dunja RR -> RE: Ko vas živcira od poznatih? (8.3.2012 16:58:02)
|
IZVORNA PORUKA: mama kukunka Nije u pitanju Novak, on decko igra najbolji tenis na planeti, igra ga za sebe, koliko moze promovise Srbiju , i to je normalno, potpuno ok.. Problem je cela fama koja se digla oko njega..SVi politicki dupeuvlakaci koji se trude da mu se sto vise priblize, ministar, sto jedam politicar rece ''''manji od reketa'''', ugurao se da bude predsednik teniskog saveza, koji je na svim mecevima , navija za Noleta po belosvetskim metropolama za ne znam cije pare, a sutra place za Kosovom..I problem je to sto ova drzava nije prepoznala njegov kvalitet pre nego sto je postao slavan, nego su se ljudi mucili i zaduzivali da bi sinu omogucili sve sto mu je trebalo ( mada me i ponasanje Noletovog tate prilicno iritira.. to nejgovo ubiranje lovorika).. I nerviraju me nove mame i tate , kojima je prestiz da im deca treniraju tenis od 4. godine, silno placanje trenera, terena i opreme, decije hvalisanje...Cak bi i moje dete volelo da trenira tenis, i 100 puta me pitala moze li..ja okolisam, a intimno mislim''''neces, dok sam ti ja majka'''' iako sam spremna za razna odricanja zarad decijih aktivnosti, vozim, odvozim, placam, zaista ima full prigram..al od tog teniskog fenseraju mi se povraca Ja samo mislim da kada se prepozna poseban talenat deteta za nešto, šta god to bilo, treba srce, pare i ostalo uložiti u to nešto, bar ja bi tako. Verujem da su Noletovi roditelji prepoznali to kod njega, i to mi je OK. Dešava se deca prosto ne ističu u nečem posebnom, takva sam recimo ja bila. Odličan đak, sve ok, ali prosto nisam imala ideju, pravac ... sve me zanimalo, ali ništa ono, da kažem TO JE TO. Moj brat je imao to, moji su u početku pratili njegov ritam ali su odustali kasnije, to im zameram. Nije mogao sam a znam da je mogao mnogo... P.S. nije tenis u pitanju:)
|
|
|
|