Queen Lady -> RE: Ja ne znam da kuvam :(( (16.3.2018 10:11:01)
|
Da napisem jos nesto, pa odo na drugu temu. Ne mogu da se naviknem na ovaj forum, na drugom nije bilo ogranicenja za postavljanje postova :) A imam inspiraciju da kucam ovih dana :) Moja majka sprema pomfrit u rerni (ne uvek) i stvarno bude dobar. Nervira me iz tiganja sto mi uvek bude mnogo mastan (osim kad kupim onaj zamrznuti, jednom u god dana). Cak sam i probala prvo da skuvam malo krompir pa da przim pomfrit, ali nije mi to to. Nervira me ono silno ulje i mast. A ovo iz rerne milina. Ubacicu sliku ovih dana, za krilca sto moj muz sprema (on je zaduzen za to i za ribu - skusu). Ja ih nesto ne volim, ali ovakva su mi bas ukusna. Cak ih ni sa rostilja nesto ne volim. Kada smo dobili expres lonac za slavu, aj da ga isprobamo i skuvali svinjske snicle, ma meso se raspadalo, ali zbog manjka vremena samo je bilo zacinjeno sa vegetom i solju. Nismo imali mnogo vremena da eksperimentisemo. Ja isto ne volim da se guram ni sa kim u kuhinji, nervira me kada mi neko stoji na putanji, ne mogu da funkcionisem. Moja sveki je kada sam dosla tu, stalno visila, ma na silu je pila vodu, samo da moze da prokomentarise nesto. Sad od kad je kuliram vise ne. Sveki i supu kad kuva, masno do zla, em neslano, em bezukusno (bar meni). Moz misliti koliko je masno, kad serpe i tiganje (pa i tanjire iz kojih jedemo), perem po 15-30 min i potrosim 1/2 L tecnosti za sudove dok skinem masnocu... A pola kila hleba pojede za obrok, i cudi se sto mi retko kad jedemo hleb. A kese kuoujem prvom prilikom i javljam utiske :)
|
|
|
|