|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
3.6.2011 19:27:30   
Suncicabg
Ma u Cg ima i po 6-10 eura dnevno u apartmanima, a za Grcku nisam nasla takve ponude + je i prevoz skuplji user posted image
Veceras cemo pokusati da smislimo nesto

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 601
3.6.2011 19:32:06   
gagana83
Imas Grcku za 100e po osobi, 10 dana, bez prevoza, mislim da to nije skupo.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 602
3.6.2011 19:37:17   
Nina...
Grcka ima jeftino u predsezoni po agencijama, ili cekaj neki last minute. U sezoni nema sanse da se nadje smestaj za manje od 40 eura na dan, dvokrevetna soba, verovatno bez dorucka ( ovo je u slucaju da sednete u auto i dodjete ovde da trazite smestaj ).

< Poruku je uredio Nina... -- 3.6.2011 19:38:20 >

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 603
3.6.2011 19:39:18   
gagana83
Pogledajte Argusov sajt, imaju super last minute ponudeuser posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 604
3.6.2011 19:45:36   
Nina...
Agencija Market Tours iz Novog Sada. Ozbiljni i povoljni, provereno. Rade samo Halkidiki. Imaju svoj smestaj dole. Dosta agencija u BG-u su njihovi subagenti. Letos su imali last minute za Pefkohori 79 Eura po osobi ( smestaj 10 dana + bus ) ... smesne pare.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 605
3.6.2011 23:21:04   
Jele

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Mm ipak misli da necemo imati dovoljno novca za Grcku user posted image user posted image user posted image
Mozda Cg user posted image
Bas sam se radovala user posted image

Ja najiskrenije mislim da za Grčku treba manje para Sunči......

I ja, i to iz iskustva govorim. Mm i ja smo 2008. išli na Krf dve smene, znači 20 dana za 144 Eur po osobi - smeštaj. Išli smo kolima, a znam da su u predsezoni i postsezoni nudili besplatan prevoz, kao paket aranžman. Kupovali smo u Lidlu klopu i to upola jeftinije nego u Tempu i Rodi da se razumemo.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 606
3.6.2011 23:22:35   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: gagana83

Pogledajte Argusov sajt, imaju super last minute ponudeuser posted image

Uhh, moram da iskoristim priliku da napljujem Argus!! Jednom su me zeznuli i nikad vise!!!!!!! Ne znam da li smem da antireklamiram ali ja imam grozno iskustvo sa njima!

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 607
3.6.2011 23:59:44   
gagana83
Ma i ja ne volim Argus, ali Kontiki nema ponudu za Pargu pa sam se prebacila na njih.
Ali da su jedni od najjeftinijih - jesu.
BTW, imamo temu o turistickim agencijamauser posted image

< Poruku je uredio gagana83 -- 4.6.2011 0:00:21 >

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 608
4.6.2011 22:55:39   
Tviti100
Ja sam iz Crne Gore tako da cu vam ispisati par nasih lijepih destinacija :)

http://www.youtube.com/watch?v=pfJKBwMveNg - u Ulcinju \\\'Velika Plaza\\\' i \\\'Ada Bojana\\\'

http://www.youtube.com/watch?v=gnW-YpgoVb8 - u Budvi \\\'Slovenska plaza\\\'

http://www.google.com/search?hl=en&sugexp=ldymls&xhr=t&q=plaza+jaz+budva&cp=11&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1280&bih=619&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi - na izlazu iz Budve plaza \\\'Jaz\\\'

http://www.youtube.com/watch?v=rgKeFre9sKE - Igalo (Herceg Novi)

http://www.youtube.com/watch?v=iN8lv7kvcVA - Plavi horizonti

http://www.youtube.com/watch?v=0FskbZw5XWk - Zanjice

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 609
4.6.2011 23:08:36   
Ana RR
Tviti, dobrodošla user posted image

Molim te da baciš pogled u ovu temu i naučiš kako se postavlja lep link:

Kako se napravi lep link KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Tviti100)
Direktna veza do poruke: 610
4.6.2011 23:46:54   
isidora88
koji aerodrom u grckoj je najblizi primorju i kako se krecu cene avionskih karti?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 611
5.6.2011 1:23:58   
liliana
Opet me nervira MM sa tim kak on ne voli more i kak bi nam bolje bilo na planinu...user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 612
5.6.2011 8:27:45   
Jele

IZVORNA PORUKA: isidora88

koji aerodrom u grckoj je najblizi primorju i kako se krecu cene avionskih karti?

Pa u koji deo Grčke planirate da idete?

Direktna veza do poruke: 613
5.6.2011 12:52:50   
isidora88
planiramo u CG verovatno ali rekoh i da ispitam druge opcije user posted image
meni je svejedno koji deo grcke,da nam je sto blize,a da nije daleko more od aerodroma user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 614
5.6.2011 12:58:44   
Jele
To je baš širok pojam... Postoje i ostrva sa aerodromima, kopneni deo, itd... A cene avio karata ne znam, mislim da ima tih low cost aviokompanija i letova dosta...

Direktna veza do poruke: 615
5.6.2011 13:33:29   
dunja RR
Ja mislim da sam se definitvo odlučila za Skiathos, to je ono što mi treba i što mi odgovara. Nemam auto a i inače ne volim da provodim na moru puno vremena u vožnji. Istražila sam sve, ali baš sve što sam mogla o Skiathosu i našla lokaciju odakle mogu pešaka da obilazim jednu po jednu plažu (i više plaža u toku dana, nižu se jedna za drugom), ne zna se koje je lepša, jesu slične ali opet svaka je specifična. Treba mi aktivan odmor, i želim skroz da iscrpim svoj avanturistički duh ovog leta, u smislu i plivanja i pešačenja/istraživanja. Parga može da ostane za, ako Bog da koju godinu i mirniju varijantu sa decom. To ne znači da se na Skiathos ne može sa decom, može i tekako ali ovaj put želim maksimalno da iskoristim sve kapacitete ovog prelepog ostrva. Polazna tačka  - regia oko plaže Vromolinos (kraj avgusta, 10 noćenja, put busom i smeštaj su oko 170-180 eura, ali juriću ja last minutre i za manje pare kao i uvek user posted image ):

Ambelakia:
user posted image

Lalarija:
user posted image

i opet ta Lalarija:)

user posted image

Mandraki:
user posted image

Vromolinos:
user posted image

i opet Vromolinos:

user posted image

Tzaneria:

user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 5.6.2011 13:44:01 >

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 616
5.6.2011 13:47:06   
Olga75
mi definitivno idemo u Orebic ali sam ja sad u panici ( normalno za mene ) posto idemo autom da nekoj budali ne padne na pamet da ga olupa za nicije babe zdravlje user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 617
5.6.2011 13:50:00   
dunja RR
I jedna sličkica Skiathosa, grada sa preslatkim uskim uličicama:

user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 618
5.6.2011 13:53:47   
MASHKA
jao Dunja kakve plaže, user posted image ajde briši tamo pa da nam preneseš utiske...user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 619
5.6.2011 13:55:00   
Verus
Ja bih jako volela da jednog dana odem u Skiathos, nego, koliko izadje sve?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 620
5.6.2011 13:59:28   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Verus RR

170 eura, smeštaj u baš lepoj vili + prevoz busom, bez hrane ali verujem da će spustiti još u avgustu; obično nađem last minut za nekih 130-140 eura.

< Poruku je uredio dunja RR -- 5.6.2011 14:07:47 >

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 621
5.6.2011 14:02:14   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: MASHKA

jao Dunja kakve plaže, user posted image ajde briši tamo pa da nam preneseš utiske...user posted image

user posted image

Plaže su fantazija, ne zna se koja lepša a sve se nižu jedna za drugom - 66 ih ima ukupno; uglavnom su peščane (pesak jako sitan kao puder) izuzev čuvene Lalarije koja ja sa belim krupnim šljunkom i Kastra (crni šljunak);

voda je svuda kristalno čista, ja sam zaljubljena totalno....

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 622
5.6.2011 14:09:46   
Verus
Pa to je super povoljno...pitam se, ako letis avionom kako ide?  Oni su ostrvo ne, poluostrvo?

170 eura, smeštaj u baš lepoj vili + prevoz busom, bez hrane ali verujem da će spustiti još u avgustu; obično nađem last minut za nekih 130-140 eura.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 623
5.6.2011 14:14:07   
dunja RR

Pa to je super povoljno...pitam se, ako letis avionom kako ide?  Oni su ostrvo ne, poluostrvo?

Ostrvo, avionska karta je 180 eura + takse

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 624
5.6.2011 14:15:12   
Verus
Pa znaci nekih 500 eura extra avionom...nije malo...a koliko dugo izadje put busom?  Neki lud broj sati jel da..pa hvatate trajekt do ostrva?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Izazovna budućnost projektovana za decu u ...
Detinjstvo „visi o koncu“ ako se ne preduzmu hitne mere usvojene za zaštitu budućnosti dece u celom svetu, kaže novi izv...
Romantična komedija “Privatna proslava” - ...
Romantična komedija o ljudima srednjih godina.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here