RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

Ana RR -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (16.1.2012 14:50:06)

Ima i sme [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

Bbojana -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (16.1.2012 15:44:30)

Ana,
hvala[sm=bravo.gif]

Snelle -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (16.1.2012 22:26:49)

IZVORNA PORUKA: vasy

Da Snelle...nisam planirala,ali sta ima veze...

Ma ako, nek su ti deca živa i zdrava! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lela78 -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (19.1.2012 22:15:54)

Cao.Ja sam nova na forumu iako sam 38.nedelja.Zanima me da li neko ima iskustva kod dr Pepica.Meni on vodi sad trudnocu u Misevicu,ne prica mnogo al izgleda ok.

lela78 -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (19.1.2012 22:17:11)

i da,iako sam 38 nedelja i 4 dana,meni jos nije radjen vaginalni pregled,samo uz i ctg.a vecini trudnica zanm rade taj pregled u 9.mesecu.pa samo da proverim da li sam ja jedina

lesica -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (20.1.2012 0:17:11)

Lela78, za pocetak dobrodosla ovde.
Dr Pepic je mene zajedno sa dr Micic porodio,i ja imam samo reci hvale za njih. Iskusni lekari,vrlo pozitivni i raspolozeni za caskanje tokom iscekivanja. Drugo,da nije bilo iskustva dr Pepica verovatno bi morali u nekom trenutku da mi manuelno okrecu bebanu ili da me vode na CR,ovako smo samo cekali na bebin izlazak sat-dva duze tokom kojih me je on namestao kako da se okrecem dok lezim,da bi mrva pomerila g..zu iz mojih rebara i konacno krenula.
A sto se vaginalnog pregleda tice,ne praktikuju oni to bas nesto,meni je prvi vaginalni pregled bio u 38. nedelji i to zato sto sam imala kontrakcije ovako mislim da cekaju do 39-40,mada to opet zavisi i od lekara.

SRELE -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (29.1.2012 13:25:36)

Drage moje, ja sam se porodila 13.[sm=bravo.gif]
Lezala sam najpre na patologiji 5 dana,zbog neke terapije. Tamo je od lekara bila samo Dr Eric,o kojoj ja nemam neko pozitivno misljenje,jer sam stekla utisak da se ne udubljuje previse,odradi sto mora,prepise terapiju od prethodnog dana,glavna sestra joj suflira sta treba da radi... To je moj utisak.A mozda je bila malo opustenija,jer su nacelnici na odmoru,pa se niko bas ne trudi nesto,tj.ona,jer je samo ona tada radila na patologiji. Sto se tice porodjaja,porodila me je Dr Zivaljevic,koja mi je i vodila trudnocu od 3.mes., o njoj imam samo reci hvale,i kao coveku i kao lekaru,sve vreme je bila uz mene,primila me u bolnicu,porodila,a pri tom nista za uzvrat nije ocekivala,divna je.Sa njom je dezurao D

Radmilica29 -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (29.1.2012 21:01:27)

Čestitam od srca![sm=bravo.gif]
Kako je prošao sam porođaj?
Baš se obradovah nešto kad videh da si se javila!

Pozz

SRELE -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (30.1.2012 13:25:34)

Dobro je sve proslo.Posto sam presla termin dali su mi vaginaletu za indukciju to jutro i uvece sam se porodila.Epidural sam dobila kada sam bila otvorena vec 6 prstiju,a bolovi su u medjuvremenu bili nesnosni i sve vreme su bili na 1 minut. Eto jedini to, da sam dobila epidural ranije sve bi bilo mnogo lakse,ali vazno da je sam porodjaj dobro prosao.

Milen@ -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (31.1.2012 15:28:43)

Zdravo svima. Ja sam nova na forumu. Prvu trudnoću sam vodila u Narodnom Frontu i jedino što mogu reći da je tamo KLANICA!!!
Pre nego što sam drugi put zatrudnela, lečila sam krvarenje i hormonski poremećaj kod Dr. Danijele Rodić i Dr. Peđe Jakovljevića. Oni su mi radili i folikulometrije. Sada trudnoću vodim kod Dr. Jakovljevića i prezadovoljna sam. Čovek je genijalac!!

Anoniman -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (18.2.2012 17:45:20)

Razmisljam o porodjaju u ovoj bolnici , nisam ni blizu termina ali bih volela da mi pisete o vasem iskustvu i kolika je sansa da me ne prime odnosto sta treba da uradim da me prime [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (18.2.2012 18:25:50)

Ribizla, ja sam došla preko moje privatne doktorke. Nju svi znaju u Mišoviću i ona me poslala kod doktorke koja me porodila. Kod te dr iz Mišovića sam jednom bila privatno na 4D UZ pa smo i tu pričale o tome, rekla mi da dođem i otvorim karton u Mišoviću. Posle sam se sa njom sve dogovarala.

Anoniman -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (18.2.2012 18:34:41)

Kako otvoris karton u D.Misovica ? Posto ja jos nisam isla na 4d , mozda da odem kod te tvoje dr ? I jel ti ona garantovala da te nece vratiti ako nema mesta ?

Anoniman -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (19.2.2012 12:42:24)

Anaaa [sm=smiley36.gif]

lela78 -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (19.2.2012 21:21:36)

Drage moje,meni je ovaj forum dosta pomogao dok sam cekala porodjaj,pa cu sa vama da podelim i moje iskustvo.Ja sam se 5.2 porodila u Misovicu i imam veoma pozitivno iskustvo.Nisam imala nikakvu vezu,prvi put sam otisla na pregled u 34.nedelji trudnoce i isla do kraja trudnoce.Doktor mi je bio Jakovljevic i Pepic zavisno ko je bio u ambulanti kad dodjem na pregled.Kad sam dosla na pregled pred porodjaj bilo je 11 sati uvece i srecom dr Jakovljevic je bio dezuran,imala sam kontrakcije i bila 3 prsta otvorena i on me primio u bolniicu.i ja sam isla na blef,jer kad sam pre podne bila na pregledu rekao mi je da su vec pubi,a uvece kad me je primio rekao je da sam vec druga prekobrojna ali me prima.u ponoc sam legla u porodjajni boks,dobila epidural i do 6 ujutro se lagano otvarala,bez bolova,opusteno uz babice i lekare koji su biliskroz pozitivni i nasmejani celu noc.u 6 ujutro mi iskljucilii epidural da osetim napone kako bi izbacila bebaca i u 6 i 15 uz par napona se rodio moj sin,tezak 4250g i 56cm dugacak,a ja mislila kako nosm bebu od 3400g kako mi rekli na uz.porodila me jedna mlada babica i dr Jakovljevic.Sve u svemu,koliko sam se plasila porodjaja,nisam ga ni osetila.o svima preporucujem ovu bolnicu.i ujutro su me lepo smestili u sobu.osoblje u bolnici,vecinom je ljubazno,kakoko,ne pricaju mnogo,prosto moras da ih pitas da bi ti nesto rekli,ali u sustini su ok.brinu o bebama,ne teaju tebe da odmah vodis racuna o bebi,jer prosto je nemoguce odmah,ako ste prvorotka ko ja pa nii ne znate sta i kako.Nadam se da cu nekom da pomognem ovim mojim tekstom.Ma ni hrana nije losa.i da tamo vam daju papuce,bademantil i spavacicu,to ne morate da nosite sa sobom.

lesica -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (21.2.2012 13:54:25)

Lela78,dobrodosla i pridruzi nam se na ostalim temama.

Ribizla,ja cu opet da se hvalim kako je Misovic sjajan!!! [sm=bravo.gif] Ja sam tamo zavrsila slucajno prosto jer je uz u domu zdravlja bio kao aparat strasno los pa nije registrovao ni g.mesak ni srcanu radnju,ma nista. I da ne duzim pricu,preko neke prijateljice ja slucajno u 20h tog trauma dana zavrsih na pregledu kod divne i drage dr Eric,koja je sama predlozila da nastavi da mi vodi trudnocu.
Uglavnom,za otvaranje kartona ti je potreban uput iz doma zdravlja,pa onda da cini mi se prvi put odes licno da zakazes pregled,i uglavnom se ceka 2 nedelje do mesec dana,a nakon svakog pregleda ti odmah zakazu novi za neke 4 nedelje. I onda kada udjes u deveti se ide 1 nedeljno na pregled i ctg,a u 39. i 40. nedelji na svaka dva dana. Bar sam tako ja isla.

Anoniman -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (23.2.2012 10:54:07)

Ako sam dobro razumela , uzmem uput od moje dr odem u DM i kazem da hocu na pregled kod Neke dr i onda se dogovorim sa tom dr o daljem vodjenju trudnoce tu ? Sta ako taj dr nece da mi vodi trudnocu jer imam svog dr [sm=zmeden.gif] Da li si ti cula da su nekog vratili jer su puni - mislim na porodjaj ? Jel ima nekih garancija da do toga ne dodje ako vec tamo vodis trudnocu ?

lesica -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (23.2.2012 11:01:28)

Uglavnom,svi lekari prihvataju da ti vode trudnocu bez problema,i u 99% slucajeva ukoliko tamo vodis trudnocu ne bude slucajeva da te vrate(bar je to informacija koju su meni i sestrice koje rade ctg rekle,a i posle u razgovoru sa babicama u porodilistu sam to isto zakljucila) Mada uvek ti ostaje varijanta da privatno vodis trudnocu kod dr Zivaljevic-doduse moraces cini mi se od Ane RR da dobijes kontakt,ali moje misljenje je da nema potrebe posto stvarno jesu predusretljivi pocevsi od sestara na salteru do lekara,onih slatkih mladih sestrica sto rade ctg,mere pritisak,tezinu i slicno.

Anoniman -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (23.2.2012 11:07:09)

Lesice , bas si me ohrabrila [sm=smiley1.gif] Ici cu svakako tamo , samo volim da znam sta da ocekujem , hvala ti na informacijama [sm=smiley1.gif]
A Ana me stalno zaboravlja , bezobraznica [sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (23.2.2012 11:11:05)

Sada cu da ti posaljem pp, mada kazem ti mislim da nema potrebe za privatnim vodjenjem trudnoce

Ana RR -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (23.2.2012 12:55:53)

Nisam, nisam, poslala sam ti pp!!!! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Jeca* -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (23.2.2012 13:36:49)

a bolovanje svakako mora da ti otvori lekar u domu zdravlja ili moze taj i taj koji ti vodi trudnocu, a radi u DM?

Irin@ -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (23.2.2012 20:06:07)

Zdravo svima! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

I ja planiram da se porodim u Misovicu. Do sada sam isla tri puta kod Dr Bilje Zivaljevic i veoma sam zadovoljna. Od decembra vodim trudnocu u Misovicu.
Da li jos neko ide kod Dr Zivaljevic i kakvi su vasi utisci?

vision -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (23.2.2012 22:29:26)

Bolovanje moras da vodis u TVOM domu zdravlja. DM je bolnica.

Irin@ -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (24.2.2012 22:40:25)

Ima li trudnica koje vode trudnocu u Misovicu? Volela bih da cujem njihove utiske.
Procitala sam sve postove na temi i veoma mi znace, ali znacilo bi i da ima jos trudnica koje bi da pricaju o tome [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>