Lu -> RE: Zlostavljani roditelji (30.4.2009 18:38:09)
|
Pisala sam o malom od moje jetrve koji radi od nje što hoće (4 godine). On nju grize udara,psuje joj majku i svima drugima oko sebe. Davno sam joj rekla,mali je napravio od tebe roba,ali ona kaže ma pusti ga,takav je,proći će ga... Ona zlostavlja njega,namlati ga skoro svaki dan a on zlostavlja nju tako što ju udara,grize,psuje majku kao i svima oko sebe. To dijete je puno bijesa,nikad se ne smije, ako nešto nije po njegovom iskaljuje se na svojoj majci,ako ga netko pokuša zagrliti on se odmah brani i udara osobu,sa drugom djecom se ne igra,svoje igračke ne da nikome a ima ih malo bogatstvo iako nisu baš imućni,on jednostavno mora dobiti što traži... Prisustvovala sam jednom kad ga je počela tući,polomila je prut i onda ga je udarala šamarima ali on ne popušta uzeo je kocke za pljenje vatre i jede!!! To je bila scena užasa,kako ona njega udara tako on nju i neće da pusti kocku iz ruke nego joj još psuje... toliko bijesa i tuge u malom djetetu u životu nisam vidjela i bojim se ali stvarno se bojim za njega kako raste,sve je gori i gori ali nju to ne brine,samo govori ne mogu mu ništa,još je mali biće bolji kad poraste. Ona ispunjava sve njegove prohtjeve i to zahtjeva i od okoline,ako on kaže mama nemoj pit kavu ajmo kući ona se diže i ide... Ne znam zaključujem onako laički... nedostatak ljubavi ili ljubav na pogrešan način[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|