Laki BG -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (11.11.2011 23:43:55)
|
Nemoj da se brines, kada vec vodis trudnocu u Dragisi, tu ces se i poroditi. Mada ima i onih koji odu par puta, i to se desava-kako se ko snadje. Ozbiljno, sve sto mozes iskoristi. Ne plasi se prica, to je osnovno sto su mi rekli kada sam ostala u drugom stanju, da ne slusam razne price. Nego se ti fino usresredi na trudnocu, bebicu, imas sigurnost (vezu :)), bice ok. Ja sam fanatik po tom pitanju, vezu nisam zelela da trazim, verovatno bi je nasla, ali htela sam da idem regularno. Rekla sam zbog cega ja imam negativan stav o Dr Biljani Zivaljevic, nece se promeniti, uostalom...svi bi tako mislili da ih je ne daj Boze, zadesilo istoOtrcano zvuci, sve je individualno, ja i dalje tvrdim da dinar ne bih dala...a ti ako zelis, nije lose da joj kupis neki parfem, neki set npr, finu neku cokoladu i dosta je. Svi oni primaju platu za to, ni tebi niko dodatno ne placa za posao koji radis za vec regularnu platu. Postoji pravilo u Dragisi za trudnice koje su regularno tu, doktor koji ti vodi trudnocu te poradja samo ukoliko se zadesi njegova smena, eventualno ako ti sama zakaze carski rez (koji je zaista carski, ne plasi se ni toga). Tako da, ko zna ko ce te poradjati :) Kada ti je termin? (mozda si pisala, ali nisam ispratila)
|
|
|
|