad mi je brzo otvorio, ali htela sam još malopre da odgovorim Alexx i nisam mogla [sm=smiley1.gif]

*Alexx* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (9.9.2011 11:29:37)

Prijavila sam.

isidora88 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (12.9.2011 21:25:34)

‚meni nece da stizu pp[sm=zmeden.gif]
i u mojoj ringeraji nece da mi izbaci kakvog sam raspolozenja,pre neki dan mi je radilo a sad nece,jednostavno ne reaguje na klik

JMPM -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (12.9.2011 21:28:43)

IZVORNA PORUKA: isidora88

i u mojoj ringeraji nece da mi izbaci kakvog sam raspolozenja,pre neki dan mi je radilo a sad nece,jednostavno ne reaguje na klik
Od pocetka mi ovo ne radi.

tina37 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (12.9.2011 21:33:45)

Mene interesuje zasto ne mogu da posaljem pp kad sam na telefonu(a uwek i jesam) a mogu da primam

JMPM -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (12.9.2011 22:05:11)

IZVORNA PORUKA: JMPM

Od pocetka mi ovo ne radi.

I da, jos mi nema avatara kada udjem u temu a sastrane u aktuelnim temama se vidi...

*Alexx* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (13.9.2011 9:25:22)

1. PP - sada ću da ti pošaljem jednu, a pošalji i ti meni jednu, da vidimo da li radi.
2. Raspoloženje neće ni meni da menja, prijaviću.

IZVORNA PORUKA: tina37

Mene interesuje zasto ne mogu da posaljem pp kad sam na telefonu(a uwek i jesam) a mogu da primam

Na ovo nemam odgovor, pošto pretpostavljam da je specifično od telefona do telefona (operativnog sistema, pretraživača, verzije istih...)

JMPM, znaaaaam [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Čekamo da programer to reši, nadam se da će uskoro.

*Alexx* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (13.9.2011 9:28:30)

Ispraka za raspoloženje - da li ste sigurne da ne radi? Ništa se značajno ne desi kad se klikne na smajlija, tek kad se skloni sa tog dela strane ostane pokazivač (strelica) na izabranom smajliju. I meni se učinilo da ne radi, ali ipak radi. Proverite još jednom, pliz [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

JMPM -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (13.9.2011 9:37:07)

Juhuuuuuu, sinoc sam se slucajno odjavila sa RR i nisam mogla da se prijavim. Jutros ulazim na RR kad ono ja prijavljena [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Sto se tice smajlija, ne stoji onaj na koji kliknem, samo mi leti strelica koja ih pokazuje. Pise da sam azurirala 09.09. svoje raspolozenje i to je bio jedini put da mi je "upalilo".

*Alexx* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (13.9.2011 9:47:18)

Prijaviću.

degu -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (14.9.2011 0:23:43)

Kome da se obratimo za promenu naziva teme?
Konkretno se radi o ovoj temi SIOFOR (lek za stimulaciju jajnih celija)
Ovo je velika greška koja može biti veoma opasna, s obzirom da je lek pristupačan i dostupan svima. Ovo je lek za Dijabetes, za Insulinsku rezistenciju, a primenjuje se i kao lek kod žena sa Sindromom Policističnih jajnika, a podstiče ovulaciju zapravo rešavanjem ovih problema.

isidora88 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (14.9.2011 8:17:28)

alex nije mi stigla pp i smajliji mi ne rade i dalje

Ana RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (14.9.2011 8:49:57)

Degu, obrisala sam tekst u zagradi.

*Alexx* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (14.9.2011 9:13:51)

alex nije mi stigla pp i smajliji mi ne rade i dalje

Nije ti stigla jer sam ja smetnula s uma da je posaljem [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley22.gif[/image] Odmah!

degu -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (14.9.2011 10:34:03)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Degu, obrisala sam tekst u zagradi.

Hvala Anči [sm=smiley31.gif]

isidora88 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (16.9.2011 21:52:58)

zasto mi opet nema tickera? stavila sam pre neki dan nove i normalno su radili i sad ih opet nema[sm=zmeden.gif]

Brana -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (16.9.2011 21:59:16)

Ono sto mene zanima je sledece...Stavila sam status odsutan,koji mi stoji vec duze vreme i kada sam prisutna,malopre sam dosla na forum,pise mi status prisutan,ja to nisam menjala,da li to znaci da mi je neko usao u profil i promenio status ili je u pitanju nesto drugo?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
I kako opet da podesim na staro,tj.na status odsutan?

*Alexx* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (20.9.2011 9:01:21)

Koliko je meni poznato, još uvek se ispravljaju problemi sa Mojom Ringerajom. Pretpostavljam da je to prouzrokovalo problem sa Isidorinim tickerima i sa Braninim statusom. Koliko znam, podešavanje prisutan/odsutan još uvek nema na novoj MR, ali se radi na tome.

Modessty -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (23.9.2011 11:00:43)

Ja se malo teze snalazim sa novom RR. Mozda sam navikla na ono staro pa sad dok se snadjem...

Elem, pokusala sam da promenim ticker i da stavim potpis i nece. Prijavljuje neku gresku. I kolko vidim nema veze sa browserom koji koristim (probla i u foxu i chrom i explorer)

*Alexx* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (23.9.2011 11:04:12)

Daj grešku koju ti prijavljuje.

Modessty -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (23.9.2011 11:07:42)

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e57'

String or binary data would be truncated.

/portleti/snNew/editSettingsForum.asp, line 21

*Alexx* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (23.9.2011 11:11:42)

Hajde da identifikujemo šta je problem. Prvo promeni ticker, pa sačuvaj, pa promeni ticker, pa sačuvaj. Čisto da vidimo gde puca.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>