Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 26.2.2018 19:15:15
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Kao klinci smo zvonili po zgradi i bezali Jaoj i mi, i mi, imi... iskreno- bas sam uzivala u tome 😂
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 26.2.2018 19:46:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mi sa sela nismo smeli biti pakosni mame i tate bi odmah saznali Al ako ubrajate i to zvonjenje po vratima kao pakost ajd pretpostavljam da mogu da ubrajam branje tresanja usput iz skole . Al sad bas razmisljam mislim da nikom nisam napakostila nikad. A i bas sam bila ono u tripu kao dete da mama ima oci svuda hahah...ni u pubertetu nisam pravila neke gluposti. Ma bas sam dobrica
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 26.2.2018 19:50:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho i ja sam isto sa sela, a kad se setim samo toga kad kao kucamo pa pobegnemo cim dodjem kuci gledam lica roditelja jer kontam da su vec culi 😂
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 26.2.2018 20:09:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
I ja sam "krala" tresnje
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 26.2.2018 20:18:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaoooo tooooo ringlovi, visnje , tresnje toga je uvek bilo. Moj stari komsija je imao diiivne zelene jabuke, ukrasti tu jabuku je bbilo nesto naj sladje na svetu zivota mi
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 27.2.2018 10:37:26
|
|
|
|
Dora89
|
Mi smo kao deca obijali vrtić. Bukvalno kako ste pročitali. Preskočimo ogradu, neko od dečaka razglavi vrata od terase (što i nije bilo preterano teško), pa uđemo. Nikad ništa nismo ukrali, nego čisto buntovništvo.
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 27.2.2018 10:38:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E sad se setih ja i drugarice smo ukrale kutiju kreda uciteljici evo stiddim se.
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 27.2.2018 10:41:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Bog'me ima vas bas pakosnih 😂
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 27.2.2018 10:41:42
|
|
|
|
Dora89
|
E, a jednom u srednjoj školi bio je grupni dogovor da ne platimo ceh u diskoteci. Bila je gužva, nije bilo nikakvih problema da se to izvede. Nisam bila za, ali nisam htela da se izdvajam.
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 27.2.2018 10:43:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Bog'me ima vas bas pakosnih 😂 Ima ima..samo sto ne smeju da pisu
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 27.2.2018 10:44:03
|
|
|
|
Dora89
|
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 27.2.2018 17:37:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Ringerajini dzavolcici sa č 😁
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 2.7.2018 16:20:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dizem temu...zanimljiva je
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 3.7.2018 14:49:57
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Kao klinci smo zvonili po zgradi i bezali Jaoj i mi, i mi, imi... iskreno- bas sam uzivala u tome 😂 Ja bas razmisljam kako nista pakosno nisam uradila. Uvek razmisljam o drugima i kako ce taj neko reagovati, da li ce biti povredjen. Mozda i previse razmisljam o tome. I onda pricitah ovaj post . Eto i ja sam to radila kao dete. Dakle nije da sam skroz ne pakosna
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 3.7.2018 15:20:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Posto ste sve fiine a samo ja pakosna...ajde evo jos nesto,Kad su uvedeni fiksni telefoni zivkali smo ljude i lupetali. Dosta njih je znalo fino da se rasprica sa nama a neki su nas naravno od...
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 3.7.2018 22:20:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahahahahha secam se da je moj jedan drugar obozavao to da radi, umirali smo od smeha
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 3.7.2018 22:24:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E a bas je bilo.zanomljivih razgovora. Vecina ke pristajala.da.se.sali
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 3.7.2018 22:25:40
|
|
|
|
mama Jo
|
jeste, ali ovi sto polude... a mi umremo od smeha
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 3.7.2018 23:03:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Posto ste sve fiine a samo ja pakosna...ajde evo jos nesto,Kad su uvedeni fiksni telefoni zivkali smo ljude i lupetali. Dosta njih je znalo fino da se rasprica sa nama a neki su nas naravno od... I mi smo to radili. I zvonili drugima na vrata...
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 22.10.2018 3:37:37
|
|
|
|
Dora89
|
Nisam ja, ali čula sam priču. Bio konkurs za posao, i taman što je jedna kandidatkinja predala papire, dolazi druga kandidatkinja i pita prvu gde se predaju dokumenta, a prva odgovara "a, taj konkurs je završen". Brutalno!
|
|
|
|
RE: PAKOST koju smo uradili 21.7.2019 16:42:45
|
|
|
|
MimaKos
|
Ovo zivkanje fiksnim i zvonjenje na vrata pa klisnes je klasika .. recimo da smo brali ruze komsinici iz susedne baste kad smo bile klinke :)
|
|
|
Anketa
KENGUR NOSILJKEbukimukiDA LI STE KORISTILI KENGUR NOSILJKE ZA DECAKEDA (
42%)
NE (
58%)
Ukupan broj glasova: 52Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!