|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ne volim
7.10.2012 21:37:20   
madre
jesteuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1101
7.10.2012 21:39:13   
branki*
znaci,ne volim kad sutra ne znam sta da obucem i isprobam gomilu stvari i nista mi se ne svidja,samo napravim lom!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1102
7.10.2012 21:46:32   
Sanjica26 RR
Ponedeljkom sam na poslu od 12:30 do 19h I posle imam trening. Najgori mi je ponedeljak. Ne volim.

Direktna veza do poruke: 1103
8.10.2012 12:24:38   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: branki

znaci,ne volim kad sutra ne znam sta da obucem i isprobam gomilu stvari i nista mi se ne svidja,samo napravim lom!

a ja ne volim sto juce nisam prosla kroz taj "pakao" nego sam se jutros presvukla milion puta, ostavila lom, zakasnila...ne volim kad ne pripremim stvari na vreme

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1104
8.10.2012 13:41:33   
Modessty
ne volim kad mi jehaos u kuhinji od predhodnog dana.... kad pomislim na to ne ide mi se kući...

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1105
8.10.2012 13:49:25   
Anoniman
Ne volim kad mi se ukoce ledja....

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1106
11.10.2012 10:53:37   
Verolina
Herpes, potkozne bubuljice koje bole, uzasan PMS, izvoljevanje ukucana....
....a imam sve to danas.Herpes komada jedan, potkozne bubuljice komada tri, PMS nemerljiv i izvoljevanje ukucana komada 4. Grrr....user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1107
27.10.2012 22:34:10   
Jole84
..kad me ovako mučno boli glava user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1108
30.10.2012 8:52:21   
Anoniman
Ne volim uragane! user posted image Imam prijatelje u Nju Džersiju i jako mislim na njih, nadam se da su dobro user posted image
Slala sam mail i pokušala da ih dobijem na mob ali nema šanse. Nemam nikakvu info i to tako neee volimmm! user posted image

(odgovor članu Jole84)
  Direktna veza do poruke: 1109
30.10.2012 10:10:41   
Modessty
milojka ne sekiraj se! Sigurno su se negde sklonili. gledali smo sinoć mm i ja i baš komentarisali kako kod njih sve to funkcioniše kako treba.

Ne volim kad imam bubuljice kao da sam tinejdžerka, kad me tišti stomak kao da će veštica da stigne svakog trenutka, kad ne spavam celu noć, kad mi je hladno.... naročito kad se sve to spoji u jedno kao danas!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1110
30.10.2012 10:15:32   
NadaR

IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

Ne volim uragane! user posted image Imam prijatelje u Nju Džersiju i jako mislim na njih, nadam se da su dobro user posted image
Slala sam mail i pokušala da ih dobijem na mob ali nema šanse. Nemam nikakvu info i to tako neee volimmm! user posted image

Jaoo isto Miro . Moji su sinoc napisali sa moba da nemaju struje i da je strasno napolju . Vise se nisu javili . Nadam se da su dobro i da su im samo prazne baterije na mobilnom. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1111
30.10.2012 10:23:20   
Anoniman
6 000 000 ljudi u tom pojasu je bez struje! user posted image Skoro ceo Nju Džersi je poplavljen, kao i ostala mesta. user posted image

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 1112
30.10.2012 10:27:04   
NadaR
Strašno ! Moji su u Oak Ridge ,New Jersey .

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1113
30.10.2012 11:17:26   
Anoniman
I btw, zašto se svi ti uragani zovu kao američke prostitutke? Sandy? Pa samo ime poziva na spenkovanje. user posted image user posted image

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 1114
4.2.2013 8:24:28   
Verolina
Ne volim zene koje stalno kukaju i predstavljaju se kao socijalni slucajevi, a to nisu. I uz svu tu kuknjavu stancaju decu da ih "komsiluk" hrani i oblaci.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1115
4.2.2013 18:48:19   
Figaro88
Uf Verolino ni ja to ne volim.Ne volim kada mi je dusa moja bolestan,od kada je krenuo u vrtic nikako da ozdravi kako treba,a sada i bronhitis.I svaki virus koji on pokupi i Andrea prelezi sa njim.Sada ce da pauzira sa vrticem mesec dana,a posto je moj brat samohrani tata i radi po smenama,ne znam kako ce mo se snaci....Ne volim kada ga ne vidim dugo,a on me zove malo pre i kaze mi da me voli puno,a ja zbog Andree ne mogu da odem da ga vidim dok ne ozdraviuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1116
11.3.2013 21:21:47   
Maryjana
user posted image kad imam jaku glavobolju!

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1117
11.3.2013 21:30:47   
mamamikka
hipohondre, dosadne ljude koji nameću svoje mišljenje i folirante

Aleksa, 13.10.2008.
David, 29.07.2011.
Mamine sreće najveće!

(odgovor članu Maryjana)
Direktna veza do poruke: 1118
11.3.2013 21:33:37   
dijana1*
Ne volim kredite i najvise mrzim kada me neko laze a i ja i on ili ona znamo da me laze.

(odgovor članu mamamikka)
Direktna veza do poruke: 1119
11.3.2013 21:35:57   
imperial
Ne volim glupost i bezobrazluk u jednom,od toga nema ništa gore:((

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1120
11.3.2013 21:37:19   
*Maki*
laži

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 1121
11.3.2013 21:37:20   
Maraj
evo ovu danasnju kisu

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 1122
11.3.2013 21:41:56   
minnica
laž, licemerje, bahatost, nepismenost, agresivne ljude u bilo kom obliku...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1123
11.3.2013 21:48:49   
17 joka
Lazi,ljubomoru,dvolicnost,gluposti...

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1124
11.3.2013 21:53:35   
Figaro88
Kad mm potrosi svu kafu,a zaboravi da kupi.I onda ja hocu da poijem jednu(inace pijem jednu u 2 meseca),skuvam vodu,otvorim kutiju a ona praznaaaauser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here