Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 26.2.2018 19:15:15
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Kao klinci smo zvonili po zgradi i bezali Jaoj i mi, i mi, imi... iskreno- bas sam uzivala u tome 😂
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 26.2.2018 19:46:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mi sa sela nismo smeli biti pakosni mame i tate bi odmah saznali Al ako ubrajate i to zvonjenje po vratima kao pakost ajd pretpostavljam da mogu da ubrajam branje tresanja usput iz skole . Al sad bas razmisljam mislim da nikom nisam napakostila nikad. A i bas sam bila ono u tripu kao dete da mama ima oci svuda hahah...ni u pubertetu nisam pravila neke gluposti. Ma bas sam dobrica
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 26.2.2018 19:50:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho i ja sam isto sa sela, a kad se setim samo toga kad kao kucamo pa pobegnemo cim dodjem kuci gledam lica roditelja jer kontam da su vec culi 😂
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 26.2.2018 20:09:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
I ja sam "krala" tresnje
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 26.2.2018 20:18:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaoooo tooooo ringlovi, visnje , tresnje toga je uvek bilo. Moj stari komsija je imao diiivne zelene jabuke, ukrasti tu jabuku je bbilo nesto naj sladje na svetu zivota mi
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 27.2.2018 10:37:26
|
|
|
|
Dora89
|
Mi smo kao deca obijali vrtić. Bukvalno kako ste pročitali. Preskočimo ogradu, neko od dečaka razglavi vrata od terase (što i nije bilo preterano teško), pa uđemo. Nikad ništa nismo ukrali, nego čisto buntovništvo.
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 27.2.2018 10:38:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E sad se setih ja i drugarice smo ukrale kutiju kreda uciteljici evo stiddim se.
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 27.2.2018 10:41:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Bog'me ima vas bas pakosnih 😂
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 27.2.2018 10:41:42
|
|
|
|
Dora89
|
E, a jednom u srednjoj školi bio je grupni dogovor da ne platimo ceh u diskoteci. Bila je gužva, nije bilo nikakvih problema da se to izvede. Nisam bila za, ali nisam htela da se izdvajam.
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 27.2.2018 10:43:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Bog'me ima vas bas pakosnih 😂 Ima ima..samo sto ne smeju da pisu
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 27.2.2018 10:44:03
|
|
|
|
Dora89
|
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 27.2.2018 17:37:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Ringerajini dzavolcici sa č 😁
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 2.7.2018 16:20:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dizem temu...zanimljiva je
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 3.7.2018 14:49:57
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Kao klinci smo zvonili po zgradi i bezali Jaoj i mi, i mi, imi... iskreno- bas sam uzivala u tome 😂 Ja bas razmisljam kako nista pakosno nisam uradila. Uvek razmisljam o drugima i kako ce taj neko reagovati, da li ce biti povredjen. Mozda i previse razmisljam o tome. I onda pricitah ovaj post . Eto i ja sam to radila kao dete. Dakle nije da sam skroz ne pakosna
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 3.7.2018 15:20:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Posto ste sve fiine a samo ja pakosna...ajde evo jos nesto,Kad su uvedeni fiksni telefoni zivkali smo ljude i lupetali. Dosta njih je znalo fino da se rasprica sa nama a neki su nas naravno od...
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 3.7.2018 22:20:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahahahahha secam se da je moj jedan drugar obozavao to da radi, umirali smo od smeha
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 3.7.2018 22:24:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E a bas je bilo.zanomljivih razgovora. Vecina ke pristajala.da.se.sali
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 3.7.2018 22:25:40
|
|
|
|
mama Jo
|
jeste, ali ovi sto polude... a mi umremo od smeha
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 3.7.2018 23:03:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Posto ste sve fiine a samo ja pakosna...ajde evo jos nesto,Kad su uvedeni fiksni telefoni zivkali smo ljude i lupetali. Dosta njih je znalo fino da se rasprica sa nama a neki su nas naravno od... I mi smo to radili. I zvonili drugima na vrata...
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 22.10.2018 3:37:37
|
|
|
|
Dora89
|
Nisam ja, ali čula sam priču. Bio konkurs za posao, i taman što je jedna kandidatkinja predala papire, dolazi druga kandidatkinja i pita prvu gde se predaju dokumenta, a prva odgovara "a, taj konkurs je završen". Brutalno!
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 21.7.2019 16:42:45
|
|
|
|
MimaKos
|
Ovo zivkanje fiksnim i zvonjenje na vrata pa klisnes je klasika .. recimo da smo brali ruze komsinici iz susedne baste kad smo bile klinke :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Koje je najlepse ime?Miki Saki Daki??Milan (
17%)
Darko (
6%)
Vuk (
14%)
Pavle (
25%)
Aleksa (
24%)
Nemanja (
13%)
Ukupan broj glasova: 173Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!