seherzada -> RE: Dete boli uho (16.3.2011 8:32:27)
|
Cao svima,moja cerkica ima 5 i po godina i prosle godine je imala upalu usiju(SEKRETORNI OTITIS) prvi put joj je izasao sekret a poslednju upalu je imala u novembru i prosli mesec kad sam je vodila na kontrolu timpanometrija je bila tip c sto znaci da joj je izasao sekret ali nema vazduha u usima danas je vodim na orl opet na kontrolu,mada bih rekla da je opet tip c,pre dve nedelje se prehladila(samo temperatura) i toliko je hrkala strasno,disala je na usta jezik joj je popucao imala je krvi po njemu disala je na usta,pricala kroz nos,njoj se treci krajnik uveca kad se prehladi ali se vrati posle duzeg vremena,ne znam sta da radim da li da joj skine taj treci krajnik ili ne. Mada kad odemo kod doktora i kad je zdrava bude sve ok i on kaze ne mora operacija a kad je bolesna on kaze verovatno ce trebati,nisam pametna,njoj se faca izoblicila,i pocela je stalno kad prica da zamuckuje nikako da kaze sta je htela,ne slusa me nista postala je katastrofa,psihicki ne mogu vise da izdrzim,javljam vam danas sta smo uradile. Malo pre sam plakala dok sam citala ovde kako je jedna zenica pisala kako je detetu operisala krajnik,i ta operacija me izludjuje,nervira me sto joj vec jednom neuradi operaciju ako mora a ne tako.
|
|
|
|