Nensi* -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (8.2.2011 21:46:53)
|
IZVORNA PORUKA: micketta IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: malaandjela ja sam znala da mi je termin 9 avgust medjutim vracali su me posto nije krenuo porodjaj,nedelju dana posle termina me je primila dr antic i rekla da sam pogresila i kao idi kuci,drzala me na patalogiji 2 dana nije htela da me salje na porodjaj ,tamo ne bi nikome preporucila da ide ako mu porodjaj ne krene sam,da je jedan dan kasnije zakazala porodjaj moja beba ne bi prezivela,dr golubovi je tu najbolji ,njega mozes sve lepo da pitas i covek ti sve lepo objasni ,fino,ja se tamo necu vracati kada budem ponovo ostala trudna,uzasne posledice su ostavili na meni.ako ides na epidural idi bilo gde drugde nije tamo nista bolje veruj mi , Sa ovim se ne slazem...Mene su primili na patologiju 4 dana pre termina,uz dogovor sa mnom da cekamo pun termin da vidimo da li ce porodjaj krenuti...Kad je dosao pun termin,videli su da nema vajde da cekamo jer porodjaj nece sam krenuti i uradili su mi CR...Sami su ga predlozili,dok bi me u nekoj drugoj bolnici stavili na indukciju i mucili dok se ne otvorim... a ja se slazem. bolje su prosle one zene kojima je krenuo porodjaj pa sasvim slucajno odlucile da se porode u misovicu nego ja koja sam celu trudnocu maltene kod njih vodila. porodili su me 8 dana nakon termina, na patologiju primili 6-og dana i narednih 48 sati nije im palo na pamet da me porode iako sam na patologiju primljena zbog jako loseg ctg-a. isto kao i kod maleandjele, da su sacekali samo jos jedan dan, ma kakav dan, sat, beba bi mi se ugusila. i tri razlicita doktora na ultrazvuku nisu videla da je bebi pucanik 2x bio obmotan oko vrata zbog cega je nakon porodjaja reanimirana. insistiraju na prirodnom porodjaju. pa za to mi ne treba bolnica. mogla sam komotna da ga cekam i na vr' neke planine u nedodjiji. a na moje pitanje upuceno dr. anticu koliko je neka zena najduze kod njih bila trudna, odgovorio mi je 'mnogo duze nego Vi'. seronja! a dr Loncara zaobidjite u sirokom luku jer je on jedna najobicnija nadobudna seljacina koja svoj posao i ne zna da radi. verovatno viri Anticu iz dupeta pa je na taj nacin zadrzao posao. drugog objasnjenja nema. Pa svako ima svoje iskustvo,uostalom kao i u svakoj bolnici... A ovo sam boldovala jer kod mene je bas bilo naprotiv,uopste nisu insistirali na prirodnom porodjaju,ali necu vise o tome...Svuda ima onih koje extra prodju i onih koje na[sm=smiley35.gif]bu...Ja sam imala tu srecu da prodjem super... Drugarici od mog brata nisu na uz u Frontu celih 9 meseci videli da devojcica nema ruku,a opet moja drugarica je u Frontu super prosla,tako da ima raznih slucajeva...
|
|
|
|