jabudic
|
Moj sin vec dva zadnja mjeseca konstantno ima problem sa uhom. Pocelo je tako sto smo nakon, ne tako strasne upale grla, primjetili da mu curi nesto iz uha. Poveli smo ga kod veoma dobrog pedijatra, kod kog uvjek privatno idemo, zakljucila je da to curi gnoj, i da koliko ona moze da vidi, ima neku gnojnicu iz koje se to cijedi, te da se vjerovatno necim ogrebao. Vodili ga mi skoro svakodnevno na ispiranje uha, i posto su izlazile jako velike kolicine tog gnoja ona se zabrinula gdje se to akumulira i dala nam uput za ORL. Kad smo otisli kod njega, gnoj vise nije curio, vidio je da je malo crvena bubna opna, dao nam Panklav forte, i kapi za nos, i on bude dobro posle par dana. Nije proslo ni nedelju dana, opet pocne intenzivno da mu curi gnoj. Jooj, vise mi je tesko i kad pisem o usima uzmemo mi uput za bolnicu u drugom gradu, gdje imaju bolje ORL, i dr zaprepascena stanjem u njegovim usima. Kaze oba uha puna gnoja, da ga to sigurno boli, jer kad gnoj izlazi pomjera bubnu opnu, ali eto, srecom, njega stvarno nije ni boljelo, niti je imao temperaturu. Kaze da ima i 3. krajnik, te da je on najvjerovatnije uzrok stvaranja gnoja u usima i da ce morati krajnik da se operise, a u usi da se stave cjevcice za cjedjenje tog gnoja, te da uradimo krvnu sliku, da vidimo koliko moze da se ceka prije tih intervencija. KS bude ok, i da nam ona antibiotike, s tim sto treba da pratimo stanje i na kontrolu svakih 15 dana. U ponedeljak mu nalazi bili super, ali vec od srijede mi nervozan, kenkav, nista ne jede, povedemo ga mi danas, kad opet mala upala krajnika i malo ga boli uho, gnoja ima malo. Joooooooj, dokad vise, a bas je bio dobro
|