Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.2.2011 14:22:05
|
|
|
|
*helena*
|
Evo,opet umisljam,zavrtelo mi se u galvi,pa mislim ko zna sta je Inace,nista od zatvora,i dalje ga nema
crta,crta,crtica,gde je moja bebica? :)) sa nestrpljenjem cekam da uradim test, pa da vidim lepu vest!! :))) cak i ako bude crtica bleda,ja znam da je to mala beba! hajde bebo brzo juri,da te vidim,bas mi se zuri!! :))
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.2.2011 15:21:39
|
|
|
|
sansa
|
ma helena samo polako ..i meni se to desava ali izgleda da je to samo u nasim glavama..............joj nadam se da je tto videcemo sutra ...radim test cim ustanem ...e sad dal ce da pokaze pravo stanje stvari videcemo ..ipak ga radim 2 dana pred ocekivanu ali ne mogu da cekam vise i sve se nesto nadam :-)
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.2.2011 16:13:51
|
|
|
|
Inica
|
E ovako cemo- mi smo trudne dok se ne pokaze suprotno :D Etooo :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.2.2011 16:16:43
|
|
|
|
sansa
|
tako je inica :-))
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 9:31:26
|
|
|
|
*helena*
|
IZVORNA PORUKA: Inica E ovako cemo- mi smo trudne dok se ne pokaze suprotno :D Etooo :) To mi sasvim odgovara Sansa,hajde,budi se!!!!Cekamo rezultate testa i navijamoooo Joj,danas je 9ti,ja ne treba da dobijem 12og.. Ali,ako mi zaksani,necu raditi test do 17og
crta,crta,crtica,gde je moja bebica? :)) sa nestrpljenjem cekam da uradim test, pa da vidim lepu vest!! :))) cak i ako bude crtica bleda,ja znam da je to mala beba! hajde bebo brzo juri,da te vidim,bas mi se zuri!! :))
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 9:37:38
|
|
|
|
Inica
|
HeLena, oNda cemo zajedno da radimo test. . Naravno..ako i ja ne dobijem. . :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 9:42:18
|
|
|
|
*helena*
|
IZVORNA PORUKA: Inica HeLena, oNda cemo zajedno da radimo test. . Naravno..ako i ja ne dobijem. . :) Vazi draga Inice! Znas kako cemo(u slucaju da ne dobijemo do tad ) ..Dogovorimo se da 17 og u toliko i tolko sati idemo da piskimo,sve vreme smo logovane ovde i odmah javljamo rezultate!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 9:46:06
|
|
|
|
Inica
|
IZVORNA PORUKA: *helena* IZVORNA PORUKA: Inica HeLena, oNda cemo zajedno da radimo test. . Naravno..ako i ja ne dobijem. . :) Vazi draga Inice! Znas kako cemo(u slucaju da ne dobijemo do tad ) ..Dogovorimo se da 17 og u toliko i tolko sati idemo da piskimo,sve vreme smo logovane ovde i odmah javljamo rezultate! :D Dogovoreno.. Samo da to bude u prepodnevnim casovima.. Mada mogu ja to i na poslu da obavim :D u sustini, kolege nece iznenaditi moje vristanje iz wc-a ;)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 9:47:55
|
|
|
|
*helena*
|
Vazi,dogovoreno!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 9:52:46
|
|
|
|
*helena*
|
E,inache,meni poiskakale bubuljice i krckaju mi creva u stomaku,a tako je uvek kad treba da stigne Ne verujem da cu docekati taj 17-ti
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 9:55:32
|
|
|
|
Inica
|
E, ovo je dobar znak. . Sad izvalim da smo isto godiste. . '86-o si, jel tako?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 9:57:27
|
|
|
|
*helena*
|
Daaaaaaaa I ti si?? A jesi iz Bg?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 9:59:17
|
|
|
|
sansa
|
dame moje upravo sam uradila test...sad dugih pet minuta da vidimo sta ce da pokaze
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:03:25
|
|
|
|
*helena*
|
NE BRINI NISTA I AKO NE POKAZE ,ipak radis dva dana pre ocekivane..Tako da..Opusteno...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:07:15
|
|
|
|
Inica
|
Pa nisam bas iz Bg-a, ali tu sam svaki dan..po ceo dan.. tu radim. . znaci blizu smo. . :) a to za simptome ne gledaj, kazem ti u prvoj trudnoci sve je bilo isto kao da treba da dobijem. I te cuvene bubuljice. A trcala sam u wc u fazonu- jao, evo dobila sam. .ali nista.. Tako da-ne mora da znaci. sansa, javljaj. .
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:10:14
|
|
|
|
*helena*
|
SANSICA JE TRUDNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! JAO INICE,VALJDA CEMO I NAS DVE!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:13:05
|
|
|
|
sansa
|
helena duso ..pojavile su se dve crtice ..doduse ona druga je onako roze ali kazu mi cekalice da je to to ..tako da , , ........
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:15:57
|
|
|
|
Inica
|
jeEeEj. . SreCja, srecja, radost :) xe, mi smO sLEdEce. . :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:18:29
|
|
|
|
*helena*
|
Jao,bem ti,al sam srecna!!!Skocicu do plafona sad!!!!! Inice,dace Bog!!! SANSICE,PISI NAM SAD SVE SIMPTOME REDOM KOJE SI PRIMETILA!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:23:57
|
|
|
|
Inica
|
Helena, ako smo i mi buduce debele, idemoda se napijemo od bezalkoholnog piva :D
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:25:38
|
|
|
|
*helena*
|
IZVORNA PORUKA: Inica Helena, ako smo i mi buduce debele, idemoda se napijemo od bezalkoholnog piva :D Ahahahhahahhahahahaha!!!Vazi,ja sam za!!!!! A kad cemo?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:29:42
|
|
|
|
sansa
|
helena pa ne znam ...meni se jede sve zivo...stomak mi je nadut i imam stalno gasove....bole me ledja dole u krstima , posebno kad duze stojim ili sedim i bol se pojacava uvece...isto je i sa stomakom boli od zeludca do jajnika, ziga, i boli kao da imam upalu misica....umaram se brzo , menjam raspolozenja i to bi bilo to....aj nedji neki koji ti odgovara
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:32:43
|
|
|
|
Inica
|
Kad god . . Posto ja znam da mi vec jesmo trudne.. :) mada, kad je u pitanju pivo (manje-vise) i nesic, ne treba nam poseban razlog. :) sansa, pisi te simptome, vec si se uobrazila :p
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:34:00
|
|
|
|
*helena*
|
Meni jos nista od toga,osim sto me dude ubijaju A raspolozenja menjam i ja i jedem puno,ali to je stalno tako Ma bice i nama kad Bog bude hteo!!!Sad se ti nama opusti i uzivaj u svojoj i cuvaj mi se!!!Ljubim te do neba,mnogo si me obradovala,zaista Joj,poceh da pacem od srece....
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:35:54
|
|
|
|
*helena*
|
E,a kolika ti je Temperatura??Jesi merila?? P.S.Ustala sam u 8.15 i piskila vec 3 puta do sad,jel to cesto??? Mozda imam eserihiju opet?
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.