minavb -> RE: Refluks (GER) (29.12.2010 23:10:53)
|
IZVORNA PORUKA: ivaj mina,a vidis da mnogi kazu da ni taj test nije nesto pouzdan[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Volela bih svakako da ga uradimo pa sta bude. Toliko sam zabrinuta da te danima ne pitam-kako vi? choopo,pedijatar nam je do sada bio prva liga,divan covek,neko kome mozes da verujes,pa ga ne bih tako lako menjala iako se ne slazem sa njim za ovo sada.Videcemo kako ce biti ubuduce. A sto ses pecijaliste tice,pedijatar nam to do sada nije ni spominjao,meni nesto i frka,svasta mi se mota po glavi.I priznajem,sama pomisao na cekanje po klinikama me ubija u pojam.Da mogu otisla bih privatno.Ali vidim da je samo pregled 2.800. Ne treba ti drugi pedijatar vec gastroenterolog, veruj mi! Trazi uput, ja cu ti dati broj za zakazivanje kod gastroenterologa kod kog sam ja bila, a mozes da probas i kod drugih ako on nema slobodnih termina u skorije vreme. Ne ceka se puno, nikad nije bila guzva kad smo mi vodili Vanju tako da nemoj da brines zbog toga. Pa i da cekate , kakve veze ima ako ce vam razresiti dilemu o cemu se radi. Ako promenite pedijatra, samo cete se opet vreteti u krug. Ako si resila da ides privatno, opet idi kod gastroenterologa. I perisic i Radlovic rade privatno a ja cu ti naci brojeve telefona. Ja sam dva meseca menjala pedijatre, slusala njihove gluposti i evo gde sam sad. Inace, probala sam da mu za veceru ne dam mlecnu kasu, nego povrce. Skuvala krompir i u njega dodala zumance i malo kiselog mleka. Pojeo je 100g.
|
|
|
|