*iva* -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (12.1.2010 3:39:10)
|
Porodila sam se u DM, carskim rezom, onako sam prosla, rado bih zaboravila dobar deo mog bivstvovanja u DM. Odeljenje Patologija- sasvim ok, sestre su stvarno dobre, mlade, vredne. Ekipa koja priprema za operaciju- bila sam oduzeta od straha tako da su mi bili strasni, onako hladni, i zurili su kucama pa su i mene pozurivali, ali hvala im na tome, brze sam zaspala i krace bila u njihovom drustvu. Odeljenje intenzivne nege- EEE to je dozivljaj... Hirurske sestre (manje-vise) rade SVOJ posao kako treba. Ali zato pedijatrijske... Verujte mi da mi sada dodje da njih nekoliko razvalim. Samo dve pedijatrijske su radile svaku smenu isto, sa ljubavlju i sa elanom. Ove ostale... Sada kada je proslo malo vremena i u meni se slegli utisci, jako mi je zao sto nisam imala snage da im .e.em .a.er. Svi su tamo dosli da rade preko debele veze, i zato u nekim delovima imaju velike propuste. Nocu su sestre kao pustene sa lanca, nigde ih nema, a kada se pojave- pokazu zube i bezobrazluk. Obicne alapace. Mogla bih svasta da ispricam o njihovom ponasanju, sto medjusobnom, sto prema bebicama i pacijentima... Cast izuzecima.
|
|
|
|