Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 8:48:14
|
|
|
|
dana198495
|
ovo ce zvučati malo smiješno od moje sestre sin prvo sto je izgovorio bilo je GAGA a to je ime od pekinezera tako da neznam šta ce mi sestr roditi slijedeći put
|
|
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 8:59:26
|
|
|
|
Lu
|
|
|
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 8:59:34
|
|
|
|
Anoniman
|
I moje dete je prvo reklo "baba", pa sam onda pitala, "Šta sada?", onda su zakolutali očima, i rekli "Pa šta je posle rekao mama ili tata"? Tvoja seka će da rodi pekinezera!
|
|
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 9:00:42
|
|
|
|
bebać
|
Sergej je rekao MAMA,i dan danas slabo govori tata,ponekad!
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 12:24:12
|
|
|
|
mamanp
|
IZVORNA PORUKA: bebać Sergej je rekao MAMA,i dan danas slabo govori tata,ponekad! I moja deca prvo mama, tatu nemaju potrebe ni da zovu kad je mama tu za sve
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 12:26:26
|
|
|
|
Anoniman
|
kod mene je obrnuto ... prvo su oboje rekli TA-TA jer mamu nemaju potrebe dazovu kad je vazda tu
|
|
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 15:44:17
|
|
|
|
afrodita
|
Oboje su prvo rekli BABA ali ja mislim da je to pokusaj da kazu mama pa ispadne baba
|
|
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 23:19:03
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: lenka sarajevo kod mene je obrnuto ... prvo su oboje rekli TA-TA jer mamu nemaju potrebe dazovu kad je vazda tu
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 23:43:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lenka sarajevo kod mene je obrnuto ... prvo su oboje rekli TA-TA jer mamu nemaju potrebe dazovu kad je vazda tu Sin je stariji, jel? I rekao je "tata"? A rodila si ćerku posle?
|
|
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 23:45:49
|
|
|
|
Lu
|
Nadaj se nadaj
|
|
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 23:49:18
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Mama ili tata 8.5.2009 8:16:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: lenka sarajevo kod mene je obrnuto ... prvo su oboje rekli TA-TA jer mamu nemaju potrebe da zovu kad je vazda tu Sin je stariji, jel? I rekao je "tata"? A rodila si ćerku posle? ma jok bona ćerka je starija
< Poruku je uredio lenka sarajevo -- 8.5.2009 8:17:31 >
|
|
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 8.5.2009 9:02:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajao jeste, on je još beba, do nedavno si ga dojila... Ah, šta ti je želja da ovo iz teme nije istina...
< Poruku je uredio Jeca RR -- 11.1.2010 7:53:05 >
|
|
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 1.3.2010 16:20:33
|
|
|
|
*Alexx*
|
Andrej je pre neki dan rekao "tata" Naravno, nema on pojma šta je rekao, ali mi smo odlučili da je rekao tata (više je zvučalo tatatatatatatata)
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 1.3.2010 20:47:07
|
|
|
|
Anitaaa
|
Mateja je za sada rekao samo mama i to je uglavnom mamamama ali uvek gleda u mene a kad kažem tata on gleda u vrata pošto tata nikad nije kući
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 1.3.2010 20:47:41
|
|
|
|
Dora
|
Tata pa baba pa mama
|
|
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 1.3.2010 20:48:09
|
|
|
|
eugenija
|
Viktor kaže: "Ajde!"
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 1.3.2010 20:49:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma smeker mali on bi to "ajmo mala da pravimo lom..."
|
|
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 1.3.2010 20:51:16
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Mateja je za sada rekao samo mama i to je uglavnom mamamama ali uvek gleda u mene a kad kažem tata on gleda u vrata pošto tata nikad nije kući
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 1.3.2010 20:56:36
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Ma smeker mali on bi to "ajmo mala da pravimo lom..." hahahaahahahaaaaaaa
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 12.7.2010 19:31:58
|
|
|
|
BabyG
|
MAMA! Juče svečano progovorila! Sreća pa joj je tata bio tu i čuo, jer bi rekao da lažem! I to sve zbog toga što je ceo dan ponavljao da Teodora njega najviše voli (gori je nego tri deteta ), i ona pošizela i rekla 'MAMA'! Ne zna još padeže, jer smo se fokusirali na matematici , pa je omašila ono 'U'.
|
|
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 13.7.2010 13:36:05
|
|
|
|
Anitaaa
|
bravo
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 17.7.2010 0:06:14
|
|
|
|
choopa choops
|
Nesto izmedju baba i beba, pa onda tata, i mama tek na kraju
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 17.7.2010 0:15:49
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Kažu babske priče, ako dete prvo kaže "mama", sledeće će biti žensko, ako prvo kaže "tata" biće muško. Ja sam čula ovo malo modifikovano: ako kaže "mama" sledeće dete će biti istog pola, a ako kaže "tata" biće suprotnog pola.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPrekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?