RE: Ko vas živcira od poznatih? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

Klarita -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (5.6.2014 19:00:13)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

samo sam cekala ko ce da napise Gocu..mene uzasava!!![sm=zz_cold.gif]

Jao i mene!

mali_mis -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (5.6.2014 19:14:59)

Lea Kis- nervira me nacin na koji prica, kao da se prenemaze, Igor Mirovic kad ga vidim izrastu mi rogovi.

branki* -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (14.6.2014 11:46:42)

na spisak iritantnih moram da dodam i snezanu dakic[sm=smiley11.gif]

NadaR -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (20.7.2014 15:37:24)

Dara bubamara. Boze sacuvaj ,kakva spodoba [sm=smiley5.gif]

Verolina -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (20.7.2014 15:53:56)

IZVORNA PORUKA: branki

Ja sam upoznala licno nivo njene otmenosti, stila i kulture. Na sajmu namestaja pre tri godine....Jaknu je spustila na ramena, vuce se ko neki klosar i sa neopisivom dozom dosade baca poglede po izlozbenim prostorima...U rukama kesa sa nekom pitom koju lomi i jede, a onda masnim rukama pritiska dugmice i drnda pokretni sistem fajloteke iako tamo pise: NE DIRATI! A onda je nakon upozorenja rekla, znate li vi ko sam ja? Nisu je prepoznali, nazalost[sm=smiley36.gif]A onda je krenula da se nastavlja, pa je izbacena sa standa. Nekulturno govedo. Kako mi je bilo milo[sm=smiley36.gif]

minnica -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (20.7.2014 15:57:48)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ja sam upoznala licno nivo njene otmenosti, stila i kulture. Na sajmu namestaja pre tri godine....Jaknu je spustila na ramena, vuce se ko neki klosar i sa neopisivom dozom dosade baca poglede po izlozbenim prostorima...U rukama kesa sa nekom pitom koju lomi i jede, a onda masnim rukama pritiska dugmice i drnda pokretni sistem fajloteke iako tamo pise: NE DIRATI! A onda je nakon upozorenja rekla, znate li vi ko sam ja? Nisu je prepoznali, nazalost[sm=smiley36.gif]A onda je krenula da se nastavlja, pa je izbacena sa standa. Nekulturno govedo. Kako mi je bilo milo[sm=smiley36.gif]

Kako ja ne volim ovo. Pa, brate mili, ako si poznat/a trebalo bi da se ponašaš još bolje nego anonimusi jer je više očiju uprto u tebe.

minnica -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (20.7.2014 16:00:05)

Inače, da ne mašim temu, iritiraju me SVI naši političari. I oni su poznati, samo uglavnom po lošim stvarima. [sm=zz_mad1.png]

Verolina -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (20.7.2014 16:02:53)

IZVORNA PORUKA: minnica

Kako ja ne volim ovo. Pa, brate mili, ako si poznat/a trebalo bi da se ponašaš još bolje nego anonimusi jer je više očiju uprto u tebe.

Da da, slazem se...Mene je zbog isporuke zvala zena jednog naseg politicara. I ja joj lepo kazem, bice gotovo u dva i ona kaze, ali meni treba u jedan. Ja joj kazem u jedan ne moze, ako zelite vi porucite na drugom mestu. I ona ce ti meni, znas li ti sa kim pricas, ja sam V.C. I ja ti njoj lepo kazem, drago mi je , ja sam V.S. [sm=smiley36.gif]
Poslala je sofera po porudzbinu u dva.[sm=smiley36.gif]

nata11 -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (21.7.2014 12:10:46)

Snezana Dakic [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif]
A ovu najnoviju idiotkinju Dijanu/Dajanu nemam pojma kako se zove ona sto ugradila lift zbog stikla i ima Versace vazu [sm=zz_furious.gif][sm=zz_furious.gif]
I ja sam imala konflikt sa jednom poznatom voditeljkom sa pinka slican ko Verka. I neizostavno njeno pitanje: Jel znate vi ko sam ja?
Doslo mi je da joj kazem: a jel znate vi ko sam JAAA.[sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (21.7.2014 16:15:58)

tacno mogu da zamislim doticnu S.D.[sm=smiley36.gif]
nato,ko ti je ta dejana,dijana,neka pevaljka ili ?
pa,stvarno sto kaze minnica,ako su vec poznati siroj javnosti,onda bi trebalo malo da vode racuna kako se ponasaju u javnosti,a ne ko telad neka.moja baba od 80 godina koja zivi ceo svoj zivot na selu se bolje i kulturnije ponasa od pojedinih persona sa tv-a.

Trcosava -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (21.7.2014 17:27:40)

Vujošević - tu svinju ne mogu očima da gledam

gagana83 -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (21.7.2014 17:35:55)

Takodje, ako nekoga ne mogu da smislim to je Vujosevic

nata11 -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (21.7.2014 17:54:35)

debilizam
Ovo je pomenuta persona. U kom delu je ta izjava nemogu da ti kazem posto mi je toliko odvratna da nisam odgledala snimak do kraja.
Dok prica imam osecaj kao da joj neko napisao a ona naucila napamet.

P.S. Tek sada shvatih da ona nije za ovu rubriku jer ljudi nemaju pojma ko je ona [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (21.7.2014 18:00:08)

jao,pa ja znam doticnu[sm=smiley36.gif],ona je neka sestra od tetke ili koga vec onoj teniserki jeleni jankovic.ta mala mi tako izgleda blazirano i vestacki i sva mi je kao neka lutka bez mozga,jos kad pocne onim njanjavim glasicem da se prenemaze i da prica kako ne,zaboga,nema ona bogatog decka,niti sponzora,sva je kao princeza na zrnu graska,mislim da ne ume ni dve slozene da sastavi!

branki* -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (12.8.2014 14:16:09)

flamingosi[sm=smiley11.gif]

tijatija -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (12.8.2014 14:31:59)

flamingosi[sm=smiley11.gif]

ko su ti ? Ivan Ivanovic [sm=zz_banghead.gif] a daaaa i poznaznati CG sportski komentator Sofranac , tacno mi se [sm=smiley11.gif]

branki* -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (12.8.2014 14:35:08)

nazovi duet-onaj kvazi voditelj amidzic i marinko madzgalj.

tijatija -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (12.8.2014 14:38:16)

aaaa zaba, zmija i ostala druzina [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (12.8.2014 14:39:42)

e,bas ti[sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (12.8.2014 14:41:44)

Zika Sarenica.[sm=hudicek1.gif]

nata11 -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (12.8.2014 16:19:43)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Zika Sarenica.[sm=hudicek1.gif]

Strasno nekulturan covek. [sm=hudicek1.gif]

bubulence -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (12.8.2014 16:25:07)

IZVORNA PORUKA: nata11

A ovu najnoviju idiotkinju Dijanu/Dajanu nemam pojma kako se zove ona sto ugradila lift zbog stikla i ima Versace vazu

zove me kuma i kaze brzo pali tv i gledaj, ovo se ne vidja svaki dan. uplaim ja i u tom trenutku kaze gospodjica Di "zena mora da zna da kuva jer mozda napolju pada sneg" , tako nekako, ne mogu tacno da se setim ali mm i ja smo vristali od smeha a onda smo je vijali po yt i gledali emisije u kojima ona gostuje i umirali od smeha. i sada cesto to radim. ona je meni super za razonodu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. to sto ona izjavi ne moze cesto da se cuje [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (11.9.2014 17:06:54)

mene pocela ceca da nervira..ide neka reklama na pinku,pa me nervira.
volim njene pesme i super su mi,ali ona kad je slusam da prica o necemu..boze mili[sm=smiley29.gif]

bubulence -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (11.9.2014 18:01:31)

IZVORNA PORUKA: branki RR

mene pocela ceca da nervira..ide neka reklama na pinku,pa me nervira.
volim njene pesme i super su mi,ali ona kad je slusam da prica o necemu..boze mili[sm=smiley29.gif]

nikada je nisam volela, ni nju ni njene pesme...
ali mi je gdja Dijana i dalje na prvom mestu po budalastinama, po glasu me izludjuje Lea Kis, po ponasanju Goca Trzan...

anita -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (11.9.2014 18:19:06)

Bubi delim tvoje misljenje sto se tice Dijane [sm=smiley11.gif] Znaci ona je odvratna.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>