Cinderella7 -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (29.6.2012 18:39:48)
|
Ja sam se pre dva dana porodila u Dragise Misovic,i imam samo reci hvale. Trebala sam da se porodim na epidural,ali kako su bebi opali srcani tonovi,i zivot joj bio ugrozen,imala sam odmah hitan carski.Ne mogu da nahvalim Dr. Dragana Antica,koji je brzo reagovao i spasio mom malisi zivot. Mada ceo lekarski tiim je odlican. Pomenuti lekar mi je vodio celu trudnocu,tacno je izmerio bebu,iu gram i u centimetar... Sobe su bas ciste i uredne,dvokrevetne,svaka ima svoje kupatilo,sestre isto odlicne,ima par namrstenih,ali opet sui u manjini,ali hoce da pomognu kad trazis. Eto plus imaju bezicni internet,da mogu da izgubim vreme dok bebac spava. Ja sam doduse isla preko veze,pa je muzic cak mogao da me obidje cim sam se probudila iz totalne anestezije,iako e to bilo pola 11 uvece. Ali i bez toga posete su svaki dan od tri do cetriri. Jedino na intezivnoj traju krace. Dan kad su mene primili,u porodilistu je bilo mesta,moja cimerka nije imala nikakvu vezu,porodile smo se isti dan. Ali vec sutradan je bilo bas puno,tako da se nadam da cete imati srece. Od analiza je obavezna krvna grupa,hbs antigen-meni je moj lekar rekao da su oni najvazniji. Za epidural sveza kompletna krvna slika,sa vremenom krvarenja i koagulacije. Vaginalni i cervikalni bris. Ako vas nesto interesuje slobodno pitajte.
|
|
|
|