Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 5.5.2009 11:30:43
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Tashke, znaš šta bi bilo zanimljivo.. Da je Anonimus Guppyka naša
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 5.5.2009 11:30:55
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Jedna zanimljivost- koga god da smo pozvali svi su pristali!
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 5.5.2009 11:30:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Lovila sam po aktivnim korisnicima, ali kasno... sve smo se sjatile u temu da pročitamo šta je Anoniman napisao. Da sam ranije virila... guppyka, ha? Pa ne znam...
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 5.5.2009 11:31:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Ma stidljive su najgore I ja mislim tako!
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 5.5.2009 11:31:23
|
|
|
|
Ana RR
|
hm.... gledam gore ko je u korisnicima....
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 5.5.2009 11:32:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovo mi lici na neku poteru
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 5.5.2009 11:33:50
|
|
|
|
Anoniman
|
U celoj priči, u Profilu može da se podesi da ti umesto Prisutan piše Odsutan.
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 5.5.2009 11:34:43
|
|
|
|
Modessty
|
Tasha kao Šerlok!
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 5.5.2009 11:34:54
|
|
|
|
Koukla
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 hm.... gledam gore ko je u korisnicima.... Nisam ja!! hehe Samo mi je mnogo slatko da citkam sta pisete, ne znam vas dovoljno dobro da bi mogla da procenim po stilu pisanja... Ali ako saznate... zanima me
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 5.5.2009 11:35:13
|
|
|
|
Ana RR
|
baš smo grozne u svakom slučaju, anoniman svaka čast na hrabrosti! ja se ne bih nikad usudila da probam tako nešto.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 5.5.2009 11:49:21
|
|
|
|
Rina
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Perfektna kombinacija? Pa dovoljno je da se svako svakom svidja i da imaju svi poverenja jedni u druge E pa da,samo to
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 5.5.2009 14:50:37
|
|
|
|
Verus
|
Sve razmisljam i kontam da bih se sigurno usrala i ne bi uradila da stvarno dodje do toga!
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 5.5.2009 23:11:32
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Nije bilo samo jednom, bilo je samo sa muskarcem par puta, samo sa zenom par puta i sa parom. Perfektna kombinacija? Pa dovoljno je da se svako svakom svidja i da imaju svi poverenja jedni u druge. I sve ostaje tajna, niko se ne hvali sa tim! Jedna zanimljivost- koga god da smo pozvali svi su pristali! Zanimljivo.Kakve jos volis kombinacije,i dali je moguce da niste komentarisali parove(partnere)ti i tvoj muz,sta ti se najvise dopada u igri (mislim da se ta igra zove igra svingera ) Mozda su moja pitanja isuvise licna,ne moras ako ne zelis da odgovoris,posto si anonimus,mislim da nema razloga da nam ne kazes i pojasnis neke stvari,kao sto vidis sve smo sa te strane ogranicene. Ja licno to ne podrzavam,te vrste igre ne volim.
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 6.5.2009 7:48:27
|
|
|
|
marince1
|
Mhmm fantazije na tu temu,da!Ali u stvarnosti malo tezer,jer je za mm sve osim misionarske poze perverzno Salim se,nije bas tako,ali nisam daleko od istine
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 7.5.2009 18:35:32
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Što bih volela da mogu po stilu pisanja da provalim ko ovo piše, ali uopšte ne mogu da zaključim! Jao ni ja
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 8.9.2009 21:41:31
|
|
|
|
bonita
|
8.9.2009 21:02:15 showPicture("9/8/2009 9:02:15 PM",1,0,0,136838,162) BINCE namam misljenje uopste na ovu temu... meni je to degutantno.... ali ima osoba koje su ovo probale ili bi volie da probaju...svaki ima razna misljenja..nekom se svidja nekom ne...JA LICNO NEBIH MOGLA DA ZAMISLIM NEKOGA SA SVOJIM PARTNEROM..TJ.nas dvoje i bilo ko jos s naka ko voli nek izvoli,ali ostajem pri tome da mi je to ODVRATNO!!!!!
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 26.11.2009 13:12:59
|
|
|
|
elenicaa
|
U masti da...svakako.U stvarnosti malo teze.Ne mogu da zamislim kako bi to u realnosti bilo.Ali nije da me ne kopka.
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 5.12.2009 19:35:24
|
|
|
|
Anoniman
|
jooooooooooj al* sam ubola u pretraživaču........... maštala - da. uradila-nikad. ne bih ja to mogla..... (" Nije to Daro za nas... To je za...snobove. " )
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 5.12.2009 19:47:28
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 19.4.2010 13:52:53
|
|
|
|
eni26
|
Aha,moze jos jedna zena sa nama! A mozemo i samo nas dve!
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 20.4.2010 7:22:58
|
|
|
|
lothroniell
|
Nisam probala, a vala i ne bi... Kad bi videla samo ruke druge zenske blizu mog muza ubila bi je a kamoli nesto drugo, isto tako nemam nikakvu zelju za nekim drugim muskarcem sem mog muza.
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 8.7.2010 17:25:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Nikako...
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 8.7.2010 17:35:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja nisam za varijante sa zenom, tako da , sa jos jednim muskarcem, pih, pa nisam probala.... mada nikad ne reci nikad Ali sam uvek imala zelju da gledam neki par uzivo, al' niko me nije pustio do sada Voajer sam, znam
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 18.12.2010 23:43:36
|
|
|
|
Shishica
|
Ja bi se prepala nacisto kad bi doslo do toga! A MM bi ubila na mestu kad bi samo dodirnuo neku! Jest da je nekako lepuskasto kad vidis to na tv-u (ali bez onog gde su dve zene), ali ujedno je i mnooooooogo bolesno... pa jel'da?
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 18.12.2010 23:48:30
|
|
|
|
indy_25
|
Da vam iskreno kazem uvijek sam imala zelju sa dvojicom muskaraca koji su bas ono fizicki extra. Al eto ta mi se zelja ne ostvari nikako .
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?