Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 15.7.2020 13:33:25
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sinoc su nas komarci izujedali. Mm gde ga bocne on krvari jadan. Ovaj mali mlatara rukama na kraju se rasplakao. Kaze " gde god idem prate me".
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 15.7.2020 14:50:24
|
|
|
|
mama Jo
|
I nas su sinoc bukvalno pojeli. Deca imaju ujed do ujeda. Ne pamtim kad je ovako bilo.
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 17.7.2020 0:29:12
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mama Jo, kako je na bojnom polju? Ima li napasti?
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 20.7.2020 9:56:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Mirko i dalje je kriticno Sad za vikend mi mm doneo neki Hiperko gel, prave u Jankovic apoteci, ali to je vec kad dodje do uboda da smanji svrab i crvenilo. Je l' neko mozda koristio taj gel?
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 20.7.2020 9:58:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod nas jos uvek ima previse. Prskali su grad, ali to ne pije vodu.
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 20.7.2020 10:07:14
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mama Jo, ja imam Hipernocurak za ubode i mazemo CortinaT. Ima neki roll-on koji ih odbija.Cini mi se.
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 20.7.2020 10:28:31
|
|
|
|
physio70
|
Ima svasta sto ih tera. Mapez, chicco zanza, autan. Kad ne prskaju dugo kao da polude pa ni sve nabrojano ne pomaze uvek.
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 25.8.2022 20:48:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Već... ili bolje - još ima komaraca, ili ti zašto ih ne prskaju!? Poslednjih 10 dana non stop ih ubijam u stanu, bar 30 dnevno. Oviše nije normalno, svi smo izujedani.
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 25.8.2022 21:29:47
|
|
|
|
flamingos
|
Da Dunja,ima ih baš dosta.I što bismo duže sedeli napolju,ne vredi.Dosadni su i uđosmo u kuću.Poneki uđe sa nama,pa noću bude baš veselo.🙄
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 25.8.2022 21:30:42
|
|
|
|
dddaca
|
I kod nas slicna situacija. Izgleda im pogoduje ovo vreme, kisa i vlaga u vazduhu.
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 25.8.2022 21:31:22
|
|
|
|
Didy
|
Kod nas ove godine, za divno čudo, uopšte nema. Prskali su larve u vodi, izgleda prvi put na vreme, a čitala sam i da su puštali neke sterilne mužjake ove godine, to im je neki novi eksperiment koji se u drugim delovima sveta pokazao delotvornim. Izgleda i kod nas uspešno prošao.
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 25.8.2022 21:36:09
|
|
|
|
flamingos
|
Super Didy kad ste se rešili komaraca.
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 25.8.2022 21:40:12
|
|
|
|
dddaca
|
Hm, sterilni komarci, nisam za to cula do sad
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 25.8.2022 21:44:10
|
|
|
|
flamingos
|
Svašta novog ima da čujemo.Didy nam daje infornacije.❤
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 25.8.2022 22:56:32
|
|
|
|
Didy
|
Sterilni komarci Evo vest.
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 25.8.2022 23:09:10
|
|
|
|
dddaca
|
Zanimljivo. Koliko vidm ne samo da ih sterilisu vec uz to jos i ofarbaju. Samo i nije jasno kako ih posle prebroje
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 26.8.2022 21:23:01
|
|
|
|
flamingos
|
Stvarno zanimljivo.
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 28.8.2022 22:08:32
|
|
|
|
flamingos
|
Znači,i što bismo duže sedeli napolju ne možemo od komaraca.Što reče mm i ranije ih je bilo,ali ne u tolikoj meri kao do sada.
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 28.8.2022 23:41:41
|
|
|
|
dddaca
|
Ima ih i u stanu
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 29.8.2022 8:37:29
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Ima ih i u stanu I u kući.
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 29.8.2022 8:42:02
|
|
|
|
dddaca
|
Kuca, stan, zatvoreni prostor, dodje isto. Nocas mi je jedan zujao oko glave cele noci
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 29.8.2022 8:50:37
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Kuca, stan, zatvoreni prostor, dodje isto. Nocas mi je jedan zujao oko glave cele noci Isto.Ali,evo sad kiše,pa nema komaraca.
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 29.8.2022 9:31:52
|
|
|
|
dddaca
|
Cek da stigne noc, pa gad se razlete posle kise
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 29.8.2022 10:30:32
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Cek da stigne noc, pa gad se razlete posle kise Moguće.Preživećemo i to.
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 30.8.2022 0:13:13
|
|
|
|
flamingos
|
Evo ih zvrndolje po sobi.Baš su dosadni.Dok ih se ne rešim ne mogu da zaspim.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?