Anoniman -> RE: TV u spavaćoj sobi (1.3.2010 14:16:57)
|
IZVORNA PORUKA: viking I ja sam protiv TV-a u spavaćoj sobi jer mislim da je spavaća soba - spavaća soba i zna se čemu služi. Osim toga, mislim da nije ni preterano zdravo svo to zračenje, a i trudim se da ne gledam TV previše, pa kad god muž zaposedne tv ja uzmem nešto da čitam, izađem da prošetam ili nešto treće. Dosta nam je što imamo dva kompjutera. TV zaglupljuje, a bogami i otudjuje [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Mi osim spavaće imamo još jednu sobu ali ni tamo nemamo TV jer kao što rekoh, trudim se da ne dozvolim sebi da gledam TV 10 sati dnevno (a mogla bih) već da radim nešto pametnije u životu. Potpisujem. Mada, moram priznati da moj dragi, bez obzira sto je bivsi rukometas, ne prati sport. A ima obicaj i da kaze kako dok rucamo, popijemo kafu bude sest i da zeli da provede tri zivota sa mnom, a ne da tih par sati bude sa tv-om. Tako i ja kada je on kuci ne sedim na kompu. A dok sam radila (do pre neki mesec), kod kuce nisam palila komp skoro nikada. Tako je i ceo stan osmisljen, a kablovska je osim u dnevnoj sprovedena i u sadasnjoj radnoj, a buducoj 2.decijoj sobi - za starije dete(decu) [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|