|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
18.4.2012 22:15:28   
Anoniman
Evo, proceni sama. Meni alge nisu prljavština, a nešto drugo nikada nisam našla u moru tamo. Naravno, voda se zamuti ako su talasi, jer je u vodi na dnu pesak.

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 1526
18.4.2012 22:20:39   
magnetic
joj kako lepo izgleda,a mi ni ove godine nista od letovanja buuuuuuuser posted image user posted image

Rekla sam mm sledece godine prvo more,pa tek onda dogovor oko treceg detetauser posted image

< Poruku je uredio magnetic -- 18.4.2012 22:21:02 >

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1527
18.4.2012 22:32:14   
Anoniman
Znate kako žene... možda sam ja malo idealizovala Asprovaltu. Svi znate šta se dešavalo sa Markom prošle zime. Tek negde početkom februara smo bili bolje, i onda sve bolje i bolje, a ja mislim da sam prethodnih 5 meseci akumulirala umor, koji je prosto polako izlazio iz mene, i to more je bio pravi oporavak. Da li je mesto zaista toliko lepo koliko je meni bilo - nemam pojma, ali ja sam tamo imala sve što sam želela. More, plažu, park, šetalište, glavnu ulicu sa radnjicama, zezalice za Luku, i valjda mi je prijalo što je cela porodica bila na okupu.

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 1528
19.4.2012 8:56:43   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: Tash
More, plažu, park, šetalište, glavnu ulicu sa radnjicama, zezalice za Luku, i valjda mi je prijalo što je cela porodica bila na okupu.

Šta ćeš više? Meni je to idealno. Da sam bez dece, birala bih nešto aktivnije (u smislu obilazaka), ali sa Andrejem mi ovo zvuči savršeno.
Ima li onih velikih supermarketa u Asprovalti, gde se kupuju gotova jela (čitala sam neke forume, pa mi ništa nije bilo jasno user posted image )?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1529
19.4.2012 9:06:32   
Anoniman
Mi nismo kupovali gotova jela.
Koliko sam shvatila "ima blizu", tako nam rekoše, ali nismo otišli da vidimo. Bili smo keva, brat i ja, mi svi malo jedemo, brat i ja podelimo u restoranu porciju tortelina, tako zaista nije bilo potrebno da kuvamo (i Luka jede kao buva "Food around the corner... user posted image "). Kuhinja mi je trebala najviše zbog Marka. Ali ima prodavnica, nema šta nema u njoj, iskreno, gotova jela nisam gledala, ali tamo smo kupovali sve suhomesnato za frižider, i kupovali smo torteline (mi smo zavisnici testa user posted image ).

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 1530
19.4.2012 9:09:51   
Anoniman
E, da, Alexx, bitna info!!! Mi smo bili u Vili AL MARE, pored nje je Ellis (čisto, ne znam dal si gledala smeštaj i da li si gledala nešto od ova dva), naspram toga se na plaži nalazi bar, koji je noću DISKOTEKA!!! Gruva sve u 16! Mi smo imali odličnu stolariju, tako da kada zatvorimo, unutra se ne čuje ništa. Mada, valjda smo mi bili mnogo opušteni, nama ni to nije smetalo, više nam je prijalo user posted image . Ja sam sa decom spavala u zadnjoj sobi gde se nije čulo, a mama i brat su spavali napred, tu se čulo, ali njima nije smetalo. Kad je došao MM, zatvarali smo vrata, jer njemu smetalo. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1531
19.4.2012 9:12:03   
*Alexx*
Ekstra, Tash, hvala! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1532
19.4.2012 9:16:59   
minavb
Ja ne volim ovakve plaže.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1533
19.4.2012 9:23:20   
marince1
Ja sam resila da nema sanse da kuvam ove godine,idemo u Tursku na na crnogorski (citaj all inclusive).
Samo jojs da dr odobro,posto cu biti 7. mesec user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1534
19.4.2012 9:27:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

Ja ne volim ovakve plaže.user posted image

Ni ja ne volim kamenčiće. Neka je kamenje (ploče) ili pesak, ali ovo ubi noge.
Zato sam rekla da bih ja Asprovaltu sa Gerakini plažom.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1535
19.4.2012 9:30:15   
minavb
Mi još nismo odlučili gde ćemo. user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1536
19.4.2012 9:39:05   
tijatija
Posto smo 50-tak km od mora i ove godine cemo se zadovoljiti Crnogorskim primorjem, najverovatnije Canj pocetkom ili na kraj sezone, to mi je idelano zbog dece user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1537
19.4.2012 9:45:23   
Anoniman
Ja sa detetom nemam nameru da idem dalje od Divcibara i to sa mamom i sa sestrom i njenim klincima. Suvise je mala i za mene je maltret da je drzim u kolima vise od dva sata a i smor je i avion. A mm i ja cemo mozda negde zapaliti bez nje, mada mi se cini da cemo zbog njegovog novog posla pre otici na skijanje, tad cu opustenije moci da je zavalim nekoj babi user posted image Grozna sam znam!

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 1538
19.4.2012 9:48:54   
dunja RR
Jao, hvata me nervoza, polećem za par sati, krećem od kuće za satak. Ovo je najdalje što sam išla od kuće, preplakala sam noć sa mm, jbt. plačem a idem u Dubai. To samo ja mogu user posted image

Podočnjaci ko kese, mm me moli da se vratim 5 dana ranije i ja ću ih zvati malo kasnije da pitam da li mogu, toliko je tužan da ne mogu da verujem. Nismo ni ja ni on očekivali to, a meni bzv. da 15 dana bude takav. Koje smo mi budaleuser posted image Ako ne bude moglo ostajem svih 15 dana, šta da radim. Sada mi žao što nisam uzela povratak 5 dana ranije, kako sam prvobitno i htela, a nemam pojma da li sada mogu da zamenim.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1539
19.4.2012 9:50:01   
minavb
Kod nas može i avion i auto, mada bih Vanju morala da drogiram u avionu jer bi verovatno trčao gore dole po kabini.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1540
19.4.2012 9:50:35   
*Alexx*
Dunja, a što bi se vraćala 5 dana ranije? Nisam ispratila user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1541
19.4.2012 9:53:56   
dunja RR
Ma shvatio je sinoć da je toliko tužan što idem i on to shvati uvek dan pred (bilo šta). Sada je shvatio da 10 dana može da preživi bez mene, a 15 ne može. 13 godina se nismo razdvajali, ma ... nisam znala da će tako iti. Ja ne bih bila tužna da on nije. A njemu baš noćas emocije proradile - kako ću operisana na kraj sveta, njemu će pući srce, moraće na baj pas, i tako ... nismo spavali uopšte.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1542
19.4.2012 9:56:23   
*Alexx*
Dunja, pa biće to sve OK user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1543
19.4.2012 9:56:34   
tijatija
Dunja zeno Dubai user posted image , uzivaj !!!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1544
19.4.2012 9:56:50   
Ana RR
Dunja user posted image ma proleteće ti vreme tamo, šta je 15 dana za onoliki Dubai user posted image  

Ima da se uželite jedno drugog samo tako  user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1545
19.4.2012 9:57:11   
dunja RR
I učinio je da se osećam kao najgora žena što idem bez njega, a kada sam htela da mu kupim kartu odlučno je 20 puta rekao ne. Sada kaže-što nisi kupila, znaš da bi išao??

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1546
19.4.2012 9:59:05   
dunja RR
user posted image

Nisam se godinama ovako bzv osećala, a trebalo bi da sam presrećna što idem. Nadam se da me neće dugo držati ovaj bedak.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1547
19.4.2012 10:02:08   
dunja RR
Još ako me provale šta nosim u koferu, 1o kila mesa (čajne, sremske, ...), rakiju, kilo čvaraka, najlepše želje, kiki bombone, plazmu (sve ono što drugraima tamo fali iz Srbije)... i jedne pantalone, dve majice i tri haljinice.user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.4.2012 10:03:02 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1548
19.4.2012 10:04:07   
Anoniman
Ja sam mislila da oboje idete. 

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 1549
19.4.2012 10:06:44   
dunja RR
Ma nije hteo, toliko je bio odlučan pre mesec, kada sam kupovala kartu (jako povoljno). Drugari su isto mislili da ćemo oboje, ima mesta. I jbt. sada je shvatio da mu se ide. Kupili bi mi kartu, pa da dođe ali za vizu samo treba 7 dana, nema šanse, neizvodljivo ...a i pitanje da li ima još tih povolnjih karata.
IZVORNA PORUKA: Tash

Ja sam mislila da oboje idete. 

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.4.2012 10:07:25 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Svetski dana deteta uz popuste na knjige z...
Svojim najmlađim čitaocima Vulkan izdavaštvo omogućava da dođu do nekih od najzanimljivijih i najboljih dečjih naslova, ...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here