Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodiliste-bolnica Cuprija 26.5.2009 23:19:36
|
|
|
|
86mm
|
zdravo sugradjanka.......... Ja bila danas u Betaniji,jer krvarim malo.Dezurni je bio dr Belopavlovic i nije bio bas puno pricljiv, ali kaze da je sve ok.Sutra treba da zakazem pregled u Zmaj OgnjenaVuka.Mozes li mi preporuciti nekog doktora, koji radi tamo? Pozdrav
|
|
|
|
RE: Porodiliste-bolnica Cuprija 5.4.2010 13:40:21
|
|
|
|
draganica
|
Zašto pišete o Betaniji, kada je tema o porodilištu u Ćupriji. Ja ću se tamo poroditi u maju, čula sam sve dobre utiske, ni jedan loš. Jedino me brine kako je za epidural, pošto mi doktor nije baš raspoložen za to (pisala sam u temi o epiduralu o tome). Ima li neko neki savet ili nešto slično?
|
|
|
|
RE: Porodiliste-bolnica Cuprija 5.4.2010 13:52:57
|
|
|
|
marince1
|
Draganice sve sto te interesuje o Cuprijskom porodilistu pitaj me,iskustvo mi je sveze I pozitivno je. Nema onih vredjanja,omalovazavanja itd... I ja sam provalila da oni su bas protiv epidurala.Ali insistiraj,ne mogu oni preko tvoje volje. I nadji anesteziologa,pa se sa njim dogovori. Kod kog dr ides? Ja sam htela i ugovorila epi,ali sam zakasnila,sve se bas brzo odigralo i nije bilo vremena.
|
|
RE: Porodiliste-bolnica Cuprija 6.4.2010 21:48:06
|
|
|
|
draganica
|
Drugarica koja se porodila jesenas mi je pričala da su je babice posle teškog porođaja pitale zašto nije uzela epidural, kažu mnogo lakše prođe porođaj i jednima i drugima. Jedna babica joj je čak rekla da su joj se obe ćerke tako porodile i da su obe prezadovoljne. Šta to znači? Doktori baš i ne vole epidural, a babice ga hvale?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?