Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 27.7.2016 11:38:17
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Moj G isto obozava vozove! Lud je za njima. Vozio se sa babom i dedom od Cuprije do Beograda i odusevljen je bio. A kad odemo kod mojih deda obavezno sa njim ode do Jagodine vozom, pa nazad. Njemu je to avantura.
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 26.10.2016 11:38:22
|
|
|
|
Animsaj9
|
pre jedno dva meseca do NS
|
|
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 26.10.2016 11:39:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bice mozda i 10 godina vec.. baaaas odavno. Mada mi se smucio posle studija, ni da ga vidim.
|
|
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 26.10.2016 12:26:11
|
|
|
|
isidora88
|
ne pamtim...
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 1.1.2017 19:59:55
|
|
|
|
emicaa
|
u cetvrtak,vozom idem na posao
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 1.1.2017 20:24:31
|
|
|
|
Milena18
|
Mm i ja smo 2014. išli vozom u Grčku.
|
|
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 4.1.2017 10:17:20
|
|
|
|
wivern
|
Jao mislim da je bila 1998 isla sam na more u CG. Tako bih se rado vozila..obozavam vozove.
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 4.1.2017 10:23:14
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
I ja obozavam vozove. Nama je to porodicno. Nisam se vozila 3 i po god. I moj G obozava vozove. Cak se jednom vozio i do mojih, 3-4h putovanja. Bio je odusevljen.
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 4.1.2017 10:24:24 >
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 4.1.2017 16:23:55
|
|
|
|
emicaa
|
I T obozava voznju vozom,to joj je poseban dozivljaj
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 24.2.2017 12:16:33
|
|
|
|
mati
|
Odavno, pre nego da se udam. Isla sam do Jagodine sa mamom i uppznala divnu zenu, koja je sa muzem iz Amerike krenula da obidje Evropu i vecim delom vozem, tj gde mogu. Sad planiramo mm i ja da ih vodimo cim otopli malo u Jagodinu u Zoo. Klinci se nikad nisu vozili, mislim da ce im biti prava uzivancija.
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 24.2.2017 12:23:38
|
|
|
|
suzi kju
|
Iju ne pamtim kada sam se poslednji put vozila vozom
|
|
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 24.2.2017 13:04:42
|
|
|
|
Duškić
|
Ja sam zivela pored zeleznicke pre nego sto sam se udala..Prvi put sam se vozila sa 17 god , nikad nisam imala zelju...A cerka se vozila sa tatom i odusevljena je...Kao i tramvajem..pevala je sve vreme ..u vozu cihuuu..a ovamo ponavljala mi se vozimo tramvajem..mi se vozimo tramvajem x100
|
|
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 10.8.2017 9:06:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pre nekih desetak godina, koliko se sećam.
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 10.8.2017 9:28:43
|
|
|
|
krin 40
|
1992 ge..Išla da obidjem momka u vojsci😁
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 10.8.2017 9:52:51
|
|
|
|
emicaa
|
Ja i dalje skoro svaki dan.Voz mi je glavno prevozno stedstvo
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 10.8.2017 10:27:57
|
|
|
|
Sarav
|
Pre par meseci, još sam bila trudna obožavam vožnju vozom jer mi nikad nije muka i komfornije je nego u busu. E sad to što su kod nas vozovi toliko spori i kasne je druga priča.
|
|
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 1.9.2017 17:44:20
|
|
|
|
dddaca
|
Davno, davo, ne pamtim vise
|
|
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 3.9.2019 12:28:31
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 3.9.2019 12:33:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Novi vozovi, udobni, nema gužve, do Kosjerića stižemo brže nego autom, jer voz ide većim delom puta 100km na sat, pruga renovirana. A najbolje od svega je što pruga prolazi kroz divne predele sa šumama, livadama, ovčicama. Kolica mogu da se ubace normalno.
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 3.9.2019 12:33:32
|
|
|
|
Rosita
|
Prošlog vikenda nazovemo broj železničke stanice i pitam da li ima voz za Sremske Karlovce. Žena mi kaže- gospođo, pa vozovi ne saobraćaju od februara?!?!
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 3.9.2019 12:37:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Rosi komšije mi rekoše neki dan (imaju kuću u Čortanovcima) da se ka Novom Sadu pravi nova pruga za super brze vozove, možda je to, ne znam. Mi smo išli za Novi Sad puno puta vozov ali nismo u poslednjih meseci. Sad sam u vozu tako da normalno rade do Prijepolja.
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 3.9.2019 12:42:17
|
|
|
|
Duškić
|
Lepo izgledaju , bas cisto i udobno.
|
|
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 3.9.2019 12:42:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Mi smo odlučili da ćemo vozom za Bosnu, tj onaj najgori deo Ibarske do Užica da izbegnemo. Od Užica imamo kola ili čemo taj deo busom. Nećemo da rizikujemo sa malom bebom busom 9 sati, ovako nam je udobnije i brže i od auta i od busa.
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 3.9.2019 12:44:15
|
|
|
|
pari
|
Rosi, ukinuli su vozove do Ns jer rade prugu i to će je raditi nešto jako dugo...sigurno do kraja godine...užas blagi
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 3.9.2019 12:47:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Sve perfektno čisto, cena povratne karte je smešna. Deca ne plaćaju. IZVORNA PORUKA: Duškić Lepo izgledaju , bas cisto i udobno.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?