Anoniman -> RE: Test na HIV (4.2.2011 22:28:57)
|
zabrinuta, uopste nemoj da mi budes zabrinuta!!! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image] elisa je jako glupa i registruje razna antitela, zato ti je nalaz slabo pozitivan. bitno je da je western blot negativan, nemas razloga za brigu, veruj mi! da bih te umirila, ispricacu ti svoje iskustvo. . pre par godina sam otisla na besplatno testiranje na hep c smatrajuci da sam u rizicnoj grupi jer sam kao dete u vise navrata primala krvnu plazmu. rezultat mi je bio slabo pozitivan 1.07, a od 0-1 je negativan. jos tri ponovljene elise su bile slabo pozitivne, cak je i w.blot bio neodredjen, od 7 tracica meni su se 2 obojile, a 5 nisu. na kraju sam otisla na vma i uradila pcr koji je jedini sto posto siguran i validan test, koji registruje rnk virusa u krvi, a ne samo antitela. odmah su mi tamo u transfuziji rekli da se bez veze sekiram i da ti testovi nemaju pojma i tako je i bilo! stigao mi je negativan nalaz!! samo sam dzabe zivela u agoniji 6 meseci koliko je taj kosmar trajao! sad sam u trudnoci vadila ponovo krv na sve sto treba, izmedju ostalog i na hep c. i opet me je malo uhvatila frka, sta ako opet pokaze neke bez veze vrednosti. medjutim, nalaz je negativan, tako da sam sad potpuno mirna.
|
|
|
|