Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 3.6.2011 8:17:09
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: verolino Ja bih tebe Indy...Bas si mi po meri Uh i ja bi tebe joj nemojte o sexu ja se odma napalim Boze me oprosti sve nekad msilim da sam ninfomanka nek ovo ostane medju nama tj medju rr
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 3.6.2011 8:22:08
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja se nesto nimfomanski osecam poslednjih dana..Osushih ovog mog
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.6.2011 10:46:07
|
|
|
|
eni26
|
A zasto je tema Koga biste sa Rr da ste Musko ??? Ko da ne moze i zensko
< Poruku je uredio eni26 -- 5.6.2011 10:47:16 >
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.6.2011 18:11:46
|
|
|
|
jabudic
|
E sto se ismijah Lude ste skroz Vidim mene niko nece... Pa, majku mu, nisam sugava ako sam trudna
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 15.7.2011 23:18:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Hahahah......vise nisi...resio Jakov da ispili... Sad si moja
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 14.8.2011 22:55:56
|
|
|
|
degu
|
Mi crtice smo sve u jednom kolektivnom haremu, tu vredi pravilo: Svi za jednog, jedan za sve Ali da sam muško prva među crticama bila bi Mery78, to je bila obostrana ljubav na prvi pogled
|
|
[Obrisana poruka] 14.8.2011 22:57:26
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 14.8.2011 23:03:26
|
|
|
|
degu
|
Samo sam iskrena Odmah si mi poslala virtuelne vibracije, a kad sam te videla
|
|
[Obrisana poruka] 14.8.2011 23:05:35
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 15.8.2011 22:55:27
|
|
|
|
maca821
|
necu vam reci
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 15.8.2011 22:58:28
|
|
|
|
jovicaa
|
ma znam da bi mene sve, samo vas je stid da priznate
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.8.2011 17:48:15
|
|
|
|
Lilla
|
Ja bih Indy, nekako je bas moj tip zeMske koliko sam uspjela da vidim Nisam jos stigla da vidim sve slike, ali kad pregledam sigurna sam da ce biti jos koja na tapeti
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.8.2011 19:25:37
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: verolino Hahahah......vise nisi...resio Jakov da ispili... Sad si moja Hahaha, tek sad vidim ovo Uzmi me, tvoja sam
< Poruku je uredio jabudic -- 16.8.2011 19:26:56 >
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.8.2011 19:27:08
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 10.4.2012 11:16:13
|
|
|
|
indy_25
|
Ja bi Minu zato sto je mrsava ima urednu frizuru i sexy crveni lak. A i pogled joj je .ebozovan prosto te mami :)
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 10.4.2012 11:17:56
|
|
|
|
indy_25
|
Lilo tek sad vidim da bi ti mene bas ti hvala :)
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 10.4.2012 11:21:31
|
|
|
|
minavb
|
Indy, ne bi ja da me tvoj muž istambura, on je baš ljubomoran.
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 10.4.2012 11:26:06
|
|
|
|
Lilla
|
Evo da na spisak TurIm i Minu
|
|
[Obrisana poruka] 10.4.2012 11:27:08
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 10.4.2012 20:46:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Mina je vise od zene
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 10.4.2012 20:49:45
|
|
|
|
Sanchy
|
Vi ste sou ..nisam videla kome je na pamet pala ova tema ha ha
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 10.4.2012 21:32:42
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Mina je vise od zene Rastem ko kvasac.
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 10.4.2012 21:49:21
|
|
|
|
vukosava
|
Ja bi pre nekog od tata jer mislim da mi se i onda zene ne bi svidjale
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 27.7.2016 12:30:34
|
|
|
|
lesica
|
Hahahahhahahha Evo teme Chupo srce, tu li si? Wiv, Branki? Tu ste mi negde na listi
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 27.7.2016 13:21:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ahaaha, gde su bile ove teme do sada? Wiv, na listi si Hahaha (tebe znam i uzivo)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
naj z. imepisuljicaAdrijana (
15%)
Sofija (
36%)
Sara (
48%)
Ukupan broj glasova: 176Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!