Pretty78 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (28.5.2011 21:04:38)
|
već pola sata trazim gde mogu da postavim pitanje SVIM moderatorima i posto nisam nasla adekvatnije mesto pitacu ovde ...a posto brisete sve moje postove brisite i ovaj...dakle da krenem redom kao prvo molim da se javi jedna, samo jedna rr forumasica koja je imala konflikt samnom.....??? do sada sam sa svima bila super i zajebavala sam se sa svima i uvek svud aunosila humor....osim u danima kad mi je bilo tesko......e sada ono glavno.... ovo sta ste uradile vi rr moderatorke(odmah da se ogradim samo neke od vas...jer ima i par dobrih rr koje se nisu podigle u nebesa), osobe koje su zaduzene da pec-pec po prstima ali samo neke osobe. tj one osobe sa kojima ste dobre su izuzete i one sa cijim misljenjem se slazete su takodje izuzete....dakle ovo sto ste uradile je van svake pameti....meni ne pojmljivo i zaista me zanima razlog.... svuda trazite da pisemo o temi koja je....pa u temi problemi u srbiji sam pisala bas o toj temi..nisam se svadjala nisam vredjala ponizavla nista i dobila sam po prstima.....posle mene njih milion pocnu da komentarisu ....niko ne reaguje...da bi na kraju tema bila zakljucana a moji postovi obrisani i postovi jos par zenica ...tj pola ste obrisali a pola niste....e sada...mene zanima kakve privilegije treba neko da ima pa da se njegovi postovi ne brisu i da ne dobije po prstima ni kriv ni duzan??? hvala!! i da napomenem ne pada mi na pamte da odgovaram na bilo koje vase pitanje niti na bilo koji vas post ispod ovog.....cisto da se zna......do sada se nisam ni sa kim svadjala, vredjala....trudila sam se svuda da unese,m humor, sto sve zenice ovde znaju, tako da necu ni sada da kvarim misljenje drugih zenica o meni..... hvala na odgovoru.
|
|
|
|