Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: mama krava OD kad je primio taj drugi Pentaxim, dete mi je non stop biolestno! Bronhiolitis, pa posle dve nedelje opet, pa posle mesec dana "samo" bronhitis...., pa letos laringitis koji preraste u bronhitis, pa posle mesec dana opet laringitis, ali nije bresao u bronhitis, hvala Bogu! Pa, alergija na mleko, za sta sam ubedjena da je okidac bila bas vakcina! Koliko je on samo ab popio...koza mi se dize na glavi! Ali sada kako vreme prolazi sve je bolji i boljei! Naravno alergija je tu, ali prezivecemo! Ovo je moje misljenje i odluka i OSECAJ! Ali ne mogu da mu se oduprem koliko je jak! Tako da... mi vise necemo primiti vakcine. SVe sam lepo sagledala, razmislila, informisala sam se, a ni nas pedijatar nas ne pritiska, bas naprotiv potpuno se slaze sa mnom. Bez da misliš da te napadam ili teram da vakcinišeš dete ili bilo šta drugo, dakle ograđujem se od svih tih mogućih opcija. Kako si sigurna sto posto da je okidač vakcina, ako kažeš da prvo dete nije imalo ni jednu reakciju? Dete mi je primilo sve vakcine, pa opet nije bolesna. Sestrina deca su isto isprimala sve vakcine, KONSTANTNO su bila bolesna. Konstantne upale ušiju, bronhitisi... Ali, veeeeeliko ALI, ja sam bila DVA puta ozbiljno bolesna u životu - sa 6 godina - upala pluća i sa 19 - virus sa T od 40. U osnovnoj školi, svi bolesni samo ja zdrava! Sestra, više je bila na lekovima kao mala nego što je bila zdrava. Nije ni onda bilo toliko vakcina kao danas, ali bez obzira je eto bila konstantno bolešljiva i kako ja kažem i za nju i za zeta mi ''silky'' - jednostavno oset_ljivija na sve. Pa očigledno tako i njihova deca. Po meni, treba gledati malo i na to, a ne samo na vakcinu. IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Zato je diskusija izlisna, zao mi je samo sto se uvek upecam da diskutujem. Maslačkić,
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 18.10.2014 19:08:15 >