*Alexx*
|
Himna ove teme: Djole Balasevic (kojeg ne volim ) i Namcor: Ne volem, nikog, lutko takva mi je narav kao odzak, star i garav puno dima je kroz mene proslo Ne volem ujne, strine, sogore, komsiluk nataknem ih na civiluk od njih nista dobro nije doslo Ne volem semenkare, cigane trubace burek, ulicne pisace nek' mi moju lepu varos vrate Ne volem Dzipadzije, Dizel butikase restoteke, tamburase svaku pesmu, bar za strofu skrate Mater im Al' tebe volem, to je fakat ti si mi ljubav jedina prodacu onu nasu kucerdu "na lakat" pa nek' je stoput dedina da kupim cetir' konja besna da ih u oblak upregnem pa s' tobom, di nas niko ne zna uteknem Ne volem kad mi gace udu, di vec udu te sto brinu brigu tudu kosticu u strudli od visanja Ne volem zatucane, gratis, kravatase hipohondre sto se plase da dobiju rak od razmisljanja Ne volem krvolocne pse i gospodare nadjubrene trotoare maskirne, kad navale na pendzer Ne volem lopuze sto voze tudja kola znaju azbuku, do pola micu usnama, dok sricu pejdzer (nji` se malko gadim, pravo da ti kazem) Al' tebe volem, to je fakat ti si mi ljubav jedina prodacu onu nasu kucerdu "na lakat" pa nek' je stoput dedina da kupim camac na dva vesla i onaj sesir rogozan pa tebe di nas niko ne zna odvozam E, ne volem sizove i nervne bolesnike pre ih pustali za vikend sad ih puste pravo pred kamere E, ne volem.. Sve te lezibejke, da prostite... Prorocice...Travestite... Nek mi gospon-dame ne zamere... Ne volem.. Teget girtlu na teget mantilu.. Sestu licku..Sedmu silu.. Opa-cupa preko Okucana.. Ne volem izbore, televizor, plakate dosta, ako Boga znate Ludnica je, kanda, otkljucana sirom ostala (provert'e, molim vas) Al' tebe volem, to je fakat ti si mi ljubav jedina prodacu onu nasu kucerdu "na lakat" pa nek' je stoput dedina da kupim adicu od peska na njoj sumarak nakrivljen da tebe di nas niko ne zna sakrijem Ne volem.. Uzdrzane..Trezvene..Pa dzoging.. Takve najpre trefi sloging.. Al ni krkanje mi nije blisko.. Ne volem Sto odasvud samo cujes, daj mi il' se prosi, i' se zajmi jebo te, ja nikad nisam isk'o Ne volem strebercine, vecne odlikase crne rolke i sektase ne padam na Tibet ili Burmu Ne volem skrtariju, intelektualce koji vazno vrte palce kupis ih za spricer i kavurmu (koju ja licno ne volem) Al' tebe volem, to je fakat ti si mi ljubav jedina prodacu onu nasu kucerdu "na lakat" pa nek' je stoput dedina napuklo srce, na dve pole ljubav je teret, pregolem bas ni to, sto tol'ko volem ne volem