Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 25.11.2023 10:55:17
|
|
|
|
flamingos
|
To su ti maniri koje trebamo deci da usadimo od malih nogu.
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 25.11.2023 11:20:19
|
|
|
|
Srecko47E
|
Knjiga Bonton je majka za sve. Uvrstiti je u spisak lektira osnovne skole.
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 25.11.2023 11:22:31
|
|
|
|
flamingos
|
Nije to loša ideja.Mada,svi da se potrudimo i biće sva deca i kulturna i lepo vaspitana.
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 25.11.2023 11:23:56
|
|
|
|
Srecko47E
|
To je onaj pocetak,prisutan roditelj. To je sasvim dovoljno.
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 25.11.2023 12:08:37
|
|
|
|
flamingos
|
Imala sam tu provilegiju da sam uvek bila uz dete.Ponosna sam jer sam uspela da je usmerim na pravi put.Da se prema starijima ophodi sa velikim poštovanjem.
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 25.11.2023 12:37:04
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ako neko kaze da mu smeta,postujem. Tada prestajem.
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 25.11.2023 12:57:49
|
|
|
|
flamingos
|
Pa i to što kažeš.Kome smeta-ne persiraš.
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 25.11.2023 12:59:51
|
|
|
|
Srecko47E
|
Naravno,zato smo tu posle upoznavanja da skrenemo paznju. Molim te,nemoj da mi persiras. Osetim se matoro, ne zelim, ne volim etc.
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 25.11.2023 13:15:49
|
|
|
|
flamingos
|
Upravo tako.Ali,osnovna kultira je da se starijoj osobi(ili nepoznatoj) persira.
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 25.11.2023 13:17:31
|
|
|
|
Srecko47E
|
Uvek I maldjoj i starijoj,kod mene je persiranje osnovna kultura i stavr zivljenja.Takva sam. I tesko se prebacim.
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 25.11.2023 13:27:05
|
|
|
|
flamingos
|
Isto.Kako drugačije?Osnovnu kulturu nosimo iz kuće.
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 26.11.2023 7:31:56
|
|
|
|
flamingos
|
Ne smeta mi,jer je to znak da me sagovornik uvažava.
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 27.11.2023 7:32:53
|
|
|
|
Kata90
|
Jako mi smeta,osecam se mnogo starije i nekako neprijatno.....
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 27.11.2023 7:36:41
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Kata90 Jako mi smeta,osecam se mnogo starije i nekako neprijatno..... Možda zato što si još mlada...Meni generalno nikad nije smetalo...
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 27.11.2023 14:20:41
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Kata90 Jako mi smeta,osecam se mnogo starije i nekako neprijatno..... Godine su samo broj. :) Salu u stranu,ja ne volim kada mi se nepoznati ljudi obracaju na ti,pogotovi klijenti.Ruzno zvuci,kao da smo drugari-neki ljudi imaju takav stav.
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 27.11.2023 14:27:51
|
|
|
|
flamingos
|
Da,ružno zvuči.Opet,ima nas raznih...
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 27.11.2023 14:29:19
|
|
|
|
Srecko47E
|
Sve kako ko voli. Samo da se naglasi.
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 27.11.2023 15:59:41
|
|
|
|
flamingos
|
To je poštovanje.Ono što nosimo iz kuće.Kultura,bonton...
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 27.11.2023 16:31:05
|
|
|
|
Srecko47E
|
Cinjenicno jeste tako,ali kome smeta,samo da naglasi. Doduse,ja ni tada ne znam da prezubcim,da prestanem .
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 27.11.2023 16:44:32
|
|
|
|
flamingos
|
To jeste.Moje dete ima nastavnicu gitare koja(po godinama) može dete da mi bude,ali joj persiram.I ona meni,naravno.
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 27.11.2023 18:58:07
|
|
|
|
Bambino1
|
Kada sam pocela da radim smetalo mi je da mi persiraju, sada sam navikla. Ja generalno persiram svima, navika. 🙂
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 28.11.2023 6:50:39
|
|
|
|
flamingos
|
Navikneš se Bambino.Nisam čula da u svom okruženju ikome smeta kada mu persiraju,pa tako ni meni.
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 28.11.2023 10:15:11
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Bambino1 Kada sam pocela da radim smetalo mi je da mi persiraju, sada sam navikla. Ja generalno persiram svima, navika. 🙂 To valjda tako ide... Da li je postovanje,osnovna kultura,ko ce ga znati. Ali je na poslu jednostavnije. Distanca,persiranje i molim lepo.
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 28.11.2023 10:44:37
|
|
|
|
flamingos
|
Tako je.Na distanci,uz dužno poštovanje i osnovnu kulturu i poštovanje.
|
|
|
|
RE: Smeta li Vam kada Vas persiraju? 28.11.2023 10:55:18
|
|
|
|
Srecko47E
|
Pojedinosti koje su danas izcezle.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Ime za curicuDiablaKoje ime :)Ema (
45%)
Rina (
17%)
Lena (
38%)
Ukupan broj glasova: 183Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!