Anoniman -> RE: Mama kaže, tata kaže (7.8.2012 9:40:38)
|
I da zaboravila sam da naglasim da mi imamo neke rituale-tipa, prvo večera, pa kupanje, pa crtani i priča, pa krevet... Jedan dan došli iz šetnje, Mihajlo već danima protestuje za hranu, nešto se joguni, traži da ga hranimo iako skoro godinu dana jede sam, pa sve k'o u pesmi "Materina maza" [sm=smiley29.gif] "Kad mu dadu jabuku, On bi hteo šljiva, Kad mu pruže pogaču, Onda bi koljiva." Pošto sam ja razumela ovakvo ponašanje kao još jedan nastavak inata, ja se i po cenu da ode gladan na spavanje držim redosleda. Dakle, ako neće da jede, pravac kada, pa krevet. Bez crtanog i bez priče... JA ga na hranu siliti neću, ali ga neću ni nagraditi za prenemaganje... I kad sam sama sa njim, nikakav problem, on se zamisli par minuta, pa odluči da ipak pojede nešto za večeru, taman to bilo i samo kiselo mleko. A mm kad ovaj počne da se baca po kuhinji i zacenjuje, gura tanjir i baca hranu ili neće sam da uzme u ruku da jede, on ga stavi pred računar!!!! [sm=smiley22.gif] Neka ga ješće posle! I uglavnom ne jede, pa se probudi u 2 ujutro i vrišti da je gladan [sm=smiley13.gif] Isto je pre par meseci provalio čim se probudi da gleda crtani... E sad, kad ustane oko 7 to mi je ok, ali počelo se dešavati da ustane i u 6 i pre 6, mm ga odvede u sobu i opet pusti crtani... Jedno jutro se probudio u 4:45 [sm=smiley29.gif] i neće da se vrati da spava jer hoće da gleda Miki Mausa. Onda sam ja lepo ustala, digla i tatu i pustila mu da izvaspita dete BEZ crtanog filma u cik zore. Više mu posle toga nije puštao da izađe iz kreveta pre 6:30 [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|