Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 2.7.2012 20:47:40
|
|
|
|
Okica sljokica
|
Mene je vodila Maja Antic proslu ali je bila na odmoru bas kad sam trebala da se porodim pa me je preuzeo Jakovljevic,imam samo reci hvale! Stvarno Lesica ,genijalac. SAd sam opet kod Maje ali ne bih se bunila ni da je opet on. Inace Pedja i Simonovicka su bili na porodjaju (carski rez ) i ona je bila sasvim korektna.
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 2.7.2012 21:24:43
|
|
|
|
baby@
|
I meni vodi trudnocu Maja Antic ...termin mi je za 9 dana ali je ona na odmoru... Steta sto je i Jakovljevic sad u julu na odmoru... Bas sam cula sve pozitivne komentare o tom doktoru .
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 2.7.2012 22:17:04
|
|
|
|
Okica sljokica
|
tu su ti Radunovicka i Golubovic ,trazi njih ali znas sta,nemoj da se brines bice sve ok. Ko god da dodje moze biti i ovako i onako,bitno je da budes poziitivna. Ja stvarno ,isto,nisam znala ko ce biti kad je Maja otisla tj rekla mi je ona ali otkud sam ja znalada ce ispasti sve dobro. Ne vezuj se za doktore,samo misli kako jednostavno mora i bi bice sve dobro.
< Poruku je uredio Okica sljokica -- 2.7.2012 22:31:01 >
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 3.7.2012 0:50:26
|
|
|
|
baby@
|
Okica sljokica skroz si u pravu..Samo pozitivno misljenje i slusanje babice...
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 3.7.2012 9:18:33
|
|
|
|
Cinderella7
|
Slazem se devojke. Mada je kod mene kljucnu ulogu igrao lekar. Babica je bila skroz sporedna. Stvarno bas se covek potrudio i brinuo. A kazem jedino lose iskustvo imam sa Simonovickom,vec sam pisala zasto. Sinoc je patronazna sestra sela da pogleda moju ranu i sokirala se- pomenuta doktorka mi je samo zalepila obican antiualergijski flaster na ranu,i rekla da cekam da sam otpadne. Sestra ga sinoc skinula,kad ono rana krenula da se gnoji. Tako da sad sredjuje bebin pupak,i moj rez... Drzim vam palceve devojke da sve super prodje.
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 5.7.2012 12:25:29
|
|
|
|
baby@
|
IZVORNA PORUKA: latakia baby@ javi sta su ti rekli u cetvrtak...ja idem u sub.ne znam ko je dezuran ...tad mi je termin...ne znam sta ce mi raditi... Evo samo da javim ...obecala sam ti... Jutros sam bila na pregled kod dr.rodic... Opet mi je radila vaginalni pregled samo to,pogledala analize ks i vaginalnog brisa i zakazala mi sl.pregled dan pre termina za 11.7 Ona za dva dana ide na odmor pa me prebacila kod dr.Radunovic...
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 5.7.2012 17:46:20
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Baby eto imala si srece, Radunovicka je super.
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 5.7.2012 18:00:36
|
|
|
|
Okica sljokica
|
Baby vidis sta je pozitivna misao ucinila
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 5.7.2012 23:46:42
|
|
|
|
jagodica12
|
da li se ctg zakazuje ili treba doktor da te uputi ili kako? meni Nikitovic rekao da dodjem za 3 nedelje kad cu biti 37.ned, a po njegovom misljenju jos mi ne treba ctg. Inace bio je vrlo ljubazan i prijatan, a uskocio je da malo rastereti guzvu, jer su napravili zesci haos pre neki dan
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 6.7.2012 10:17:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Zakazuje se i rano je u 37 , meni je zakazan za 16ti a termin mi je 27og , tako da ce ti verovatno zakazati na tom pregledu u 37oj nedelji
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 7.7.2012 15:34:21
|
|
|
|
jagodica12
|
e pa dobro onda, hvala :). u prvoj trudnoci sam isla jednom nedeljno u Visegradsku na CTG ceo deveti mesec
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 7.7.2012 22:54:28
|
|
|
|
sunsky
|
Nova sam na forumu i najpre zelim sve da vas pozdravim!Citanje ovog foruma mi je mnogo pomoglo da dodjem do nekih informacija vezanih za porodiliste dr Dragisa Misovic.Porodila sam se pre tri nedelje u pomenutom porodilistu pa ako neka od vas ima neko pitanje,slobodno pitajte.
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 8.7.2012 0:22:59
|
|
|
|
baby@
|
Da li si se porodila sa epiduralom ?
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 8.7.2012 10:24:17
|
|
|
|
sunsky
|
Ne,nisam sa epiduralom.Porodjaj je bio carskim rezom. Tako je moralo.Imala sam zakazan prijem na patologiju dan ranije.
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 8.7.2012 11:49:27
|
|
|
|
Anoniman
|
sunsky dobrodosla pridruzi nam se na ostalim temama evo ja bih te pitala da li bi se ponovo poradjala tamo i koliko se ostaje posle carskog reza ?
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 8.7.2012 13:47:16
|
|
|
|
sunsky
|
ribizla,hvala na dobrodoslici! Da planiram jos dece,verovatno bih se opet odlucila za ovo porodiliste.Ali ovo mi je bio drugi porodjaj i od mene dosta. Prvi put sam se porodila u Visegradskoj.Porediti ove dve ustanove je potpuno besmisleno jer su kao nebo i zemlja.Sve prednosti pripisujem porodilistu dr Drag.Misovic!Inace,posle carskog reza se ostaje 5 dana ako se racuna i dan porodjaja.
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 8.7.2012 15:20:51
|
|
|
|
jagodica12
|
e vidis i ja sam se prvi put porodila u Visegradskoj, koju bih sad da izbegnem u sirokom luku, i sve se nadam da ce mi primiti u DM kad dodje vreme, ne znam samo gde cu ako ne bude bilo mesta
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 8.7.2012 15:50:23
|
|
|
|
sunsky
|
Razumem te u potpunosti.Ja sam isto bila u dilemi gde da idem ako me ne prime u Misovic.Jedino sto sam sigurno znala je da u Visegradsku necu ni slucajno!Dakle front ili Gradska.Nekako sam vise bila za Gradsku jer je manje porodiliste i cula sam da je sasvim pristojno.Nadam se da ce te primiti u Misovic ali ako slucajno ne budu,eto,mozda da odes u Gradsku.Moram samo da napomenem da kod lekara koji mi je vodio trudnocu idem zadnjih 7 godina i nekako sam verovala da ce me primiti.
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 8.7.2012 17:12:30
|
|
|
|
baby@
|
Joooj valjda cemo imati srece kao ti da upadnemo u Misovic Meni su se vec pojavile kontrakcije samo cekam kad ce da me lepo "strefe" Ko ti je od dr.bio na porodjaju...?
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 8.7.2012 17:22:44
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam prosli put u Visegradskoj bila Dobro je citati ove pozitivne komentare pred porodjaj Mada ako me ne prime , sta cu , vraticu se u Visegradsku
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 8.7.2012 17:32:55
|
|
|
|
baby@
|
I meni je druga opcija Visegradska..samo zbog anesteziologa...u GB nemaju anesteziologa 24h na raspolaganju
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 8.7.2012 17:41:24
|
|
|
|
Pai Mei
|
Ja pojma nemam koja mi je druga opcija.. ne znam ni sta se desava kada se npr dogovris za epidural u Misovicu, dodjes na porodjaj, neema mesta, vrate te i ti odes u drugo pordiliste, kakva je onda procedura sa epiduralom? Ili je potrebno da odem nor u jos neko porodiliste i dogorim se o tome sa anesteziologim : s
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 8.7.2012 17:55:45
|
|
|
|
baby@
|
Ja sam isla u Misovic na razgovor sa anesteziologom i pitala ga da li onaj papir sto podpisujemo za epidural vazi u neko drugo porodiliste? -Anesteziolog je rekao:Da taj papir vazi samo za Misovic i da sa tim papirom nemamo pravo da "masemo" u drugim porodilistima,zato sto oni imaju drugu "politiku bolnice" Koliko sam se raspitala za Visegradsku,moze se dobiti epidural bez ikakvog potpisa (unapred) samo je bitno na vreme da se dodje a i da se plati....
< Poruku je uredio baby@ -- 8.7.2012 17:56:32 >
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 8.7.2012 18:22:23
|
|
|
|
Pai Mei
|
Hvala na ovim info, baby. Kada mi se bude priblizio termin oticicu u druga porodilista da se raspitam detaljno sta i kako, za svaki slucaj, mada se iskreno nadam, kao i vecina na temi, da mi nece trebati: )
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 9.7.2012 19:13:06
|
|
|
|
sunsky
|
Mene je porodio dr D.Antic.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?