Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Talambuke - PRVI RR TATA 20.5.2009 18:52:20
|
|
|
|
Lilly*
|
Trebale bismo mu otvoriti novu temu kada se vec covek osmelio da se "petlja" sa nama silnim zenama
|
|
RE: Talambuke - PRVI RR TATA 20.5.2009 18:56:45
|
|
|
|
guppy RR
|
i to što kažeš
|
|
|
|
RE: Talambuke - PRVI RR TATA 1.6.2009 21:38:36
|
|
|
|
DACA/MACA
|
Zene,ne brinite se vi za Mister NOa,izdrzljiv je on a i veoma hrabar,cim se odvazio da se registruje,ja ga bar poznajem dobro,nadam se da je tako.To je moj muz puz.
|
|
|
|
RE: Talambuke - PRVI RR TATA 1.6.2009 21:40:53
|
|
|
|
Lilly*
|
Hej Daco-Maco, dobro nam dosla i ti Kako ste?
|
|
RE: Talambuke - PRVI RR TATA 3.6.2009 8:50:26
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: DACA/MACA Zene,ne brinite se vi za Mister NOa,izdrzljiv je on a i veoma hrabar,cim se odvazio da se registruje,ja ga bar poznajem dobro,nadam se da je tako.To je moj muz puz. DACA/MACA i Mister NO su naši Ringeajini MAMIKA i TATIKA !!
|
|
|
|
RE: Talambuke - PRVI RR TATA 9.6.2009 15:54:30
|
|
|
|
Anoniman
|
sad sam u aktivnim korisnicima vidjela muški nick (mislim i moj je muški al mene znate ...vasa i nasa domaća trandža) nick je MICAN - mislim mozda je i zensko al eto da prijavim uglavnom dobrodosao/la
|
|
|
|
RE: Talambuke - PRVI RR TATA 9.6.2009 15:55:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Znaš ti koliko ja muških nick-ova vidim u akt. korisnicima tokom dana?
|
|
|
|
RE: Talambuke - PRVI RR TATA 9.6.2009 15:58:25
|
|
|
|
Anoniman
|
ih ba Tasho sto si sitničava ....
|
|
|
|
RE: Talambuke - PRVI RR TATA 9.6.2009 17:40:39
|
|
|
|
mister NO
|
ja suvereno vladam ovim haremom!jos uvijek....postaje mi dosadno....bez konkurencije sam...tate,buduce tate i svi oni koji se osjecaju tako ukljucite se....zene nagovarajte...ucjenjujte
|
|
|
|
RE: Talambuke - PRVI RR TATA 9.6.2009 17:47:51
|
|
|
|
ljubičica
|
Ovaj moj živ ne bi pustio post na RR! Svaka tebi čast!
|
|
RE: Talambuke - PRVI RR TATA 10.6.2009 12:03:36
|
|
|
|
Anoniman
|
mister, čime da ucenjujemo? Evo, Vučko, još jedno muško ime u aktivnim korisnicima: Miroslav!
|
|
|
|
RE: Talambuke - PRVI RR TATA 10.6.2009 13:14:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR mister, čime da ucenjujemo? Evo, Vučko, još jedno muško ime u aktivnim korisnicima: Miroslav! Gde gledate te aktivne korisnike? Jel to ovo na vrhu teme shto pishe ko je na temi??? Izvinjavam se na off-topic-u
|
|
|
|
RE: Talambuke - PRVI RR TATA 12.1.2011 1:30:26
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: mister NO ja suvereno vladam ovim haremom!jos uvijek....postaje mi dosadno....bez konkurencije sam...tate,buduce tate i svi oni koji se osjecaju tako ukljucite se....zene nagovarajte...ucjenjujte Tata: Sada znam kako je Smešku pala ideja da ja kuckam dok nije tu!!!!!!!
|
|
|
Anketa
ForumijabudicDa li ste aktivan clan u na nekom drugom forumu? Da (
32%)
Ne (
68%)
Ukupan broj glasova: 113Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!