nenja22 -> RE: Da li je uredu da se tata napije kada se mama porodi? (14.3.2012 16:49:39)
|
IZVORNA PORUKA: mama kukunka kad je istraumirao starije dete-jadna, mislila je da on vise nikad nece biti normalan, da vise nikad nece moci normalno da hoda i prica, plakala je, jedv je baba smirila... joj, ja se kao jedne od najgorih detinjih mi trauma sećam oca koji se na svadbi svog kuma olešio kao najgori...da te utešim, danas mi smešno i umem da ga zezam, tj. umela sam da mu vratim sa "a ja bar umem da pijem, pa da ne budem bolesna posle tri dana" kad je on mene ponekad zezao kad pripita dođem kući, svojih devojačkih dana...a i nikad nije mi ništa pridikovao oko toga, sve se nešto mislim, nije ni smeo iz istog razloga [sm=smiley36.gif] elem, jesam li ja ovde već pisala, ne sećam se? nije mi problem ta ideja, ali da nije nekako preterano...svako preterano pijanstvo mi je fuj u stvari, pa valdja tako i oko ovoga isto, plus treba imati u vidu i ženu, tj. tu majku, koja valjda želi muža normalnog i zdravog kad ga čuje/vidi dok je još u bolnici...ali, sve dok se to desi, dok ja (majka, porodilja [sm=smiley36.gif]) spavam u bolnici i kad ga sutradan vidim, sve ok, onda, samo napred i uzdravlje [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|