Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 6.6.2014 20:00:07
|
|
|
|
World
|
pa eto, moje dijete nisu pojeli... a nisu ni mene...
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 6.6.2014 22:47:01
|
|
|
|
dijana1*
|
U BL ima komaraca ali mnooogo manje nego ovde. Ovde su komarci kao rode. Ogromni su. Vuka je vec jedan ugrizao za nogu.
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 6.6.2014 22:48:11
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Mene je ujeo na nogu i to tako boli i stvorio se podliv. Izgleda kao modrica, a nije. Sreca pa Manju ne ujedaju.
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 6.6.2014 22:51:01
|
|
|
|
dijana1*
|
Secam se dok sam jos bila dete pa komarci su pet puta manji bili nego ovi sada kada proleti ne znam da li je komarac ili musica
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 6.6.2014 22:53:00
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Odvratni su. A sa onim dugim nogama ko mutacija izmedju musice i skakavca. Nekad je to bila bezazlena stvar sad vala bas i nije tako.
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 6.6.2014 23:01:50
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR U BL ima komaraca ali mnooogo manje nego ovde. Ovde su komarci kao rode. Ogromni su. Vuka je vec jedan ugrizao za nogu. mi smo proslo ljeto proveli u bijeljini, a vjeruj mi da nisu nigdje gori nego tamo.. uzas zivi, pogotovo kad ih ne poprskaju... bl je odlicna...
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 6.6.2014 23:04:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moja T se mnogo plasi komaraca. Kod nas ih ima bas puno.
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 6.6.2014 23:05:02
|
|
|
|
jole82
|
Mapez smrdi Miriše na limunovu travu...ne znam...meni baš super miriše I još nemamo tufne a zivimo pored šume ...ovde nema rojeva..ovo su krda komaraca...koliko ih ima i koliki su.. Mene srećom nikad nisu ujedala...možda svega 20 uboda za ceo život...al zato me ose i pčele vole...i ladno me jure, neće se da me se otresu
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 6.6.2014 23:05:24
|
|
|
|
Biserce
|
Ovde kod nas, na selu, ovo je uzas, jos ima neka bara u blizini, invazija bukvalno! Krecu od 5popodne, i ne mozes im nista! Vasu su ojadili..."UJEO ME KUMAMAJAC, UJEO ME KUMAMAJAC, JUBITE MAMA, JUBITE..."
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 6.6.2014 23:08:33
|
|
|
|
bubulence
|
ovo nisu komarci ovo su vanzemaljci
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 6.6.2014 23:10:09
|
|
|
|
World
|
Mapez smrdi Miriše na limunovu travu...ne znam...meni baš super miriše a moguce, moj noos je inace malo cudan... uglavnom, meni smrdi...
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 6.6.2014 23:25:24
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR i ladno me jure, neće se da me se otresu
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 6.6.2014 23:27:27
|
|
|
|
jole82
|
HAhaha Torbi spava mi se lud dan iza mene načisto..al da ne off ujem odo ja da spavam
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 6.6.2014 23:33:49
|
|
|
|
Torbica
|
Falis! Laku noc!
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 6.6.2014 23:37:03
|
|
|
|
Klarita
|
U bre, pa kod nas aktuelni vec dve nedelje, crkli da Bog da
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 6.6.2014 23:37:57
|
|
|
|
Torbica
|
Kod nas su prasili, ali ih ima
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 7.6.2014 0:48:17
|
|
|
|
vikiveki
|
I kod nas ih ima baš puno,ni jedne godine ih nije bilo toliko,ne mogu ni napolje da izađem da mi oni neuleću u oči.Prašili su ik od nas nekoliko puta ali džaba njih ima sve više
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 7.6.2014 1:13:10
|
|
|
|
dijana1*
|
Sada kada smo putovali za BG cim smo usli u Srbiju stali smo na OMV pumpu. Jaoooo koliki su tu tek komarci. Usli su nam u auto, do Beograda smo ih tamanili
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 7.6.2014 1:25:31
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma mojoj ćerki je od ujeda izbila neka alergija,malopre sam je namazala
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 7.6.2014 2:15:07
|
|
|
|
Žapkić
|
Kod mene ih ima već odavno... Srećom Tinu ne ujedaju...Ali, zato, mene izjedoše načisto...
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 7.6.2014 5:35:14
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
nikad stvarno nije bilo ovako, sto kaze moj komsija ujedaju u sred bela dana i to na suncu. Kod nas se ne prskaju komarci jer ljudi imaju pcele tako da smo osudjeni da trpimo. A inace na Ceneju se nalazi aerodrom i avioni redovno prskaju grad ali mi jok. Izes ga, al zato nam daje komsija med med med Srecom D leze rano pa nije bas jako izlozena komarcima ali voli da se zavlaci medju simsir i tuje a kad se tu zavuce izlecu u rojevima i grizu ko blesavi. Ima i ona par ujeda. Prosle godine je nijednom nije ujeo komarac (uvek je u 8 u krevetu pa nisu imali kad da je izujedaju )
|
|
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 7.6.2014 6:19:02
|
|
|
|
big mum
|
Kod nas ih ima na milione.Ulijeću u oči,usta.Grizu djecu džaba ih mazati i šprickati.Jedva čekam da pošpricaju gamad
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 7.6.2014 8:42:52
|
|
|
|
Torbica
|
Zasad nije opasno, poneki ujed, cerku obozavaju. Namazem Fenistil na ujed par puta, to je antihistaminik, i prodje bez cesanja.
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 7.6.2014 9:46:43
|
|
|
|
NadaR
|
Vise ne znam sta da radim s njima. Ludnica poslije poplave. Zvali smo da ih zaprase , pojedose nas . Kazu , dok stignemo na red.
|
|
RE: Već ima komaraca! :-((( 7.6.2014 17:30:19
|
|
|
|
vikiveki
|
i kod nas ujedaju po ceo dan,nema više pravila da se pojavljuju samo predveče,već ih ima non stop.a u kotlarnici gde nam je bila došla voda za vreme poplava,zid se sada ne vidi od komaraca
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?