Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Sad je samo pitanje hoće li biri jarac ili vodolija Vala ako mora od dva zla manje, ja sam za Vodoliju. Ne volim Jarčeve, teški su mi kao crna zemlja Jabudic ja sam jarac imam i ja svoje momente ali nisam bas teska? Ili jesam a nikom mi nije rekao to. ima do podznaka a i do pola. ja sam se sa zenama jarcevima uvek savrseno slagala, sa muskarcima nikako. Marija ce mi biti vodolija a opet sa zenama vodolijama nikako ne mogu... ali nije ni samnom lako . mama nije otisla. kazem ja u pola 5 muzu da mi kupi kivi kada bude vozio mamu na voz, a oni kao kaznjena deca prvo gledali par min u patos pa onda on krene kao dogovorili su se da on ujutro ide do NS da donese nesto iz naseg stana, pa ce njih dvoje to da namestaju. pa da u ponedeljak odemo da kupimo orman i to njih dvoje da nameste itd... isao je u nabavku, sredio kulatilo, eno ona riba rernu iako je cista... nema njsta dok ne podviknem. a ja T 38,2 ... IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ahahahahahahahaha meni sve jedno. Bivši je jarac, generalno nemam problema ja sa jarčevima. Najbolji drug, moja nesreća je jarac isto. Mama mi je vodolija, nas dve kao rogovi u vreći. Tata mi je bio lav, ja sam isto. I slušaj Jovice, ja bre nisam triper, nisam niti narcis, al' jesam najpametnija i volem da sam u centru pažnje Hahahahahahahaha ali nisam narcis hahahahah Ribe mi nikako ne pašu IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: Trcosava RR I slušaj Jovice, ja bre nisam triper, nisam niti narcis, al' jesam najpametnija i volem da sam u centru pažnje Hahahahahahahaha ali nisam narcis hahahahah Sklonite se svi da Trca nešto izjavi Sad se sjetih kako je neko na Twitteru napisao nešto tipa: Volio bih da imam tu količinu samopouzdanja koju imaju Škorpije u horosopu da je njihov znak najbolji Svako misli da je njegov znak najbolji :-) Ma to sa horoskopom je totalno bezveze. Sve zavisi do osobe, ali i do vaspitanja. IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Ja sam skorpija najtezi znak na svetu,pa kako okrenes niko se s njim ne slaze cak ni on sam sa sobom jos mi teze sto sam u podznaku strelac pa je to suprotnp voda/vatra,u glavi sve samo mi lako nije...ovako generalno s ribama se slazem i rakovima i bikovima.mm je bik/lav i bas smo skladni nekako i harmonicni.beba ce mi biti vodolija,osim ako ne predje termin pet dana pa bude riba.vodolije nemam pojma kakve su,nemam nikakvo misljenje.jarcevi znam da su onako malo mracni a skorpije su jos gore najgore kod nas je sto volimo da se svetimo i zlopamtila smo...kad god po mojoj proceni od nekog dobijem zlonamerni komentar, vec kujem slatku osvetu IZVORNA PORUKA: bubulence sto se tice horoskopa, ja sam dupla devica (od onih 12kuca, mislim da mi je 7iki 8 u znaku device) a mm lav- strelac. po svakoj natalnoj karti mi ne mozemo nikada ni kafu da popijemo a ne da budemo u vezi ili braku a eto nas 7 god u ljubavi (mislim da nam je ovo danas prva svadja ako se uopste racuna kao svadja)... toliko o horoskopima... a Ipo, moj tata je skorpija a volim ga do neba i nazad. i slazemo se kao rogovi u vreci a ne mozemo jedno bez drugog. i kada se posvajdamo i ja mami prepricavam i ona mi kaze da sam u pravu, prosto se naljutim na nju sto nije na njegovoj strani jer niko drugi ne sme za njega nista da kaze, u suprotnom ubijam! IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: bubulence a Ipo, moj tata je skorpija a volim ga do neba i nazad. i slazemo se kao rogovi u vreci a ne mozemo jedno bez drugog. Isto Samo što je moja mama blizanac i onda ona ne voli da se neko svađa, a nas dvoje do iznemoglosti. Nijedno neće da popusti A ovo što je Ipo rekla za osvetu. Kao da njega gledam A meni po horoskopu kao tvrde da se najbolje slažem s bikom, ali eto ja baš i ne, znam samo dvije "bikulje" sa kojima sam super. Djeca su mi djevice, a ova mala bi trebala biti riba, ali sve su prilike da će da požuri za vodoliju :-)))) IZVORNA PORUKA: serpica Verovatno imamo temu o horoskopu ali evo jos samo ovo da dodam,za jarceve pise da su hladni,egoisti,materijalisti,da nisu dobri roditelji da su sebicni..ako mi verujete nista od toga ja nisam...