viking -> RE: Tema pomirenja (1.2.2011 9:37:49)
|
Ok mi je ova tema jer ima žena koje imaju ili će imati potrebu da ovde nešto napišu, razjasne ili šta već. U svakom slučaju, dobronamerna je. Osim toga, kakvih sve tema ovde ima... Što se tiče odlazaka, ovo sad pišem uopšteno i ne odnosi se ni na jednu forumašicu konkretno, meni su te fore sad-sam-se-naljutila-pa-ću-javno-da-objavim-da-planiram-da-napustim-forum-ali-ću-pre-toga-sačekati-da-me-svi-lepo-molite-da-ostanem-i-dati-vam-šansu-da-mi-kažete-koliko-će-forum-biti-besmislen-bez-mene potpuno klinačke i opšte mi nije jasno kako uspevate da nasednete na te fazone iz vrtića?! Da ja planiram da odem, jednostavno se više nikada ne bih pojavila na forumu, poslala bih nekim ženama pp da im ostavim privatni mejl ako ga već nemaju i to bi bilo to. Ne bih pravila predstavu od toga. Ne bih odlazila dva dana uz fanfare i šest novih diskusija na tu temu. Naročito što se mnoge posle ipak vrate. Mislim, čemu sve to? A posebna je tema što mi stvarno nije jasno kako dozvolite sebi da vas toliko iznervira neka tamo osoba koju ni ne poznajete,na nekom tamo forumu, i to u tolikoj meri. Get a life!
|
|
|
|