Super,wiv! Adulence,ja sam sad u trudnoci nosila dvodelni,mada nisam puno puta,jer ja volim da budem tip top,pa mi bilo bzv. U svakom slucaju,nemoj puno na sunce.
wivern -> RE: Kupaći kostimi (19.5.2015 21:02:12)
IZVORNA PORUKA: Kata90
wiw,kaci sliku da vidimo
Moje zmijsko telo [sm=smiley36.gif] Kad mi bude dopustio ovaj moj terorista turicu fotku
Kata90 -> RE: Kupaći kostimi (19.5.2015 21:08:46)
terorista[sm=smiley36.gif]moj sad vec spava
wivern -> RE: Kupaći kostimi (20.5.2015 11:59:20)
IZVORNA PORUKA: wivern
IZVORNA PORUKA: adulence
Devojke i ja cu ovih dana u potragu za kupacim nego da vas pitam,kada ste bile trudne jeate li nosile jednodelne ili dvodelne?
Jednodelni.
Evo da se ispravim jer sam zaista (P)ostala bez mozga
DVODELNI, Ado izvini. A ti Trcosava si mogla i ranije ovo da mi kazes a ne da se blamiram danima sa kontradiktornoscu [sm=smiley36.gif]
amdn -> RE: Kupaći kostimi (20.5.2015 12:03:45)
Ado izglasale smo DVODELNI [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]
Rekla sam da sam tek jutros videla, zaboravila sam da ti kažem kad smo se čule. Vidiš da i Von napadam bez razloga. Ti i ja pod ruku što se mozga tiče možemo se u'vatimo.
Nego, kad će vidimo tvoj kupaći na modelu?
mama krava -> RE: Kupaći kostimi (20.5.2015 12:07:05)
Ma ja to pitam zbog sunca stomaka itd a ne da se nesto stidim ili me je sramota,nego eto pitam ,mislim svakako se necu prziti ali opet...
Negde pročitah...da su deca rodjena u jesen u proseku visa od onih rodjenih u proleće/leto, upravo iz razloga sunčevih zraka I vitamin D kod majke. Tj vitamin D se aktivira sunčanjem, pa su trudnice koje su se sunčale u toku trudnoće radjale decu koja su kasnije bila visa od proseka. Pa kapiram da su im I kosti bolje iz istog razloga.....
Ja sam uživala kao trudnica u dvodelnom...
Mislim zamisli da propustim idealnu priliku da ne moram da uvlačim stomak na plazi [sm=smiley36.gif]
amdn -> RE: Kupaći kostimi (20.5.2015 12:20:12)
IZVORNA PORUKA: mama krava
Ma ja to pitam zbog sunca stomaka itd a ne da se nesto stidim ili me je sramota,nego eto pitam ,mislim svakako se necu prziti ali opet...
Negde pročitah...da su deca rodjena u jesen u proseku visa od onih rodjenih u proleće/leto, upravo iz razloga sunčevih zraka I vitamin D kod majke. Tj vitamin D se aktivira sunčanjem, pa su trudnice koje su se sunčale u toku trudnoće radjale decu koja su kasnije bila visa od proseka. Pa kapiram da su im I kosti bolje iz istog razloga.....
Ja sam uživala kao trudnica u dvodelnom...
Mislim zamisli da propustim idealnu priliku da ne moram da uvlačim stomak na plazi [sm=smiley36.gif]
Epa MK slatko me nasmeja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] istina to sto kazes
wivern -> RE: Kupaći kostimi (20.5.2015 12:23:51)
IZVORNA PORUKA: mama krava Tj vitamin D se aktivira sunčanjem, pa su trudnice koje su se sunčale u toku trudnoće radjale decu koja su kasnije bila visa od proseka.
Milkice jedino ako bude na doktora koji ga je muckao, mi roditelji smo patuljci [sm=smiley36.gif]
Evo ga moj kupaci, bas sam zadovoljna mozda porucim jos jedan..
Maraj -> RE: Kupaći kostimi (20.5.2015 12:32:38)
Ooooo wiw [sm=bravo.gif] Svaka cast za liniju kupaci ti stoji za 10! Dajte i meni taj sajt. Jer ima i onih sa jastucicima ja moram da pravim vestacke sise za plazu [sm=smiley36.gif]
Reče ti ja WOW!!! MEne će biti sramota da kačim kad stigne kupaći (jedino ako nešto drastićno ne smršam za mesec dana jer mu toliko treba da stigne hahahahaha)
Wow,wiv,koje grudi,oci mi ispadose!super si! Je l ti se to jos vidi linea negra?meni jos stoji😁
wivern -> RE: Kupaći kostimi (20.5.2015 13:14:05)
IZVORNA PORUKA: Maraj
Ooooo wiw Svaka cas_t za liniju kupaci ti stoji za 10! Dajte i meni taj sajt. Jer ima i onih sa jastucicima ja moram da pravim vestacke sise za plazu
Sad cu da ti posaljem u pp, a za sise videces sledece godine [sm=smiley36.gif]
Branki ne da se vidi nego je bas bas crna. Na fotki se jos i ne vidi kako je uzivo. A gle pupak, bljaks ja ne mogu ni da ga pogledam kakav je. Jos se nije vratio.