Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 19.9.2011 10:40:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne treba ni meni, u sustini, i nikad ga ne bih prevarila a kamoli delila sa nekim,verovatno smo samo upali u neku kolotecinu,sve je postalo rutina,valja to malo osveziti,pa makar i fantazijama
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 19.9.2011 22:10:33
|
|
|
|
Zell
|
ne znam jesam li se jos izjasnila u ovoj temi ali u sustini ja ne volim da delim a sto se ovih stvari tice pogotovo - ni u fantaziji
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 19.9.2011 22:44:25
|
|
|
|
PoisonEve
|
IZVORNA PORUKA: gagi Kada bi se nasli u situaciji vas dvoje i jos jedna zena ,sta bi ste uradile iskreno ja ne znam ,mislim da bih ih nalupala kakva sam luda Pa to! Zezanje, zezanje, ali kad bi ga ne daj Boze zaskocila, bogamiiii....bilo bi cupanja kose, i to na onaj unsexy nacin!
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 19.9.2011 23:00:28
|
|
|
|
Vika
|
A eto, ja sam u fazi da angažujem treću, da radi moj deo posla!
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 20.9.2011 10:26:26
|
|
|
|
Dove
|
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 2.10.2011 3:09:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi razmisljamo dosta o kombinaciji sa jos jednim parom... Ne znam sta bi ta druga devojka radila i ne tice me se previse, ali znam odlicno sta bi ja radila sa njima dvojicom!
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 2.10.2011 7:55:01
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Vika A eto, ja sam u fazi da angažujem treću, da radi moj deo posla!
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 13.10.2011 10:45:10
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Mi razmisljamo dosta o kombinaciji sa jos jednim parom... Ne znam sta bi ta druga devojka radila i ne tice me se previse, ali znam odlicno sta bi ja radila sa njima dvojicom! Bravo na iskrenosti,iako si pod anoniman
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 13.10.2011 10:50:27
|
|
|
|
bebać
|
Ne znam dali sam se izjasnila, ali sd ću ja i m i još neka cica NE ja i m i još neki frajer (al' po mom izboru) DA Luda i posesivna, nema šta
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 13.10.2011 10:53:52
|
|
|
|
Olga75
|
a sta ako se njih dvojica u zanosu dodirnu ili cak dodiruju intimnim delovima malo mi je to nisam ja protiv ali nisam za taj posO jedva i ovog jednog opsluzim
< Poruku je uredio Olga RR -- 13.10.2011 10:54:19 >
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 13.10.2011 10:55:42
|
|
|
|
bebać
|
Ej Olga pokvari mi sada 'sliku' ti si izgleda gora od mene, svemu nadješ mane
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 13.10.2011 10:57:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne mora da znači, možda žena ima iskustva Ja sam se izjasnila! Žensko-malo morgen; muško-jihhh!
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 13.10.2011 10:59:35
|
|
|
|
Olga75
|
mislis iskustva sa dva lika koji se dodiruju intimnim delovima ili sa trojkom
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 13.10.2011 11:02:03
|
|
|
|
bubulence
|
bezim iz ove teme, svasta mi pada na pamet
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 13.10.2011 11:02:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Sa ovim prvim, što automatski sa tobom uključuje ovo drugo
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 13.10.2011 11:04:27
|
|
|
|
Olga75
|
pa je l' vi ne gledate filmove za odrasle tamo svasta moze da se vidi
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 13.10.2011 11:07:33
|
|
|
|
Didy
|
Joj, žene, ja se još ne usuđujem ni sa ovim mojim jednim, a grupnjak mi nije ni na kraj pameti. Još uvek se osećam kao da mi je došla s ratišta.
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 13.10.2011 11:12:54
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR pa je l' vi ne gledate filmove za odrasle tamo svasta moze da se vidi Nemoj da crveniš, samo ti gledaj
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 13.10.2011 11:20:49
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR pa je l' vi ne gledate filmove za odrasle tamo svasta moze da se vidi ipak sam se vratila u temu . iskreno, ja ih gledam jako retko, 2-3 puta u godini, cisto da ispunim zelju mm. nikada mi se nisu svidjali ti filmovi, sta vise, gadili su mi se... ali ajd, moram ponekad da mu ugodim
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 14.10.2011 16:59:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR a sta ako se njih dvojica u zanosu dodirnu ili cak dodiruju intimnim delovima malo mi je to nisam ja protiv ali nisam za taj posO jedva i ovog jednog opsluzim Hm, pa sad... ima jedna zanimljiva varijanta gde bi mogli vise da se "guraju" nego dodiruju! Ostalo je bezbedno. Kao sto rekoh mislim da bi znala sta bi i kako sa njima dvojicom...
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 14.10.2011 17:08:50
|
|
|
|
Olga75
|
a sta kad poizlaze iz tela i hoce da promene mesta pa se ocesu alatkama meni je i ovaj jedan cesto previse
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 15.10.2011 19:53:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Ih pa nece im kruna s glave pasti ako se dodirnu slucajno, ne treba se bas toliko opterecivati time... Smesnije bi bilo ako bi se poprskali slucajno!
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 15.10.2011 21:01:26
|
|
|
|
Anoniman
|
da se macuju mlazevima Ja sam skapirala da tu treba svako svakoga, nije fora da neko dobije sve a neko nista
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 15.10.2011 21:03:04
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis da se macuju mlazevima da se mlazuju
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 15.10.2011 21:06:48
|
|
|
|
vukosava
|
Vas vise na temi (grupnjak) Evribadi na livadi Mamos tatos sa komsijos na patos
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?