lela78 -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (19.2.2012 21:21:36)
|
Drage moje,meni je ovaj forum dosta pomogao dok sam cekala porodjaj,pa cu sa vama da podelim i moje iskustvo.Ja sam se 5.2 porodila u Misovicu i imam veoma pozitivno iskustvo.Nisam imala nikakvu vezu,prvi put sam otisla na pregled u 34.nedelji trudnoce i isla do kraja trudnoce.Doktor mi je bio Jakovljevic i Pepic zavisno ko je bio u ambulanti kad dodjem na pregled.Kad sam dosla na pregled pred porodjaj bilo je 11 sati uvece i srecom dr Jakovljevic je bio dezuran,imala sam kontrakcije i bila 3 prsta otvorena i on me primio u bolniicu.i ja sam isla na blef,jer kad sam pre podne bila na pregledu rekao mi je da su vec pubi,a uvece kad me je primio rekao je da sam vec druga prekobrojna ali me prima.u ponoc sam legla u porodjajni boks,dobila epidural i do 6 ujutro se lagano otvarala,bez bolova,opusteno uz babice i lekare koji su biliskroz pozitivni i nasmejani celu noc.u 6 ujutro mi iskljucilii epidural da osetim napone kako bi izbacila bebaca i u 6 i 15 uz par napona se rodio moj sin,tezak 4250g i 56cm dugacak,a ja mislila kako nosm bebu od 3400g kako mi rekli na uz.porodila me jedna mlada babica i dr Jakovljevic.Sve u svemu,koliko sam se plasila porodjaja,nisam ga ni osetila.o svima preporucujem ovu bolnicu.i ujutro su me lepo smestili u sobu.osoblje u bolnici,vecinom je ljubazno,kakoko,ne pricaju mnogo,prosto moras da ih pitas da bi ti nesto rekli,ali u sustini su ok.brinu o bebama,ne teaju tebe da odmah vodis racuna o bebi,jer prosto je nemoguce odmah,ako ste prvorotka ko ja pa nii ne znate sta i kako.Nadam se da cu nekom da pomognem ovim mojim tekstom.Ma ni hrana nije losa.i da tamo vam daju papuce,bademantil i spavacicu,to ne morate da nosite sa sobom.
|
|
|
|