eugenija -> RE: Horoskop (20.3.2009 19:49:24)
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Ja sam lav/vodolija i muz je lav/podznak neznam. Lav i Lav Kombinacija ovo dvoje ljudi je jako dobra, jer ce vec pri prvom susretu ovo dvoje ljudi naprosto namirisati jedan drugoga i vodeni tim istim mirisima, jednostavno zapoceti igru zavodenja kakvu samo dva kraljevska Lava znaju odigrati po svojim pravilima. Oni jedan u drugome najcešce pronalaze potpuno zadovoljenje vlastitih potreba koje imaju, iako se cesto radi i o kombinaciji dvoje ljudi koji su izrazito eksplozivni i naprasiti, pa ce se i cesto svadati, i još cešce miriti, u krevetu naravno. Kod njih su u prvom redu vrlo naglašene strasti. Oboje su i romanticni i zavodljivi po svom karakteru, ali kada su zajedno i kada se vole, ni jedan ni drugi nece sigurno gledati uokolo ne bi ugledali nešto bolje za sebe, ali samo pod uvjetom da su oboje emotivno i seksualno zadovoljeni tada nece biti takve potrebe ni kod jednog ni kod drugog. Mogli bi samo povremeno imati sukobe i to kada ce se boriti za svoj životni prostor, s obzirom da oboje trebaju vrlo mnogo prostora za sebe a i oboje vole vladati a ne samo sjediti na tronu, pa bi u tome morali biti oprezniji da ne izazivaju sukobe. Vrlo dobra i poželjna veza ako se nauce da zajedno vladaju, a ne da jedan drugoga guraju u inferiorniji položaj. IZVOR Ej curke lepe, ne znam ja o horoskopu puno, tj. gotovo ništa... Guglajte malo, evo ja izguglah za Snezu24[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|