bebać -> RE: Mama da bude mama a ne drugarica (29.4.2009 11:19:00)
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Joj lu, krivo si shvatila. Naravno da ćeš mu reći i za kondom i za svašta drugo, ali mislim da je odnos mame i ćerke mnogo intimniji nego odnos mame i sina. Pobogu, i ja imam sina, i najviše na svetu bih volela da sa njim imala odnos kao moja mama sa mnom, ali gledam, mama je isto gajila i mene i brata, pa se ipak vidi razlika u njihovom i našem odnosu. Tasho ne slažem se sa tobom,tona je primjera da mama i kćerka uopšte ne maju tako blizak osnos,evo ja prva(na stranu,mi smo ok,vidjamo se,čujemo se)ali nikad nisam ostvarila taj odnos da se ja njoj jadikujem kad me ostavio prvi momak...jednostavno to sam pričala drugaricama...a masu primjera znam gdje su sinovi toliko bliski sa mamom da joj dozvoljavaju da im kupuje garderobu pa čak i ako imaju 25 godina,i dan danas ih vidim na ručku sa mamom i šopingu.Pa neka su mamini sinovi,šta!I ne želim vjerovat u to da Sergej kad poraste neće biti samnom dovoljno blizak da ja i on se družimo i idemo na ručak i šoping...Ma ljubi ga mama njegova!Evo već mi se ta misao dopada,samo kad pomislim na nju...i trudit ću se da to tako i bude
|
|
|
|